Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Topošā saimniece Anna

4 posters

Go down

Topošā saimniece Anna Empty Topošā saimniece Anna

Post  Margrieta Otrdiena Augusts 03, 2010 10:28 am

Sveiki! Es esmu Anna un vēl neesmu tikusi pie sunīša, bet drīz drīz :) Man bija tojterjers ļoti ilgi - mamma uzdāvināja kad biju vēl bērns :) Tā mēs kopā uzaugām! Un tagad kāds laiciņš ir pagājis kopš viņa vairs nav un esmu pilnībā nobriedusi atkal tojam, vai čihuahua (tā bija mana drauga ideja, ka varbūt varētu tomēr čihu). Šobrīd informācijas ievākšana jau iet uz beigām, atliek atrast SAVU kucēnu (iespējams ka dosimies uz pet expo ķīpsalā septembrī, ja līdz tam jau nebūsim iegādājušies). Esmu arī otrā forumā, taču šis ir toju un čihuahua apvienojums, tāpēc pārvācos Topošā saimniece Anna 108239

Margrieta
Newbie
Newbie

Number of posts : 8

Atpakaļ uz augšu Go down

Topošā saimniece Anna Empty Re: Topošā saimniece Anna

Post  Silkite Otrdiena Augusts 03, 2010 11:10 am

Esi sveicinàta forumà Icon20
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Augusts 03, 2010 11:33 am

Sveika! :)

padoms, neiegadajies kucenu kipsalas izstade, tas ir aizliegts ar likumu tirgot kucenus,daudzi tur pat nav sapoteti un nav vel taja vecuma kad drikst pardot.. labak mekle audzetavas vai cilvekus kas godiigi ar to nodarbojas, tas ir gruti atrast isto,bet labak ilgak pameklet..
ja interese kaut kas kontreti toji vai civavas rakti man PM centisos palidzet Icon20 vai jauta seit meginasu ieteikt kadu kam sobrid ir kuceni.
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Margrieta Otrdiena Augusts 03, 2010 11:36 am

Sveiki! Desa ir viens no maniem favorītiem, cik esmu izčekojusi forumu Topošā saimniece Anna 295813 ! Tas arī lika apsvērt domu par čihuahua nopietnāk :D Varbūt jums ar Desu ir kāds komentārs uz manu jautājumu sadaļā kucēna iegāde? (jautājums par to, ka nevaru izšķirties, kura šķirne būtu piemērotāka)

Margrieta
Newbie
Newbie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Margrieta Otrdiena Augusts 03, 2010 11:39 am

Eliina rakstīja:Sveika! :)

padoms, neiegadajies kucenu kipsalas izstade, tas ir aizliegts ar likumu tirgot kucenus,daudzi tur pat nav sapoteti un nav vel taja vecuma kad drikst pardot.. labak mekle audzetavas vai cilvekus kas godiigi ar to nodarbojas, tas ir gruti atrast isto,bet labak ilgak pameklet..
ja interese kaut kas kontreti toji vai civavas rakti man PM centisos palidzet Icon20 vai jauta seit meginasu ieteikt kadu kam sobrid ir kuceni.

oho, paldies par info, par šito man nebija ne jausmas! un kā ir ar audzētavu kontaktu iegūšanu tajā izstādē? Un vēl man ir neskaidrs cenu jautājums, itkā mājdzīvnieku kategorija un izstāžu kategorijas suņiem vajadzētu būt atšķirīgām cenām? Man interesē tikai mājas mīlulis, jo pavairot nedomāju..

Margrieta
Newbie
Newbie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Augusts 03, 2010 12:00 pm

man suns ir no LKF, saja kluba ir noteiktas obligatas veselibas parbraudes pirms atlauts patort sunus. manurptat tas ir loti svariigi, tapec iesaku izveleties kucenu no latvijas kinelogirkas federacijas.

Kucens kas nav domats izstadem, ar kaut kadu defektu (lauzta aste, nepareiz sakodiens) bus noteikti letaks neka izstazu kucens.
Precizi cenu nepaku jums nosaukt, jazin ko jus velaties krievu toju isspalvainu vai garspalvainu, civavu gludspalvaino vai garspalvaino

smilie82
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Margrieta Otrdiena Augusts 03, 2010 12:06 pm

Eliina rakstīja:man suns ir no LKF, saja kluba ir noteiktas obligatas veselibas parbraudes pirms atlauts patort sunus. manurptat tas ir loti svariigi, tapec iesaku izveleties kucenu no latvijas kinelogirkas federacijas.

Kucens kas nav domats izstadem, ar kaut kadu defektu (lauzta aste, nepareiz sakodiens) bus noteikti letaks neka izstazu kucens.
Precizi cenu nepaku jums nosaukt, jazin ko jus velaties krievu toju isspalvainu vai garspalvainu, civavu gludspalvaino vai garspalvaino

smilie82
Gludspalvainu, vai toju vai čivauvu vēl svārstamies, mēģinam noskaidrot sīkāk, kādas atšķirības raksturā viņiem ir, lai varētu pieņemt lēmumu! Suņa iegādi vēlākais plānojam uz janvāri (jo tad ir atvaļinājumi un beidzās studijas). Taču ja pavīdēs labs variants, varētu arī ātrāk.

Margrieta
Newbie
Newbie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Augusts 03, 2010 12:18 pm

Iesaku jums atnakt uz Baltijas uzvaretaju 2010 - 2010.gada 30. - 31. oktobrī, Rīgā, Olimpiskajā hallē ‘’SKONTO’’, E.Melngaiļa ielā 1a

un dzive izcamdit civavas un tojsu,jo foruma jums kads kaut ko var ieteikt, varat palukot bildites, bet izstade jus varat pati panem rokas samilot un sapatas kuri vairak iet pie sirds.

vel paris izstrades anedaudz atrak (vieta kur notiks vel nav zinams)
10.10.10.Latvijas Dekoratīvo suņu klubs
11.09.10 Mospsu kluba izstade
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Otrdiena Augusts 03, 2010 12:18 pm

Sveiki! Desa ir viens no maniem favorītiem, cik esmu izčekojusi forumu Topošā saimniece Anna 295813 ! Tas arī lika apsvērt domu par čihuahua nopietnāk :D

Vai,més sarkstam Topošā saimniece Anna 728546 paldies.
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Margrieta Otrdiena Augusts 03, 2010 12:25 pm

Eliina rakstīja:Iesaku jums atnakt uz Baltijas uzvaretaju 2010 - 2010.gada 30. - 31. oktobrī, Rīgā, Olimpiskajā hallē ‘’SKONTO’’, E.Melngaiļa ielā 1a

un dzive izcamdit civavas un tojsu,jo foruma jums kads kaut ko var ieteikt, varat palukot bildites, bet izstade jus varat pati panem rokas samilot un sapatas kuri vairak iet pie sirds.

vel paris izstrades anedaudz atrak (vieta kur notiks vel nav zinams)
10.10.10.Latvijas Dekoratīvo suņu klubs
11.09.10 Mospsu kluba izstade

Paldies par info! Un kā viņiem ar to komunikablitāti? Mans tojs bija ļoti draudzīgs pret maniem draugiem, bet ja pie mammas kāds nāca, tad rēja stundām :D Toties manos pasākumos viņš vienmēr ar prieku piedalījās un bija pasākuma nagla, mīļuma objekts! Gribētos lai tagadējais sunītis izaug tāds pats :)

Margrieta
Newbie
Newbie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Augusts 03, 2010 12:28 pm

abas sis kirnes ir mazinas,bet dzili sirdii dzivo dobermanis :32
drosmigi bez gala un komunikabli, bet nu loti daudz kas ir atkarigs ka suniti izaudzinasiet. un kadi ir vecaki,jo uzvediba,raksturs iedzimst.
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Margrieta Otrdiena Augusts 03, 2010 12:34 pm

Eliina rakstīja:abas sis kirnes ir mazinas,bet dzili sirdii dzivo dobermanis :32
drosmigi bez gala un komunikabli, bet nu loti daudz kas ir atkarigs ka suniti izaudzinasiet. un kadi ir vecaki,jo uzvediba,raksturs iedzimst.
Jā par to iedzimtību tā ir..Tapēc jebkurā gadījumā nevar ņemt kucēnu, ja vecākus neparāda, tātad skaidrs ka tur kaut kas nav tīrs (nu vismaz mammītei jābūt), to es jau esmu iegaumējusi Topošā saimniece Anna Icon_study

Margrieta
Newbie
Newbie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Ceturtdiena Augusts 05, 2010 1:06 am

Sveika Anna :) Laipni luugta forumaa, ceru ka ilgi vairs nebuus jaagaida un driiz vien maajaas ienaaks mazais miiljuminsh!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Atpakaļ uz augšu