Uzmundrinoši video
+4
Eliina
Silkite
Ruby
Buciitis
8 posters
Lapa 1 no 1
Re: Uzmundrinoši video
hahaha!!! to otro biju redzeejusi bet tik ar tiem subtitliem https://www.youtube.com/watch?v=uciFg5q3540
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Buciit - vai tu shos esi redzeejusi https://c-rtt.latvianforum.net/visprga-diskusija-f32/vai-sunji-speej-runaat-t149.htm
Ruby- Estimable
aha bet starpcitu tas otrais video tagad ir apgraiziits, beigas nonjemtas, nez kapeec taa!?!?
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
miilji gan
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Tieshaam nezinaaju kur sho likt, bet te nu tas apsoliitais links uz plikspalvaino toju audzeetavu: http://toyreal.narod.ru/breeding.htm
Ruby- Estimable
kaut kads arptats. es tur papetiju un sapratu ka viniem dzimst plikie un ari spalvainie kuceni.. var redzet ka viniem kreivija tur nav ko darit, jacer ka tie suni ir veseli,jo nu nekas labs tur nav ka pliki suni ( iespejams zobu trukums, kaut kadas slimibas)
ka vini panaca ka vinus pienem kaut kada oraginzacija un viniem riko izstades. es nebiju nekad dzirdejusi ka tadi toji ir paldies Ruby par linku
ka vini panaca ka vinus pienem kaut kada oraginzacija un viniem riko izstades. es nebiju nekad dzirdejusi ka tadi toji ir paldies Ruby par linku
Ja man kāds šitā izdarītu es tur tā mierīgi nestāvētu, es tam vecim pa muti dotu..
aarpraats cik superiigs sunjuks vinjam tik miilsh purninsh un taads gudrinieks, te nu paraadaas rasellu shkjirnes sunju pluss - vinji ir ljoooooti apkjeeriigi :)
Ruby- Estimable
Samāci Duksim šitādas gudrībasDream rakstīja:mmmm cik forši! Sagribēju sev tādu suņuku
Zini nebūtu slikti ... būs jāmēģina :) Viņš jau tāpat bezgala viltīgs aktieris man ... vakar bija cirks ar viņu. viņš visu dienu jutās ļoooooti slims paiet nevar, vēderiņš sāp bet nu OK, minimāli noņēmos ar žēlošanu, jo ļoti aizdomīgi man tā visa veselības problēma likās ... Vakarā braucu uz veikalu - šamais pukstēdams stenēdams prasās līdzi - es viņam sacīju: "zini, slimi bērni nedrīkst nekur braukt! Viņiem jāguļ mājās un jāārstējas! Būtu vesels tad varētu braukt! Nē Duksīt, ej nu gulēt .... utt. " Šamais klausījās klausījās un kad jau nācu atpakaļ - nebij vairs nekādas stenēšanas un šis uz divām kājām jau lēkā man apkārt, tjip, Mamma vai tu neredzi - es tak esmu vesels, ļoti, ļoti, ļoti Izbraukājām veikalus un suņa bij izārstēts no sirdsdēstiemlilucis rakstīja:Samāci Duksim šitādas gudrības
Lapa 1 no 1