liekas ka maz izstades
3 posters
Lapa 1 no 1
liekas ka maz izstades
man taads jautaajums....vai tikai jaapiedalaas muusu kluba un caur muusu kluba izstaaadees. man liekas ka vinjas tik reti notiek un nev reaalas iespeejas suniiti kkur taalaak izvirziit neesmu iipasi vaakusi info par to vai var piedaliities citu klubu izstaadees (mees esam favoriita)
Evilsimona62- Rookie
- Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija
Re: liekas ka maz izstades
nuu nez... favoriitam ir visvairaak izstaazhu, ljoti viegli var savakt visus titulus, daudzi sudzas ka parak daudz jau to izstazhu.. un jaa, jus varat iet ari uz citu klubu izstadem tikai ne uz LKF
Lily rakstīja:nuu nez... favoriitam ir visvairaak izstaazhu, ljoti viegli var savakt visus titulus, daudzi sudzas ka parak daudz jau to izstazhu.. un jaa, jus varat iet ari uz citu klubu izstadem tikai ne uz LKF
kad mees bijaam apriilii mums tuvaakaa izstaade bija sodien notiekosaa likaas baigais starplaiks-mees gribeejaam mazulu klasee traapiit bet sodien jau bijaam kuceenu klasee :/
nu ar klubu itkaa esam mieraa (ja neskaita ka vis pa krieviski tiek skaidrots, ar kuru man personiigi ir saprasanas probleemas, bet ticu, ka tas visos klubos taa ir)
Evilsimona62- Rookie
bija vasara diez gan daudz izstades,laikam kluba jums jums pareica nepareizu informaciju
ja kas, visu informāciju par favorīta izstādēm var lasīt šeit- favoritinfo.lv
Lily rakstīja:ja kas, visu informāciju par favorīta izstādēm var lasīt šeit- favoritinfo.lv
he, paldies, buus jaapaskataas
Evilsimona62- Rookie
Similar topics
» Suņu izstādes
» Bulgārijā, pilsētā BURGASA IKU izstādes
» Kluba RETO 2xCAC izstādes - Mārupe, 24.-25.07.2010 un LDSK kluba izstade
» Bulgārijā, pilsētā BURGASA IKU izstādes
» Kluba RETO 2xCAC izstādes - Mārupe, 24.-25.07.2010 un LDSK kluba izstade
Lapa 1 no 1