Ogres Kinoloģiskā kluba nacionālā izstāde 18.07
5 posters
Lapa 1 no 1
Ogres Kinoloģiskā kluba nacionālā izstāde 18.07
Sodien bija loti jauka izstade visi mani sunu draugi majas devas ar lieliem panakumiem
Red Dragon King Big Start - Exc.1,PP, JCAC un BOB
un Lastochka Small Land May Exc.1.,PP,JCAC, BOO
masiņai RAFAELLA DE LUXE BIG START (laikam pirma izstade) Exc. PP un 3 vieta
Duksis palika uz bestu,bet es nezinu ka Dream tur veicas jo kad mes izbraucam no ogres uzreiz pie salaspils saka nenormali gazt lietu ka mes pat kadas 10min masina sedejam un nekur nebraucam,jo redzet neko nevareja
Dream ceru ka esi dziva pec sis forsi saulainas dienas un ienaksi foruma :)
atvainojos par bildem, loti slikta kvalitate....
Red Dragon King Big Start - Exc.1,PP, JCAC un BOB
un Lastochka Small Land May Exc.1.,PP,JCAC, BOO
masiņai RAFAELLA DE LUXE BIG START (laikam pirma izstade) Exc. PP un 3 vieta
Duksis palika uz bestu,bet es nezinu ka Dream tur veicas jo kad mes izbraucam no ogres uzreiz pie salaspils saka nenormali gazt lietu ka mes pat kadas 10min masina sedejam un nekur nebraucam,jo redzet neko nevareja
Dream ceru ka esi dziva pec sis forsi saulainas dienas un ienaksi foruma :)
atvainojos par bildem, loti slikta kvalitate....
Pēdējo reizi labojis Eliina Svētdena Jūlijs 18, 2010 9:28 pm; labots 2 reizes
Re: Ogres Kinoloģiskā kluba nacionālā izstāde 18.07
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Jūlijs 20, 2010 7:03 pm; labots 6 reizes
Mums suņu skoliņā vienas zvaigznes Sveicieni Figaro un Leo!!!
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
čau čau :)
Eliina, mīļš paldies tev par bildītēm!!! super, bija liels prieks tevi satikt !!
Esmu ļoti priecīga un lepna par saviem mazajiem bērniem!!! Diena bij fantastiska un BeSts .... vienkārši trūkst vārdu lai pateiktu, pirms besta uznaca lielais negaiss arī Ogrē. Piebraucām auto pie ringa - sēdējām un šausminājāmies skatoties un jūtot līdzi dalībniekiem līdz pienāca arī mūsu kārta!!! Naivi bija cerēt kad dekorāciju ringā lietus kauč nedaudz samazināsies - jau pāris sekundēs bijām pilnīgi slapji un besta ringā vienkārši peldējām Visa atmosfēra bij fantastiska un atspirdzinošais lietus pēc baisā karstuma bij vienkārši tas kas nepieciešams!!!
Eliina, mīļš paldies tev par bildītēm!!! super, bija liels prieks tevi satikt !!
Esmu ļoti priecīga un lepna par saviem mazajiem bērniem!!! Diena bij fantastiska un BeSts .... vienkārši trūkst vārdu lai pateiktu, pirms besta uznaca lielais negaiss arī Ogrē. Piebraucām auto pie ringa - sēdējām un šausminājāmies skatoties un jūtot līdzi dalībniekiem līdz pienāca arī mūsu kārta!!! Naivi bija cerēt kad dekorāciju ringā lietus kauč nedaudz samazināsies - jau pāris sekundēs bijām pilnīgi slapji un besta ringā vienkārši peldējām Visa atmosfēra bij fantastiska un atspirdzinošais lietus pēc baisā karstuma bij vienkārši tas kas nepieciešams!!!
man ari bijs loti liels prieks tevi satikt
aahha tad tomer izmrkaat, es tev vel zvaniju bridinaju
a ka tad vietu sadalijums besta? ka tiesnesi visi zem ta traka lietus gaziena ari gaja mierigi un ieguva vietas ?
mes ka jusdami aizlaidamies,bet man ari nekas nebutu bijis preti tur par palikt un izmirkt
aahha tad tomer izmrkaat, es tev vel zvaniju bridinaju
a ka tad vietu sadalijums besta? ka tiesnesi visi zem ta traka lietus gaziena ari gaja mierigi un ieguva vietas ?
mes ka jusdami aizlaidamies,bet man ari nekas nebutu bijis preti tur par palikt un izmirkt
hihi nu skats bij jautrais īpaši ja bij plānās gaišās blūzītes ... bij slapjie krekliņi ringā arī pati eksperte bij izmirkusi un priecīga - kā nāca tā pat īpaši nevērtējot neko un pat nepaskatoties no visiem ātri paķēra 5us suņus un viss
nu nē - pirmās lāses bij šoks bet pēc tam jau tā bij eksotika ko izbaudījām lēni čāpojot uz auto :) !!!
paldies ka brīdināji, mēs jau laikus ar pirmajām lietus lāsēm piedzinām autiņu pie ringa ta ka mazā meitene mana vismaz nedabūja to šoku savā pirmajā izstāžu dienā :)
nu nē - pirmās lāses bij šoks bet pēc tam jau tā bij eksotika ko izbaudījām lēni čāpojot uz auto :) !!!
paldies ka brīdināji, mēs jau laikus ar pirmajām lietus lāsēm piedzinām autiņu pie ringa ta ka mazā meitene mana vismaz nedabūja to šoku savā pirmajā izstāžu dienā :)
OOO apsveicam Dream ar panaakumiem, un mazaa Rafa arii uzsaakusi izstaazhu karjeru - malaciite
Jaa jaa par juusu slaveno lietu shodien dzirdeeju vairaakas riezes - dienas nagla visiem
Jaa jaa par juusu slaveno lietu shodien dzirdeeju vairaakas riezes - dienas nagla visiem
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Malachi Dream kaa tad bestā gāja?
jaa par to lietu- varat paskatities interesatu video :D - https://www.youtube.com/watch?v=trS4YWAJP9U
jaa par to lietu- varat paskatities interesatu video :D - https://www.youtube.com/watch?v=trS4YWAJP9U
tu doma ka tas ir no lietus? man skiet ka tur kada truba plisusi
nee tas ir deelj lielaa lietus gaaziena, arii rakstija netaa ka spice apluudusi :D
aarpraats un shitaa ljauj cilveekiem staigaat pa taadu veikalu?? Tas tachu ir biistami un pat apdraud cilveeku dziiviibu, ja nu kaads kriit... Baisi!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Similar topics
» LKF Kinoloģiskā kluba „Reto” nacionālā izstāde, Mārupē - 25.-26.07.2009
» Kluba RETO 2xCAC izstādes - Mārupe, 24.-25.07.2010 un LDSK kluba izstade
» Mopšu kluba izstāde 18.12.2011
» Mopšu kluba izstāde 07.04.2012
» Mopšu kluba 12.12.10 9.grupas izstāde
» Kluba RETO 2xCAC izstādes - Mārupe, 24.-25.07.2010 un LDSK kluba izstade
» Mopšu kluba izstāde 18.12.2011
» Mopšu kluba izstāde 07.04.2012