Ķīpsalas izstāde 18./19.09.2010
+5
Mazais
ajame
Eliina
Lily
Kitija
9 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Ķīpsalas izstāde 18./19.09.2010
ajame rakstīja:A kas jums ar zobiņiem?
nu man paskatototies pasai liekas ka visi zigzagaa (nuu apakszoklis) sodien tante teica ka ka 1,5mm jaapavelk uz aaru tad buusot ok
mees jau krietni esam paciiniijusies vinai ar tiem zobiem- vinai apakszokliitis vispaar taads mazins un liekas ka tie zobini taadi saspiesti
Evilsimona62- Rookie
- Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija
ajame rakstīja:Uz cik izstādēm jūs jau bijāt?
rastai sitaa bija pirmaa, jo mums apriilii pateica ka tuvaakaa tikaai septembrii (likaas ka baigi reti ) bet tai pasaa apriilii favoriitaa galvenaa skatiijaas zobus un teica ka baigi ieliekusies uz ieksu
nuu kad es atveru riko priksluupas es redzu gan augseejos gan augseejos zobus, bet rastai atverot prieksluupas redzama tikai augseejaa rinda, pat iisti nezinu ko tur liidzeet, "gudrie" cilveeki saka ka ar mantinjaam jaavelk aaraa bet ir jau sava robeza cik to var dariit-rastai aatri tas apniik
Evilsimona62- Rookie
Sveicam visus šodienas izstādes dalībniekus, man jau liekas, ka tie ko mēs satikām visi bija fantastiski un superīgi un man ļoti patika Elinas mazā mīļa Amēlija
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies Marina
Sveicu Sheriju un Sarinu jus bija pasas labakas
Evilsimona62 - man skier ka es jus redzeju
Veiksmi visiem sodien!!!
Sveicu Sheriju un Sarinu jus bija pasas labakas
Evilsimona62 - man skier ka es jus redzeju
Veiksmi visiem sodien!!!
Sveicu visus ar panaakumiem izstaadee
Cik Rastinja ir veca? Zobinji veel var mainiities un mainiities un veelriez mainiities ... (kuceena vecumaa) Kaads vinjai bija sakodiens kad vinju panjeemaat? Neesmu redzeejusi juusu zobinjus, bet peec tevis teiktaa vinjai vareetu buut paarkodiens? Vai vets neko taadu nav teicis? Tas nav teikts ka vinjai taads vinsh paliks, jo vinja veel ir kuceens un ceriiba ir veel tajaa ka apakshzhoklis atiistaas stipri veelaak kaa augshzhoklis, taa kaa vinsh veel pats var sabiidiities uz priekshu! Vajadzeetu ar vetu par to visu parunaat lai buutu lielaaka skaidriiba pashiem :)
Mums ar Roksi tas pats scenaarijs ar zobiem, tik cita probleema, mums truukst divu priekshzobu :( taa kaa tagad gaidam, ja buus tad izstaadiisimies, ja nebuus tad neizstaadiidimies!
Evilsimona62 rakstīja:
nu man paskatototies pasai liekas ka visi zigzagaa (nuu apakszoklis) sodien tante teica ka ka 1,5mm jaapavelk uz aaru tad buusot ok
mees jau krietni esam paciiniijusies vinai ar tiem zobiem- vinai apakszokliitis vispaar taads mazins un liekas ka tie zobini taadi saspiesti
Cik Rastinja ir veca? Zobinji veel var mainiities un mainiities un veelriez mainiities ... (kuceena vecumaa) Kaads vinjai bija sakodiens kad vinju panjeemaat? Neesmu redzeejusi juusu zobinjus, bet peec tevis teiktaa vinjai vareetu buut paarkodiens? Vai vets neko taadu nav teicis? Tas nav teikts ka vinjai taads vinsh paliks, jo vinja veel ir kuceens un ceriiba ir veel tajaa ka apakshzhoklis atiistaas stipri veelaak kaa augshzhoklis, taa kaa vinsh veel pats var sabiidiities uz priekshu! Vajadzeetu ar vetu par to visu parunaat lai buutu lielaaka skaidriiba pashiem :)
Mums ar Roksi tas pats scenaarijs ar zobiem, tik cita probleema, mums truukst divu priekshzobu :( taa kaa tagad gaidam, ja buus tad izstaadiisimies, ja nebuus tad neizstaadiidimies!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Vanessa Golden Flower from Ti-Fio sodien ari dabuja CACu,bet salidzinasana nezinu diem zel kuru vietu ieguva,bet varu patiket ka vina bija labaka ka vienmer!
no foruma vel bija Hugo,bet ta pat ka vakar ari sodienas rezultatu nezinu,tapec gaidisim zinas no viniem
mes ar Lily sodien nolemam piedalities hendleru konkursa
Lily ar Sheriju hedleru grupa no 12-15gadiem ieguva 3 vietu
Es ar kreivu garspalvaino toju Tjimu hendleru grupa no 15-18gadiem ( ) ieguvu 2 vietu
no foruma vel bija Hugo,bet ta pat ka vakar ari sodienas rezultatu nezinu,tapec gaidisim zinas no viniem
mes ar Lily sodien nolemam piedalities hendleru konkursa
Lily ar Sheriju hedleru grupa no 12-15gadiem ieguva 3 vietu
Es ar kreivu garspalvaino toju Tjimu hendleru grupa no 15-18gadiem ( ) ieguvu 2 vietu
Pēdējo reizi labojis Eliina Svētdena Septembris 19, 2010 5:18 pm; labots 1 reizi
ai es gribeju pirma paspet paznjot rezultatus tieshi taa, Sherijai tadi pashi rezultati ka vakar- teicami, CAC, LK-2. un hendleros man 3. vieta no 6 un Eliinai 2. vieta no 5! apsveicu!
Mēs uz izstādi ejam tā kā uz tusiņu, lai Hugo var patusēt ar citiem suņiem, pariet virsū viņiem mums abas dienas CAC
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Super, super, super!!!! Apsveicu visus ar labajiem rezultātiem un superīgos suņukus lūdzu sabučot no manis
Māriņa- Estimable
Ruby rakstīja:Sveicu visus ar panaakumiem izstaadeeEvilsimona62 rakstīja:
nuuu, kad paneemaam bija trakaak, tagad jau pavisam maz palicis un vareetu buut ka zigzags no taa ka jaunie aug vietaa, bet vecie vel palikusi ceram ka pavisam driiz buusim izvilkusi vinjus
gan jau ka izaugs tie zobinji, kur tad liksies
Evilsimona62- Rookie
Sveicu visus atkal ar panaakumiem!!! Malachi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu ļoti jau skaistas bildites un Sāriņa tik lepna
Māriņa- Estimable
Elfiņš pirmajā dienā palika otrais, bet otrajā dienā dabūja 1.vietu, CACIB un BOB.
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» kk "Sirius" izstāde 25.07.2010.
» 28.11.2010. kk "Sirius" izstāde
» kk "Sirius" izstāde 28.11.2010.
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» kk "Sirius" izstāde 25.07.2010.
» 28.11.2010. kk "Sirius" izstāde
» kk "Sirius" izstāde 28.11.2010.
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
Lapa 2 no 2