"krakšķošas saites" tojam
5 posters
Lapa 1 no 1
"krakšķošas saites" tojam
he, rekā Rikoatklāja, pēc vetārsta teiktā, šādu kaiti, tik diemzēl neko sīkāk nemāk viņa mums teikt varbūt kādam no jums ir kkas sīkāk zināms. visvairāk interesē vai ar viņu saslimst vai tomēr mazais mežonītis ir piedzimis ar to..... gribās kko lietas labā darīt, jo skumīgi skatīties kā viņš iet un interesē vai to var kkā izārstēt un vai viņam nesāp:/
p.s.jā pie cita vetārsta iesim
p.s.jā pie cita vetārsta iesim
Evilsimona62- Rookie
- Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija
Re: "krakšķošas saites" tojam
Kaa tad vinsh tev iet? Vinjam kas saap vai klibo? Priekshkaajaa vai pakaljkaajaa?
Neko taadu gan neesmu dzirdeejusi, bet iespeejams ka ir kaads cits vaards...
Neko taadu gan neesmu dzirdeejusi, bet iespeejams ka ir kaads cits vaards...
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Tā nav patella???
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
sadu apzimejumu neesmu dzirejusi.. Iesaku dr. Drapci , loti labs arsts zinos tiesi par saitem un kaulu luzumiem.
nuuu vinjam izskataas itkaaa kaajinjas izaakeetos (abas pakaleejaas) taa aiziet nevis normaali vienaa liinijaa ar kermeni kad iet, bet izgriezaas uz aaru, kaadus triis soljus paliek taa, un tad celj augsaa un lec uz trijaam (ik paliakm viena un otra) vetaarsts teica ka taa esot saishu krakskjeesana, izrakstiija zaales, no kuraam itkaa labaak palika, bet kad izdzeeraam kursu viss no saakuma, nu tagad domaaju, vai tieshaam vinjam zaales visu muuzu buus jaadzer (un nav no taam leetaakajaam) ja taa tad varbuut iespeejams kkaadu operaaciju taisiit, jo uzskatu ka peectam vinjam pasam tikai labaak buus, kaa nekaa vinjam juunijaa tikai 2gadinji buus
Evilsimona62- Rookie
vai jums rengenu netaisija? kas tas par tadu divainu arstu saisu krakskesana neesmu vets bet nu divaini izklausas.
man ari skiet ka parejiem ka ta varetu but pallela
man ari skiet ka parejiem ka ta varetu but pallela
Jaa nu izklausaas peec Patellas Luksaacijas!! Ir iesspeejama operaacija tikai jaadara tas laiciigi jo shai kaitei ir vairaakas pakaapes un ja pakaape ir augsta jau tad veti vairs negrib opereet, jo operaacija ir sarezhgjiita ljoti tad! Zaaliites iespeejams buus jaalieto visu muuzhu jo tie ir svariigi vitamiini, un ja vinjam paliek labaak no vinjaam tad taas jaaturpina dzert. Peec operaacijas noteikti jaadzer vinjas buus, ja taas ir taas ko domaaju - glukozamiins. Bet no zaaliiteem tas nekad pavisam nepaaries jo kaite ir iedzimta, taa teikt nejauka daavaninja no suniisha vecaakiem vai vecvecaakiem un par to tu vari pateikties sava suniisha audzeetaajai - es noteikti piezvaniitu un mazliet taa skarbi parunaatu ar vinju - jo taadus sunjus NEDRIIKST paarot!!!!!!!
Turies, viss buus labi :) Un paskaties sheit shajaa pashaa sadaljaa ir teema PATELLAS LUKSAACIJA! Palasi :)
Turies, viss buus labi :) Un paskaties sheit shajaa pashaa sadaljaa ir teema PATELLAS LUKSAACIJA! Palasi :)
Ruby- Estimable
ui, tad ar steigu jāved pie daktera, jo tā jau novilkts garumaa :( skumji, ka mums Riksim sanākusi tāda " forša" dāvaniņa
hmm, ap cik sanāk vizīte pie tā dakterīša?
nu jā, es ar tā pabrīnijos, ka vetārste " Ai, te tik krakstosas saites" un viss, ne rengenus neko, vispaar bez emocijaam, nu laikam ko var gribeet no mazpilseetas vetaarsta :(
hmm, ap cik sanāk vizīte pie tā dakterīša?
nu jā, es ar tā pabrīnijos, ka vetārste " Ai, te tik krakstosas saites" un viss, ne rengenus neko, vispaar bez emocijaam, nu laikam ko var gribeet no mazpilseetas vetaarsta :(
Evilsimona62- Rookie
Rengens nav obligaats pie shiis kaites, nu atkariigs no situaacijas, to jau tad Drapche pateiks ja juus dosieteis pie vinja. Hmmm es vairs neatceros cik es samaksaaju par konsultaaciju, man liekas ka bija kaadi 10 lati - Eliin tu neatceries??
Ruby- Estimable
Similar topics
» Iepazisimies :)
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» Diēta tojam.
» CACIB "Lithuanian Winner 2010" (Viļņa, 13.marts)
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» Diēta tojam.
» CACIB "Lithuanian Winner 2010" (Viļņa, 13.marts)
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
Lapa 1 no 1