Lily ģimene
+19
Lexy
Mazais
inly&bugy
Žozefīna
Māriņa
ajame
zandale
shera
lilucis
Dream
kristucis1
Elīna
Liliana Kendra
Eliina
Sanita
Silkite
Buciitis
Ruby
Lily
23 posters
Lapa 3 no 15
Lapa 3 no 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Lily ģimene
Mazaa kniipa
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Skaistas pavasariigas un saulainas bildiites , mazaa dikti miiliiga izskataas :) Kura taa ir?? Cik vinjas jau vecas (jaunas :D )??
Ruby- Estimable
Ruby, paldies :) Taa ir Dzhozefiine, un miiliiga vinja tikai izskataas baigais velns uz shodienu vinjaam ir 3 mēneši un nedēļa :)
Mazais velneens :) Klau tas ir pirms austinju liimeeshanas vai peec?
Ruby- Estimable
peec :( tas ir shodien bildēts... Mums noshljuka divaas dienaas ausis galiigi, bet pēc potes tā mēdz būt. Tagad sāk celties atkal, a māsiņai Džollijai pirms potes jau nokrita nesmuki un atkal ceļās smuki..
Man patiik kaa vinjas smuki apaugushas taas ausis :)
Ruby- Estimable
aha spalvainas gan mums vinjas, tapec ari neceljaas, bet vakar mums klubaa pateica, lai nogriežam pusi spalvas no ausiim... a man bail ka neataug
Es nez, un ja nu neataug mosh pafileet pameegjini? Cik ilgi tu vinjai tureeji tos plaaksterus? Tu mainiiji arii vinjus vai visu laiku tik vienu? Kartinju iekshaa liimeeji?
Ruby- Estimable
jaa es visu limeju kartigi pec pamacibas no krievu toju foruma krievijā, nu turējās man kā kura auss :D Viena nedēļu otra gandrīz divas bet nu nebija galīgi tam jēgas, jo māsiņa Džollija dauzoties tur plēš tās ausis un viņas nošļūk un tad nav nekāda jēga...
Es Roksim neko neliimeeju iekshaa, tikai paarlociju un vielgi viegli apkaart aptinu, vairaak uz augshu nevis pie pamatnes. No riita man vinja izskatiijaas taada shkjiiba greiza, fiksi njeemu nost tos plaaksterus, jo baidiijos ka buus veel shkjiibi
Smirduliishus tu dod vinjaam kaadus? Jums nav tur vistu kaajas (taadas uz kuraam ir raganas maajinjas) tur daudz taa skrimshlja, vai arii pats gals (treshaa dalja) no vistas spaarninja, iedod pagrauzt (labaak pati turi vinjus kameer grauzh lai nenorij veselu) tik jeelus dod! Tur ar daudz skrimshlja :) Veel varbuut bullja ausis. Es biju izmisusi tapeec devu visu iespeejamo, un tomeer rezultaatu sasniedzaam, Roksim gan tad 4 meenshi tuvojaas... jums jau veel laiks ir
Smirduliishus tu dod vinjaam kaadus? Jums nav tur vistu kaajas (taadas uz kuraam ir raganas maajinjas) tur daudz taa skrimshlja, vai arii pats gals (treshaa dalja) no vistas spaarninja, iedod pagrauzt (labaak pati turi vinjus kameer grauzh lai nenorij veselu) tik jeelus dod! Tur ar daudz skrimshlja :) Veel varbuut bullja ausis. Es biju izmisusi tapeec devu visu iespeejamo, un tomeer rezultaatu sasniedzaam, Roksim gan tad 4 meenshi tuvojaas... jums jau veel laiks ir
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja: ...(taadas uz kuraam ir raganas maajinjas)...
tas gan labs Nezinu, es vel tā par to traki neuztraucos jo nesen bija pote un pēc potas ver nošļukt bet nujau ceļās ausis pašas! Džollijai ļoti skaistas bet tikai Džozim tā grūtāk.
Lily ģimene
Vai varētu palūgt kādu no moderatoriem lai apvieno ''Džollijas un Džozefīnes albums'' un ''Undinas, Lorinjas albums'' un sho- visus vienaa?
jaukas suniites bucas visaam, man skiet ka tur iederetos starp tam melnajam damama viena sokolaadite
Eliina rakstīja: man skiet ka tur iederetos starp tam melnajam damama viena sokolaadite
oj nerunaa :DDD man jau skiet, ka iederetos ne tikai shokoladiite.... vel rai raibaak arii kaadu sabuli vajag, bet par to shokoladiiti tachu mees varam sarunaat vaine?
nu tad es tev varu piedavat, man divi vilcinji ievesti no lietuvas- melni ar lasumiem 3,5menesi, čipēti un pat potēti
Njaa jautriibas jums tur netruukst :) ljoti patiik taas action bildiites :) Siikaas tik vaartaas pa zemi, kaa mums Roksis ar shitaa! Sherijai skaista aste veidojaas
Ruby- Estimable
Darīts :)Lily rakstīja:Vai varētu palūgt kādu no moderatoriem lai apvieno ''Džollijas un Džozefīnes albums'' un ''Undinas, Lorinjas albums'' un sho- visus vienaa?
Lily, nu gan tev kupla un fantastiska ģimenīte Fantastiski bilžuki un protams paši sunči arī!
Lūk vakar Dzhozim bija tādas ausis-
galīgi nepaliek labāk...vakarā kārtīgi salīmēju, aptinu apkārt... bet.. pēc 10 min atskrien mans suns ar tikai vienu ausi salīmētu un jau nokasītu līdz pusei.. tad noplēsu (ar visām spalvām :( ) nost un sapratu, ka nav jēgas jo viņa vai māsa visu noplēš un tas tikai vairāk traumē ausis...
šorīt no rīta pamostos.. skatos un domāju- vai tas ir mans suns?? :DD
kad uz augšu skatās tad jau pavisam stāv:D
galīgi nepaliek labāk...vakarā kārtīgi salīmēju, aptinu apkārt... bet.. pēc 10 min atskrien mans suns ar tikai vienu ausi salīmētu un jau nokasītu līdz pusei.. tad noplēsu (ar visām spalvām :( ) nost un sapratu, ka nav jēgas jo viņa vai māsa visu noplēš un tas tikai vairāk traumē ausis...
šorīt no rīta pamostos.. skatos un domāju- vai tas ir mans suns?? :DD
kad uz augšu skatās tad jau pavisam stāv:D
Lapa 3 no 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Žozefīnas ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!