KONKURSU Balsoshanas kaartiiba:
+3
inly&bugy
Buciitis
Ruby
7 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
KONKURSU Balsoshanas kaartiiba:
Blasoshana notiks no 28.Juunija - 3.Juulijam (ieskaitot) taatad 6 dienas!! Balsojumu varat suutiit jebkuru dienu kad sanaak eertaak :) Shoreiz nav jaasuuta katru dienu, shis balsojums ir vienreizeejs (nosuutaams vienreiz).
Katram kas piedalaas konkursaa kopaa ir 10 punkti
Katram kas nepiedalaas konkursaa kopaa ir 5 punkti
Punktus varam izmanot kaa vien veelamies, varam visus atdot par vienu bildi, varam daliit uz divaam,trijaam vai vairaakaam daljaam :)
Punktus suutiit man uz PM
https://c-rtt.latvianforum.net/msg.forum?mode=post&u=17
!!! Inly&Bugy - shoreiz ir 15 punkti, 5 saveejie + 10 pagaashajaa konkursaa uzvareetie
Shii konkursa uzvareetaajs sanjems 10 extra punktus kurus varees izmantot balsojot par bildiiteem naakoshajaa konkursaa un es meegjinaashu ko uzmeistarot ko pielikt pie paraksta + bildiite augshaa kreisajaa stuurii
Punktus varam izmanot kaa vien veelamies, varam visus atdot par vienu bildi, varam daliit uz divaam,trijaam vai vairaakaam daljaam :)
!!! Inly&Bugy - shoreiz ir 15 punkti, 5 saveejie + 10 pagaashajaa konkursaa uzvareetie
Shii konkursa uzvareetaajs sanjems 10 extra punktus kurus varees izmantot balsojot par bildiiteem naakoshajaa konkursaa un es meegjinaashu ko uzmeistarot ko pielikt pie paraksta + bildiite augshaa kreisajaa stuurii
Pēdējo reizi labojis Ruby Svētdena Augusts 08, 2010 2:28 pm; labots 2 reizes
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: KONKURSU Balsoshanas kaartiiba:
Bildes vairs nedrīkst pievienot?
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Paldies Buciit ;)
inly&bugy - driikst drikst :) shodien veel driikst :) liec tik iekshaa, gaidam :)
inly&bugy - driikst drikst :) shodien veel driikst :) liec tik iekshaa, gaidam :)
Ruby- Estimable
Laikam jau vairs nevar.. es arī biju ierakusies savā kursa darbā, ka aizmirsu par konkursu
Shodien veel var pievienot bildes :) Liekat tik iekshaa, ljoti gaidam :) Balsoshana tik riit saaksies :) Taa kaa jums veel viss vakars priekshaa....
Ruby- Estimable
šoreiz es pass, jo nav jau to bilžu.. :( Bet nākamajā konkursā obligāti piedalīsimies!!!!
Ajame - tad tev tagad jaagaida savs spriedums no Buciisha
Ruby- Estimable
O jee.. kanēļmaizītes vienas no mīļākajām.. Sestdien biju speciāli aizgājusi uz tirgu pēc kanēļmaizītēm, bet vairs nebija. Valmierā veikalos nekur nepārdod.
Bucīt, kāpēc pati necep? Es tagad ēdu tikai pašceptās, jo veikalā pirktās vairs negaršo, kopš pati cepu
Vēl jo vairāk ajamei jārīko pasākumus - mācīsimies cept kanēļmaizītes
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Man atsùtiet foto,lai varu pasiekaloties
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Siļķīt, vai tad nyu nevarēsi atlidot dēļ siltām kanēļmaizītēm? Cik tad ilgi jālido- no rīta šurp, ar vakara reisu atpakaļ
ajame, bùtu jau jauki,bet es vienmér izmantoju airbaltic(nav pàrséshanàs) un tad sanàk ka varu tikai aizbraukt,atpakalj gan né iet tikai vienreiz dienà,vismaz cik man zinàms gan jau kàdu jauku dienu atbraukshu un pieprasiishu kanéljmaiziites man drausmiiiiiiigi garsho.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Man garso siltas,tikko no cepeshkraasns.
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Atgaadinu ka shodien ir peedeejaa balsoshanas diena!!!!
Pagaidaam esmu sanjeemusi balsojumus no 7 lietotaajiem, gadiishu veel, luudzu esiet aktiivi un nobalsojiet :)
Pagaidaam esmu sanjeemusi balsojumus no 7 lietotaajiem, gadiishu veel, luudzu esiet aktiivi un nobalsojiet :)
Ruby- Estimable
Luudzu skatiit shiis diskusijas pirmo ierakstu - tur viss izmainiits atteciigi shim NR.9 KONKURSAM, Balsoshanas kaartiibaa taada pati kaa pagaashreiz, balsoshana no 28. Juunija liidz 3. Juulijam.
Ruby- Estimable
Atgaadinu par balsoshanu - esmu sanjeemusi tikai balsokumus no 5 lietotaajiem!!!
Ruby- Estimable
Shodien peedeejaa balsoshanas diena!!!
Ruby- Estimable
Konkursa NR.10 balsoshana:
Blasoshana notiks no 7.augusta - 14.augustam (ieskaitot)!! Balsojumu varat suutiit jebkuru dienu kad sanaak eertaak :) nav jaasuuta katru dienu, shis balsojums ir vienreizeejs (nosuutaams vienreiz).
!!!Desa un Silkite - shoreiz jums ir 20 punkti, 10 saveejie + 10 pagaashajaa konkursaa uzvareetie
Blasoshana notiks no 7.augusta - 14.augustam (ieskaitot)!! Balsojumu varat suutiit jebkuru dienu kad sanaak eertaak :) nav jaasuuta katru dienu, shis balsojums ir vienreizeejs (nosuutaams vienreiz).
!!!Desa un Silkite - shoreiz jums ir 20 punkti, 10 saveejie + 10 pagaashajaa konkursaa uzvareetie
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2