Lily ģimene
+19
Lexy
Mazais
inly&bugy
Žozefīna
Māriņa
ajame
zandale
shera
lilucis
Dream
kristucis1
Elīna
Liliana Kendra
Eliina
Sanita
Silkite
Buciitis
Ruby
Lily
23 posters
Lapa 11 no 15
Lapa 11 no 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Lily ģimene
Ruby - es jau nevienm neteicu, parak samgi man bija taja laika... Amelija kaju salauza pirms 4menesiem. tagad vel pat nav viss lidz galam sadaktarets..
Nabaga mazā knīpiņa :( Lily, a viss ar to kājiņu tagad būs labi? Un vai ir kādi ieteikumi, ko citiem ievērot, lai no tā pēc iespējas izvairītos?
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy, mums jau pēc pirmā lūzuma Dr. Drapče teica, ka 100% klibos, bet mēs darijām visu lai atveseļotu kājiņu un tomēr viņa nekliboja, staigāja pa izstādēm un viss bija super! Un tagad jau otrais lūzums.. es domāju, ka vairs sveikā cauri netiksim :( uz vecumu tāpat abi lūzumi liks par sevi manīt, bet nu cerēsim ka neklibos tik ļoti manāmi..
es domāju, ka no šiem lūzumiem nevarēja izvairīties un tur nu nekādi nebija neviens pie vainas, vainu Džollija vienkārši man ir tāda tizla vai arī baigi trauslie kauli.. tur neko nevar padarīt
es domāju, ka no šiem lūzumiem nevarēja izvairīties un tur nu nekādi nebija neviens pie vainas, vainu Džollija vienkārši man ir tāda tizla vai arī baigi trauslie kauli.. tur neko nevar padarīt
Lily, vai tad vispār var pateikt, ka Lotei ir bijuši 2 lūzumi un tagad viņa ir kiborgs ar dzelzi kājā? Nevar!!!! vienīgais nodevējs ir nelielas rētiņas uz kājas.
lai arī visi ir sajūsmā par Drapči, Kļaviņš priekš mums tagad ir vislabākais ārsts pasaulē!
lai arī visi ir sajūsmā par Drapči, Kļaviņš priekš mums tagad ir vislabākais ārsts pasaulē!
Nu Lotei nevar pateikt tiešām, bet nu cerēsim ka arī mums tik labi sadzīs, jo mums tomēr neielika to stienīti kuru vajadzēja bet vienkārši ļāva kājiņai pašai sadzīt. Mums tagad pie otrā lūzuma nav ārstējošais Drapče, bet gan tas otrs Imantas klīnikā, aizmirsu kā sauc
Labais "zvaniņš"
Lexy- Hero
Tā ir mazākā siksniņa kādu es jebkad esmu redzējusi Nost nekrīt garums vinai ir 18cm un Bruļikam ap kaklu apiet divas reizes
Ljoti skaists bébuks
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Viņs ir tik jauks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Tāds mīlulītis :) Un tā abižotā sejiņa, sirdi rauj kopā
Lexy- Hero
Ļoti gudrs puika, jau kopš mēneša vecuma atsaucas uz savu vārdu, tiešām tas nav lepnās māmiņas izdomājums- viņš ir ļoti apķērīgs. Daudz kož, vairāk nekā bučojas, visu laiku cenšas kautkur iekosties Bieži mēdz mani izsekot kamēr izved mani no pacietības, pa cik viņš pārvietojas ātrāk par mani, tad vienmēr ir tieši kaut kur zem kājām Daudz rej, kad kautkas nav pēc viņa prāta tad viņš uzdod balstiņu nu tāds viņš man velniņš..
Lily, fantastisks mazulis tavs Briļuks
hehe un tā apbižotā izteiksme ir labā, super nesamākslots žests, lai prastos mazuli pažēlot un samīļot
hehe un tā apbižotā izteiksme ir labā, super nesamākslots žests, lai prastos mazuli pažēlot un samīļot
Bruļiks sūta jums kodienus degunā par komplimentiem
Šodien pirmo reizi nogaršoja biezpienu, pēctam vēl kādas 5 minūtes laizija šķīvi no visām malām un tad vēlās pieēdies kā sniegavīrs.
Šodien pirmo reizi nogaršoja biezpienu, pēctam vēl kādas 5 minūtes laizija šķīvi no visām malām un tad vēlās pieēdies kā sniegavīrs.
Kāds viņš maziņš
Lexy- Hero
Lapa 11 no 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Žozefīnas ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!