04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
+3
Eliina
ajame
Lily
7 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
Elfiņš un abas meitenes tika uz Bestu, Džozefīne pat ieguva Bestā titulētu vietu, bet Elfiņam un Sāriņai tika veicināšanas balviņas!
Protams, ka visi ieguva vajadzīgos titulus! Esam par to dikti lepni!
Elfiņam kā lielo uzvarētājam tika superīgs kausiņš suņa izskatā (mums tāds ir pirmais un dikti simpatisks).
Elfiņš tagad ir kļuvis jau arī par Baltijas čempionu!
Visi šodien bijām dikti labi un skaisti, bet galvenais mīļi un pat es samīļoju abas meitenes (lai gan biju pieradusi ka MAZOS TOJIŅUS AR ROKĀM NEAIZTIKT), bet šīs meitenītes ir patiesi SKAISTUMA un MĪĻUMA apvienojumi!
Protams, ka visi ieguva vajadzīgos titulus! Esam par to dikti lepni!
Elfiņam kā lielo uzvarētājam tika superīgs kausiņš suņa izskatā (mums tāds ir pirmais un dikti simpatisks).
Elfiņš tagad ir kļuvis jau arī par Baltijas čempionu!
Visi šodien bijām dikti labi un skaisti, bet galvenais mīļi un pat es samīļoju abas meitenes (lai gan biju pieradusi ka MAZOS TOJIŅUS AR ROKĀM NEAIZTIKT), bet šīs meitenītes ir patiesi SKAISTUMA un MĪĻUMA apvienojumi!
Pēdējo reizi labojis Mazais Sestdiena Decembris 04, 2010 11:12 pm; labots 2 reizes
Nu esmu atgriezusies... no sākuma jāpasakās AJAMEI Par braucienu un visu pārējo
Mūsu mašīnā uz Latviju atgriezās par diviem čempioniem vairāk! Sāriņa un Džozefīne- Lietuvas jaunie čempioni!! Un Džozītis bestā no kādiem 25 suņiem, ieguva 5. vietu!
Mūsu mašīnā uz Latviju atgriezās par diviem čempioniem vairāk! Sāriņa un Džozefīne- Lietuvas jaunie čempioni!! Un Džozītis bestā no kādiem 25 suņiem, ieguva 5. vietu!
Pēc Sāriņas pabarošanas ar štovētiem kāpostiem (es turēju savu solījumu ) beidzot esmu tikusi arī līdz kompim :)
Šī diena bija varena.. !!! Sāriņa nu ir ne tikai LV, bet arī LT JCH :)
Patiess prieks par Džozi- mazi cinīši gāž lielus vezumus!!
Elfiņš bija burvīgs Kas par stāju, kas par gaitu...
Ar bildēm (kā jau vienmēr) aizture.. nav spēka..
Nosūtīšu Lily, ja viņa saņems, tad lai šodien vai rīt saliek. Man tiešām nav vairs spēka :)
Šī diena bija varena.. !!! Sāriņa nu ir ne tikai LV, bet arī LT JCH :)
Patiess prieks par Džozi- mazi cinīši gāž lielus vezumus!!
Elfiņš bija burvīgs Kas par stāju, kas par gaitu...
Ar bildēm (kā jau vienmēr) aizture.. nav spēka..
Nosūtīšu Lily, ja viņa saņems, tad lai šodien vai rīt saliek. Man tiešām nav vairs spēka :)
Apsveicu
Vai tad juus esat FCI sisteemaa? Hmm man likaas ka Latvijaa FCI ir tikai LKF, varbuut es kaut ko jaucu...
Smukuliite Zhozefiine, kaa vinjai taa vestiite dereeja?
Vai tad juus esat FCI sisteemaa? Hmm man likaas ka Latvijaa FCI ir tikai LKF, varbuut es kaut ko jaucu...
Smukuliite Zhozefiine, kaa vinjai taa vestiite dereeja?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nee uz rozeteem ir rakstiits F.C.I., tā ir cita organizācija, bet mēs ar Džozīti, Sāriņu un Elfiņu sastāvam IKU organizācijā..
Haha vestīti mēs nemērijām, ganjau kādreiz kādam noderēs ;D
Haha vestīti mēs nemērijām, ganjau kādreiz kādam noderēs ;D
Apsveicu meitenes un suņčus! ]size=18]Malaces! [/size]
Smieklīga tā bildīte, kur Džozis lūkojas kausiņā un nesaprot, kāpēc tukšs....
Smieklīga tā bildīte, kur Džozis lūkojas kausiņā un nesaprot, kāpēc tukšs....
Buciiti, paldies Jaa Džozis laikam domā, kas tas par jaunu trauku? :D:D Jo mums ēdientrauks ir apmēram kā šitas kauss tikai ne tik grezns :D:D
oooooooooooohooooo MALACIITES!!! Apseicu Dzoziiti ar 5vietu bestaa SUPER!!!
Sveicieni Elfinam
Sveicieni Elfinam
Skaitam zobus... Pirmo reizi redzeju tadu tiesnesi kas skalji, visiem aiz ringa dzirdot apraksta suni un paskaidro skatitajiem kapec suns sanjem vai nesanjem kadu titulu. Vinjsh tieshaam taisija shovu, lika applaudet un runaja skalji
Saarinja skaisti tipina
Elfinjsh Ringaa
ehh kameer te visi taas bildes atsuuta.. bija daudz fotografu :D
malachishi
Lily man ari vienreiz trapijas tads eksperts, man loti patika un bija interesanti stavet un klausities!
Lily man ari vienreiz trapijas tads eksperts, man loti patika un bija interesanti stavet un klausities!
Paldies no Elfiņa par labajiem vārdiem un sveicieniem!
Tā veste ir XL izmērs, tiko attaisīju un apskatīju, ka tā ir starp bīglu un Stafu (tagad jādomā kam dāvināt tālāk).
Tā veste ir XL izmērs, tiko attaisīju un apskatīju, ka tā ir starp bīglu un Stafu (tagad jādomā kam dāvināt tālāk).
Jaa vot toreiz tas bija tas Krievs ja? tu man stastiji, bet no citiem nebiju dzirdejusi, ka ir tadi :) man ari patika..
Lily rakstīja:Jaa vot toreiz tas bija tas Krievs ja? tu man stastiji, bet no citiem nebiju dzirdejusi, ka ir tadi :) man ari patika..
ja tas bija no kreivijas D.Prozorovs
gribetu kareiz vel pie vina izstadities tikai tagad nu jau ar Ameliju
Mazais rakstīja:
mees arii shodien atveeraam :D vinja ideali deretu tadam ka biglam, bet vispar to audumu jau var izmantot lai kautko sameistarotu arii musu sikajiem..
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» 29.05.2010. - Ukmerge, Lietuva
» 23.10.2010- Igaunija, Pērnava (CACIB)
» 11.-12. decembris 2010. Maskava CACIB (IKU)
» CACIB "Lithuanian Winner 2010" (Viļņa, 13.marts)
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» 23.10.2010- Igaunija, Pērnava (CACIB)
» 11.-12. decembris 2010. Maskava CACIB (IKU)
» CACIB "Lithuanian Winner 2010" (Viļņa, 13.marts)
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
Lapa 2 no 2