Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 12 no 14
Lapa 12 no 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Tā mēs guļam :)
Nee, visaas izstaadees ir no 4. men vecuma, gan LKA gan LKF... ;)
LKA ir shaadi:
No 4-6 men. ir baby class,
no 6-9 puppy
9-15 juniori
15-24 jauno sunju klase vai atklaaataa (varbut kautkas sajuka bet nu no 15 men. jau pieskjir CAC :D)
un tad no 24 men ir pieaugusho klase
LKA ir shaadi:
No 4-6 men. ir baby class,
no 6-9 puppy
9-15 juniori
15-24 jauno sunju klase vai atklaaataa (varbut kautkas sajuka bet nu no 15 men. jau pieskjir CAC :D)
un tad no 24 men ir pieaugusho klase
Nu skaidrs, tad jums savaadaak tas notiekaas, jo te kuceeni liidz 6 meenshu vecumam lielajaas izstaadees nedriikst raadiities, tikai katrs sava kluba specializeetajaas izstaadees!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nedrīkst ļaut grazt čiekurus sunim.!!!!!!!!
Manai kaimiņiene smāsai arī mazais sunītis grauza čiekuru aizrijās un gandrīz nomira.!!!
Manai kaimiņiene smāsai arī mazais sunītis grauza čiekuru aizrijās un gandrīz nomira.!!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
suns tachu tik pat labi var ar jeb ko aizriites,ta pat ka cilvekiem medz gadities aizrities!!! vnk jaizvairas dot sikas detalas vai ari japieskata uzmanigak, manam sunim loti patik pastaigas meza un spleeiites ar jautrajiem chiekuriem :jump2: :jump2: :jump2:
Sassaa, tu pati Odrijai nedod chiekurus?? Un sherijai jau chist taads mutee neielien... Ja arii aizrijaas tad suns maak izspljaut vinju aaraa, mums visi vilki ir trenneeti un kaa traki uz chiekuriem :))
Odrija aizskrien līdz čiekuram, bet mutē nemaz tā neņem.
Bet nu es vnk lasīju un manai draudzenei gadījums bija tāds kāds bija tapēc man vairs kka negribas dot...
bail ari, ka citiem ta nenpotiek.!! :(
Bet nu es vnk lasīju un manai draudzenei gadījums bija tāds kāds bija tapēc man vairs kka negribas dot...
bail ari, ka citiem ta nenpotiek.!! :(
sassaa- Hero
piedod, bet ja mes no visa baidiisimies vnk nav jegas dzivot, tas jau nav slikti ka uztraucies :)
Dikti miilji visas meitenes saguulushaas guultinjaa :) Varbuut vinjaam tur kaada sapulce norisinaas? Piemeeram - ko mees iesaaksim ar siiko Sheriju :lol: :D ???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ko ieesaaksim PRET sheriju nee nee, mopsis vienkarshi abas garkaajainaas silda :) Vinjaam ka tik siltumiņš... :)
super miilja bilde,ràda savu nosauljijushos véderinju
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
seksīgais:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
nu tik mīļi.!!
sassaa- Hero
Tā, Lily !!!!!! kas tad tā par diskrimināciju
Māriņa- Estimable
hehe, Lily mums ir galvenā- baravadone. Vinja tomeer ir vecakaa (nu mopsis jau neskaitaas :lol: ) un vinja mums ir ljoti gudra un mieriiga meiteniite :) varam palutinaat :lol:
aha, es piekrītu Elīnai:) man ar Vivīte vecākā un gudrākā, bet abām viss tiek vienādi
Māriņa- Estimable
juu juu, visus 9 vienaa gultaa nu labi, labi- mees tagad censhamies atradinaat sunjus no diivaana jo sanes baigi daudz smiltis bet Lilijai vienkarši nevar pretoties!
nujā ...manas laikam nevarētu atradināt, jo viņas domā ka mana gulta ir arī viņu gulta
Māriņa- Estimable
nē... naktii tur nemaz nav jautājumu- Lily ir gultā bez jebkaadiem paarpratumiem :lol: Bet Lora gulj ar Sheriju jo savadak Sherija viena pati negrib guleet, un gultaa arii neradinaas vel tik mazu jo man augsta gulta. Lorai ari ir karsti zem segas tapec neko nepardziivo un vinja naktii purina ausis zem segas tapec parasti es pamostos
Man Vivīte gulj gultas kājgalī vai uz sava spilventiņa, bet dzoksīts guļ tikai un vienīgi zem segas man blakus izlutinātas
Māriņa- Estimable
Lapa 12 no 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Lapa 12 no 14