“LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2010” 27. - 28. martā
+2
Ruby
Eliina
6 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
“LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2010” 27. - 28. martā
STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2010”
2010. gada 27. - 28. martā, Rīgā, Olimpiskajā hallē ‘’SKONTO’’, E.Melngaiļa ielā 1a
Krievu toji būs 28.martā
10. Rings. ekpsperts: Vija KLUČNIECE (Latvija/Latvia)
Krievu toiterjers (gludspalv.)/Russkij Toy (Gladkosh.) 10 12:17
Krievu toiterjers (garsspalv.)/Russkij Toy (Dlinosh.) 12 12:52
Čivavas arī 28.martā
3. Rings. Arne FOSS (Norvēgija/Norway)
Garspalvainais čivava/Chihuahua (Pelo Largo) 10 11:53
Īsspalvainais čivava/Chihuahua (Pelo Corto) 11 12:28
ieejas maksa:
pieaugušajiem-2ls
skolēniem,studentiem,pensionāriem-1ls
DinoZoo Zelta kartes īpašniekiem- 1ls
Ģimenes biļete 2skolēni + 2pieaugušie - 5ls
2010. gada 27. - 28. martā, Rīgā, Olimpiskajā hallē ‘’SKONTO’’, E.Melngaiļa ielā 1a
Krievu toji būs 28.martā
10. Rings. ekpsperts: Vija KLUČNIECE (Latvija/Latvia)
Krievu toiterjers (gludspalv.)/Russkij Toy (Gladkosh.) 10 12:17
Krievu toiterjers (garsspalv.)/Russkij Toy (Dlinosh.) 12 12:52
Čivavas arī 28.martā
3. Rings. Arne FOSS (Norvēgija/Norway)
Garspalvainais čivava/Chihuahua (Pelo Largo) 10 11:53
Īsspalvainais čivava/Chihuahua (Pelo Corto) 11 12:28
ieejas maksa:
pieaugušajiem-2ls
skolēniem,studentiem,pensionāriem-1ls
DinoZoo Zelta kartes īpašniekiem- 1ls
Ģimenes biļete 2skolēni + 2pieaugušie - 5ls
Re: “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2010” 27. - 28. martā
Ja ir starptautiskaa izstaade vai tad nevajag starptautisku tienesi??
Man ir personiigas NEsimpaatijas pret to LV tiesnesi (vaardu nemineeshu veelreiz)
Man ir personiigas NEsimpaatijas pret to LV tiesnesi (vaardu nemineeshu veelreiz)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
es nez ka ar tiem tiesnesiem, ieprieks bija cits vispar tiesnesis domats
ne tev vienigajaai
a ka tu vinu vispar zini Ruby?
ne tev vienigajaai
a ka tu vinu vispar zini Ruby?
hahahaha!!!!!!!!!!! Gadiijaas man satikt sho cilveeku vienaa izstaadee (tu jau vari aptuveni iedomaaties kuraa) un tad kad man peec tam kaads pateica kas shis cilveeks ir - es gandriiz no kaajaam apkritu!!! Es to domaaju errrrrmmm taadaa ne iipashi labaa veidaa,ja!! Un es veel joprojaam neticeeju un izdomaaju pajautaat tantei Googlei - un ermmmm visu ko ljoti "jauku" par sho cilveeku man shii tante pastaastija :( ka es vispaar nesaprotu kur taads cilveeks taadaa vietaa ticis - man personiigi liekas ka ne iistajaa LOL
Ruby- Estimable
Ruby- mēģināju sameklēt googlee, bet neko neatradu... Varbūt pastāstīsi? Ziņkāre moka..
Ak Ajame, varbuut tev ir citas domas, kas ir pilniig normaali, protams, bet shis raksts mani taa uzvilka!!!!!! Njemot veeraa kas shis cilveeks ir un kaada ir vinjas atbildiiba!
---> http://www.apollo.lv/portal/life/articles/81731
---> http://www.apollo.lv/portal/life/articles/81731
Ruby- Estimable
Ajame - peec tam uzraksti savas domas :)
Man liekas ka shos postus man peec tam naaksies izdzeest, ja nu kaadreiz buus uz LV atpakalj jaapaarvaacaas, tad veel manas meitenes nenjems LKF sisteemaa
Man liekas ka shos postus man peec tam naaksies izdzeest, ja nu kaadreiz buus uz LV atpakalj jaapaarvaacaas, tad veel manas meitenes nenjems LKF sisteemaa
Ruby- Estimable
Ruby, LV eksperti ari ir startautiskajaa ekspertu sarakstaa iekljauti - taatad vinji ir tiesiigi tiesaat shaada meeroga izstaades vienalga lai ar kuraa valstii taa notiek
nu bet jaa .... 28.03. būs jautrs pasākums
Vieniigais ko zinu ... mans faichiks vinjai kaadreiz ljooti patika - dabuuja savu pirmo Junioru CAC kas zin ... kaa buus shoreiz!
nu bet jaa .... 28.03. būs jautrs pasākums
Vieniigais ko zinu ... mans faichiks vinjai kaadreiz ljooti patika - dabuuja savu pirmo Junioru CAC kas zin ... kaa buus shoreiz!
Skaidrs, paldies Dream :) , es vienkaarshi nez kaapeec biju iedomaamaajusies ka cacib izstaadees vienmeer kaads pieaicinaats no citas valsts, ne vieteejie tiesneshi :)
Ruby- Estimable
Izlasīju to rakstu- nekā sevišķa.. Lai jau cilvēks dzīvo ar savu skatu uz dzīvi.. :)
Man arī tajā rakstā nekas nelikās tāds briesmīgs .
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Protams, katram tak savs viedoklis, bet ja esi pret tad pamato arii kaapeec (buudama veel speciaalsite) , nevis gatavaas muljkjiibas gvelzt!!
Ruby- Estimable
Nu Elīn , doma jau ir, bet pa cik tagad es eju tajos kursos, tad man tiiiiiiiiiiiiiiiiik daudz visādu mājas darbu , ka knapi tieku galā:)
Māriņa- Estimable
Baaac es tikai tagad sapratu ka ringi viena laikaa sakrit
Skumji ka tā....
Māriņa- Estimable
MILZIGi SVEICIENI DREAM AR PANAAKMIEM BUCHINAS manai favoriitei melnite Orellinai, ka ari Duksim un prottams Faichikam ta ka es sobriid nesmu spejiga, nepateiksu preciizus rezultatus,bet portams sveicu Dream sunus ar panaakumiem velreiz Duksis labakais kuceens un Orella CACIB ( Dream papildini )
bildes centisos izkirot rita,bet tur no tojiem bus labi ja viena bildite chihi bija viena laika cita ringa ta ka bildes ir pec ringa tikai kadas paris un es pacentos pabildet grupu bestu tur bus paris bildes, nelielam ieskatam izstade.
Liels prieks bija satikties ar Elīnu, Twixy un MissKiss.
kaa ari Dreaam paldies par superiigo dienu es biju lidz beigam, pec 3 smagam darba dienam un tagad eju gulet si izstade mani loti pozitivi uzladeja, gaidu ar nepacietibu nakamo lielo LKF izstadi rudenii
Liels prieks bija satikties ar Elīnu, Twixy un MissKiss.
kaa ari Dreaam paldies par superiigo dienu es biju lidz beigam, pec 3 smagam darba dienam un tagad eju gulet si izstade mani loti pozitivi uzladeja, gaidu ar nepacietibu nakamo lielo LKF izstadi rudenii
Apsveicam Dream un vinjas sunju gjimeniiti ar panaakumiem Gaidiishu bildiites :)
Ruby- Estimable
Paldies mīļās par apsveikumiem
un tā ... maza atskaite par šodienas izstādi ... /bez bildem/
Orella Anabella Big Star - Exc. 1, CQ, CAC, CACIB, saņem titulu "Latvijas Uzvarētājs 2010" un kļūst par LATVIJAS ČEMPIONU!!!!!
Trīskārši svētki bija arī mūsu papucītim King Gold Fire Ot Valensii, kura visi 3 bērni saņēma izcilus novērtējumus!
Mūsu audzētais mazulis Red Dragon King Big Start (King Gold Fire Ot Valensii x Orella Anabella Big Star)- saņem izcilu vērtējumu un kļust par šķirnes labāko kucēnu - Puppy BOB!
Orlando Bloom Chocolate's Angel (King Gold Fire Ot Valensii x Glamour Angel Best) - Exc.1., PP, JCAC, LS-3 un saņem titulu "Latvijas Jaunais Uzvarētājs 2010"
Origona Beauty Chocolate's Angel (King Gold Fire Ot Valensii x Glamour Angel Best) - Exc.1., PP, JCAC, BOB /Lābākais šķirnes pārstāvis/ un saņem titulu "Latvijas Jaunais Uzvarētājs 2010"
un tā ... maza atskaite par šodienas izstādi ... /bez bildem/
Orella Anabella Big Star - Exc. 1, CQ, CAC, CACIB, saņem titulu "Latvijas Uzvarētājs 2010" un kļūst par LATVIJAS ČEMPIONU!!!!!
Trīskārši svētki bija arī mūsu papucītim King Gold Fire Ot Valensii, kura visi 3 bērni saņēma izcilus novērtējumus!
Mūsu audzētais mazulis Red Dragon King Big Start (King Gold Fire Ot Valensii x Orella Anabella Big Star)- saņem izcilu vērtējumu un kļust par šķirnes labāko kucēnu - Puppy BOB!
Orlando Bloom Chocolate's Angel (King Gold Fire Ot Valensii x Glamour Angel Best) - Exc.1., PP, JCAC, LS-3 un saņem titulu "Latvijas Jaunais Uzvarētājs 2010"
Origona Beauty Chocolate's Angel (King Gold Fire Ot Valensii x Glamour Angel Best) - Exc.1., PP, JCAC, BOB /Lābākais šķirnes pārstāvis/ un saņem titulu "Latvijas Jaunais Uzvarētājs 2010"
Pēdējo reizi labojis Dream Svētdena Marts 28, 2010 10:41 pm; labots 1 reizi
Wow kas par tituliem :) veelreiz apsveicu Dream
Klau ko noziimee CQ? Vai tas nav tas pats kas CAC?
Dream vai tu piedalaties visaas izstaadees kas notiek? Es vienkaarshi domaaju kaa citi garspalvainie toji diez ieguust titulus (ja taadi ir) jo tavi sunji vienmeer ir labaakie LOL nu vinji jau protams ir izcili, to jau var rezdeet :)
Klau ko noziimee CQ? Vai tas nav tas pats kas CAC?
Dream vai tu piedalaties visaas izstaadees kas notiek? Es vienkaarshi domaaju kaa citi garspalvainie toji diez ieguust titulus (ja taadi ir) jo tavi sunji vienmeer ir labaakie LOL nu vinji jau protams ir izcili, to jau var rezdeet :)
Ruby- Estimable
paldies, Ruby tas bija ļoti mīļi bet nav tik traki ar tiem tituliem... mierinājumam - te LV, drīkst ņemt tikai noteiktu skaitu JCAC un CAC .... UN ne visiem ekspertiem mēs patīkam
CQ nozīmē Kvalitātes sertifikāts (Certificate of Quality) ... ja suns saņem šādu vērtējumu, tad viņam ir tiesības saņemt arī nākamo augstāko vērtējumu CAC ... utt... :)
CQ nozīmē Kvalitātes sertifikāts (Certificate of Quality) ... ja suns saņem šādu vērtējumu, tad viņam ir tiesības saņemt arī nākamo augstāko vērtējumu CAC ... utt... :)
Ah nu skaidrs :)
Nav par ko Dream taa jau arii ir :)
Un cik tad var tos CAC njemt LV? Tas iisteniibaa ir visai interesants fakts, ko nezinaaju, redz katru dienu ko jaunu iemaacos par izstaadeem :)
Nav par ko Dream taa jau arii ir :)
Un cik tad var tos CAC njemt LV? Tas iisteniibaa ir visai interesants fakts, ko nezinaaju, redz katru dienu ko jaunu iemaacos par izstaadeem :)
Ruby- Estimable
Tev jauns audzeetavas banneris (ja taa vinju sauc)? Tu pati vinjus taisi? Kaadaa programma,ja?
Ruby- Estimable
Dream, milzīgi apsveicieni ar panākumiem!!! Es jau ar gribēju atrasties līdzjutēju pulkā, bet mans "lielais" vīrietis bija vakar izlēmis citādi un mēs nekur netikām
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2011” 12. - 13. martā, Rīgā
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’09”
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’09”
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
Lapa 1 no 2