2010.gada 3. un 4.aprīļa Pūkainās dienas Ķīpsalā
+9
Dream
Ronija
Sanita
Eliina
Twixy
ajame
Kitija
Lily
Mazais
13 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 2010.gada 3. un 4.aprīļa Pūkainās dienas Ķīpsalā
Dendijs svetdien piedalisies Shodien biju Kipsala - suni jau trenejas un iet pa ringu, kaku buri ir jau salikti uz galdiem, ir jau gatavi dazhi stendi
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
OOO nu tad veiksmes Dendijam un Nikijai
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mēs mēģināsim svētdien tikt iekšā ar abiem suņiem :D
pošu pasi katram gadījumam paņemt līdzi?
pošu pasi katram gadījumam paņemt līdzi?
ā.. biju šodien favorītā, tur kā reiz sieviete reģistrēja suni izstādei. kad pienāca mana kārta, tad man teica, ka reģistrēties jau vairs nevar, ka izstāde būs jau sestdien un tjip vajadzēja ātrāk piereģistrēt.. :D
Velns, nokavēju 3 minūtes!!!
Vajadzēja pateikt, ka uztaisīsi skaistu reklāmu Es jau pa šito uzrakstītu Astēm piemēram
ajama- ja panem gan posu pasi.
ja gribi veru tev palidzet tikt ieksa man tur bus jastrada iesu ar ielugumu ieksa un varu paketr kadu no tavam meitenem. vai ari ir vel viens variants bet to tad PM
ja gribi veru tev palidzet tikt ieksa man tur bus jastrada iesu ar ielugumu ieksa un varu paketr kadu no tavam meitenem. vai ari ir vel viens variants bet to tad PM
Es īstenībā klausos, ka daudzi centīsies dabūt pa kluso suņus iekšā. Mums vets piedāvājās dabūt Tipīti iekšā
ajame rakstīja:ā.. biju šodien favorītā, tur kā reiz sieviete reģistrēja suni izstādei. kad pienāca mana kārta, tad man teica, ka reģistrēties jau vairs nevar, ka izstāde būs jau sestdien un tjip vajadzēja ātrāk piereģistrēt.. :D
Favorīta mājaslapā rakstīts, ka reģistrēties var līdz 4.04.2010.
Mums šodien vērtējums IZCILI, bet tādi izcilie mēs bijām 4 čempionu klasē kas tobrīd sacentās un tad nu nācās izvēlēties tiesnesei pēc savas gaumes, jo visi bija dažādi bezgala. Brūnais Kortens vinnēja Elfu, melno Arčeru un bezastaino (laikam Endy Miboomy). Tas patiesi bija gaumes jautājums. Toties šitā tiesnese pagadījās superīga - viņa katru pamatīgi izčamdīja, salīdzināja kaulu un locītavu attiecības un simetriskumu, ribu un gurnu attiecības, vaigu kaulus, pieres-deguna leņķus, ausu stāvumu un savstarpējo tuvumu. Es dabūju nēsāties ar mazo, tādēļ daudz ko palaidu garām, bet vismaz divus junioros redzēju kā mēra ar mērlenti. Visu pārbaudīja, pateica, nevis tā kā citi - nepatīk un viss, a kas - fig zināsi!
Čempionu čempionātā dabūjām katram pienākošos kausu un 3.vietu.
Pēdējo reizi labojis Mazais Sestdiena Aprīlis 03, 2010 5:36 pm; labots 4 reizes
Sveicam Elfinu
man ari tiesnese patik, bet gaumes isspavainajos tojos mums nesakrita
prieks bija satikt Buciti, zel tikai ka bez Tipisa..
kurs bus rita? zinu ka Efins, Twixy un Lily
man ari tiesnese patik, bet gaumes isspavainajos tojos mums nesakrita
prieks bija satikt Buciti, zel tikai ka bez Tipisa..
kurs bus rita? zinu ka Efins, Twixy un Lily
Apsveicu Elfinu!
Aha, tomer jus gajat chempionu klase, nevis jauno sunu, ka jus Favorita ielika
Rit tiksimies Kipsala
P.S. eu, man jau bail iet uz izstadi tadus tiesneshus neesmu satikusi... un ka UROZHEVSKIS veretja sunus?
Aha, tomer jus gajat chempionu klase, nevis jauno sunu, ka jus Favorita ielika
Rit tiksimies Kipsala
P.S. eu, man jau bail iet uz izstadi tadus tiesneshus neesmu satikusi... un ka UROZHEVSKIS veretja sunus?
Twixy- Profesional
SVEICAM ELFIņU
Mees ar shodien izstaadee bijaam un tiesnesis dikti smalki visus peetija :) un manas chihu meitenes dabuuja izcilus rezultaatus
Mees ar shodien izstaadee bijaam un tiesnesis dikti smalki visus peetija :) un manas chihu meitenes dabuuja izcilus rezultaatus
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Elfiņš šodien uzvarēja jauno suņu klasi, čempionu klasi un salīdzināšanu!
Šodien arī Kortenu pārspējām. Uraževskim Elfiņš patika labāk!
Dabūjām CAC un CACIB, kā arī iespēju sacensties šovakar BESTā.
Mazliet iekodīsim, pagulēsim un dosimies atpakaļ pildīt uzticēto pienākumu.
Šodien arī Kortenu pārspējām. Uraževskim Elfiņš patika labāk!
Dabūjām CAC un CACIB, kā arī iespēju sacensties šovakar BESTā.
Mazliet iekodīsim, pagulēsim un dosimies atpakaļ pildīt uzticēto pienākumu.
No visas sirds apsveicam musu draugu ELFINU!!!!
Dendijs ari dabuja CAC un CACIB, salidzinashana palika otrais aiz Elfina Dendijs kategoriski atteicas smuki stavet un stavet vispar...
Dendijs ari dabuja CAC un CACIB, salidzinashana palika otrais aiz Elfina Dendijs kategoriski atteicas smuki stavet un stavet vispar...
Twixy- Profesional
Uhh sodien gan gara, saulaina un panaakumiem pilna diena!!!!
Apsveicam Efinu
Dendijs mans malaciitis, buchas
Lily un Sherija - LJU un bestaa godpilnaa 3. vieta!!! URAAAAAAAA!!!
un mana draudzene ar savu mazo garspalvaino tojinu Zhozefini bestaa dabuuja 1. vietu!!!
MAN DIKTI LIELS PREIKS, VISI BAIGIE MALACI! ka Efinam besta gaja,to gan nezinu girbejas atrak majas
MILZIS PREIKS BIJA SATIKT ajame, samliot Loti un Saaru baigi zel ka man tas darbs vel pa vidu... nedabujam parunaties
Apsveicam Efinu
Dendijs mans malaciitis, buchas
Lily un Sherija - LJU un bestaa godpilnaa 3. vieta!!! URAAAAAAAA!!!
un mana draudzene ar savu mazo garspalvaino tojinu Zhozefini bestaa dabuuja 1. vietu!!!
MAN DIKTI LIELS PREIKS, VISI BAIGIE MALACI! ka Efinam besta gaja,to gan nezinu girbejas atrak majas
MILZIS PREIKS BIJA SATIKT ajame, samliot Loti un Saaru baigi zel ka man tas darbs vel pa vidu... nedabujam parunaties
yuhuuu esam maajaas un no somas aaraa reegojas pagaidaam lielakais kauss manā plauktiņā
No tiesneša man bija bail, tiešām stingrs :D Tiesāja pēc vecajiem likumiem/uzskatiem, dabujām augstāko atzīmi juniora vecumam- och.hor un otro LJU, bestaa no 15 mazo šķirņu junioriem ierindojāmies godpilnajā 3.vietā!!! Man tāds prieks, ka kaut Šerija bija tikko pamodusies izcili izskrēja tos lielos apļus kurus mūs dzenāja, vajadzēja apiet kādus 4 apļus un uz beigām jau Šerija sāka lekt uz kājām bet oma, kas skatijās no malas, teica ka tiesnesis esot uz mums baigi skatijies... ahh prieks baigais, kaut mums vienmēr tā veiktos!
Paldies Eliinai par atbalstu, gaidam bildes
RUBY- STAASTI KAS PA IZSTAADI? :)
No tiesneša man bija bail, tiešām stingrs :D Tiesāja pēc vecajiem likumiem/uzskatiem, dabujām augstāko atzīmi juniora vecumam- och.hor un otro LJU, bestaa no 15 mazo šķirņu junioriem ierindojāmies godpilnajā 3.vietā!!! Man tāds prieks, ka kaut Šerija bija tikko pamodusies izcili izskrēja tos lielos apļus kurus mūs dzenāja, vajadzēja apiet kādus 4 apļus un uz beigām jau Šerija sāka lekt uz kājām bet oma, kas skatijās no malas, teica ka tiesnesis esot uz mums baigi skatijies... ahh prieks baigais, kaut mums vienmēr tā veiktos!
Paldies Eliinai par atbalstu, gaidam bildes
RUBY- STAASTI KAS PA IZSTAADI? :)
patuseejaamies arii ar Faiera deelinju no rekordmetiena- Oskaru, dabuja LJU bet saliidzinaashanaa ar meiteni Zhozefiini zaudeeja.
Paldies Eliinai, kura mums palīdzēja :)
Bet vispār es biju vīlusies.. toju rings sākās 10.00, bet biļetes sāka tirgot tikai vienu minūti pirms desmitiem.. un ja vēl jāstāv rindā, tad visu var nokavēt.. :(
Un suņu arī šogad bija maz (domāju, tos, kuri pārdevās). Veikaliņu arī nebija īpaši daudz. Katrā ziņā rudenī izstāde bija lielāka.
tur pārdevās viens tojs, kurš it kā bija 3 mēnešus vecs, bet knapi turējās kājās un bija uz pusi mazāks par Sāru. Mums jau likās, ka nu nekādi viņam nevar būt 3 mēneši... smuks jau bija, bet izskatījās, ka viņam nav labi ar kājiņam... un kad ēda, tad rīstijās.. :(
Biju paņēmu līdzi fočiku, bet aizmirsu, ka vajag bildēt tā nu viņš man kaklā nokarājās visu to laiku, kamēr mēs tuir bijām
Bet vispār es biju vīlusies.. toju rings sākās 10.00, bet biļetes sāka tirgot tikai vienu minūti pirms desmitiem.. un ja vēl jāstāv rindā, tad visu var nokavēt.. :(
Un suņu arī šogad bija maz (domāju, tos, kuri pārdevās). Veikaliņu arī nebija īpaši daudz. Katrā ziņā rudenī izstāde bija lielāka.
tur pārdevās viens tojs, kurš it kā bija 3 mēnešus vecs, bet knapi turējās kājās un bija uz pusi mazāks par Sāru. Mums jau likās, ka nu nekādi viņam nevar būt 3 mēneši... smuks jau bija, bet izskatījās, ka viņam nav labi ar kājiņam... un kad ēda, tad rīstijās.. :(
Biju paņēmu līdzi fočiku, bet aizmirsu, ka vajag bildēt tā nu viņš man kaklā nokarājās visu to laiku, kamēr mēs tuir bijām
Njā, šajā izstādē gan labi varēja manīt krīzi visās jomās... :(
Nopirkām meitenēm kongu, kakla siksniņas(pašas plānākās un mīkstākās kādas tur bija atrodamas), koka bumbiņas un hantelīti :)
Pēdējo reizi labojis Lily Pirmdiena Aprīlis 05, 2010 7:26 pm; labots 1 reizi
manas superigas rozaa sviitras
Eukunaba labaka barba pasaulee
ka jau teicu patiees prieks par jums
Nav par ko ajame, prieks bija palidzet
Eukunaba labaka barba pasaulee
ka jau teicu patiees prieks par jums
Nav par ko ajame, prieks bija palidzet
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics