Liluča dārgumi!!!
+4
Eliina
Buciitis
Māriņa
lilucis
8 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: Liluča dārgumi!!!
Tev ir skaista bagātība
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
he he nu man atausa atmina kadi suni tev bija
tik tie divi tads jauninaajums
skaisti visi bez gala
tik tie divi tads jauninaajums
skaisti visi bez gala
Skaisti mazie dàrguminji iipashi ufo méle
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies, meitenes! Jā, viņi man ir īsti skaistuļi, dārgumi un mīļumi... Esmu laimīga, ka man tādi ir un ka man bij šī superīgā iespēja uzņemt viesos abus mūsu ciemiņus.
Liluci, izcili modeļi tev un tik paklausīgi pozētāji .... līdz ar to jau bildes nemaz nevarētu būt citādas kā vien superīgas
Ufītis un viņa raksturiņš ir vienkārši apbrīnojams
Nu protams, ka man viņi ir paklausīgi...vismaz bildēs tā liekas... Un Ufiņš...jā nu pati varēji novērtēt cik viņš ir enerģisks un īpašs!!!
Dream rakstīja:Liluci, izcili modeļi tev un tik paklausīgi pozētāji .... līdz ar to jau bildes nemaz nevarētu būt citādas kā vien superīgas
Burviiga puukainaa gjimeniite :) divi melni un divi bruuni!!! Un visi tik izskatiigi
Paldies ka atraadiiji savus miiljumus beidzot, Ufo ir iists skaistulis!! Taas ausis ir burviigas! Kaa Chiepai ar to svaru iet? Izskataas jau ideaali :)
Paldies ka atraadiiji savus miiljumus beidzot, Ufo ir iists skaistulis!! Taas ausis ir burviigas! Kaa Chiepai ar to svaru iet? Izskataas jau ideaali :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Čiepai ar svaru tagad viss ir OK, viņa man slaida lēdija.Ruby rakstīja:Burviiga puukainaa gjimeniite :) divi melni un divi bruuni!!! Un visi tik izskatiigi
Čiepa sver 1,8-1,9kg, Ufiņš, sakarā ar to, ka viņš skrien 24h diennaktī, tad viņš sver 1,5kg. Miesu tam zvēram sakarā ar viņa kustīgumu nav iespējams uz kauliem uzaudzēt.Lily rakstīja:oo super Chiepa notieveejusi? :) cik tad sverat? un cik ufo sver?
OOO super tad jau Chiepa nometusi vairaak kaa puskilogramu (cik atceros vinja bija ap 2.4 kg?) wow malachi!!!!
Maneejaas ar tagad uz slaidaas liinijas uzkaapushas!!! Kopsh Roksim bija dazhaadas reakcijas uz visaadiem kaarumiem, tad muusu maajaas jau kaadu 1-2 meenesi neviens kaarums nav pielietots, nu pa mazuminjam jaa bet taa pagrauzt kaadu peni, diemzhleen nee, jo Roksim ir uzreiz caureja no taadaam lietaam, un plus veel tas kad bijaam prom no maajaam briivdienaas un muusu sunju aukliite (mana mamma) nav nekaadu kaarumu fane, tad nu Lurdesa ir no 2.2kg nokritusies uz 1.9kg un Pepe no 1.650kg nokritusies uz 1.550kg . Pirmaajaa briidii uzliekot vinjas uz svariem biju shokaa, domaaju ak shausmas - nabaga sunji badaa galiigaa bijushi, bet tuvaak nopeetot vinjas izskataas tieshi taadas pashas kaa bija, ne ribas ne citi kauli izspeidushies un neuzvadaas kaa buutu badaa arii. Taa kaa redz cik daudz tie kaarumi ietekmee vinju svaru :(
Roksis gan aug griezdamies, kaarumi vai ne kaarumi - aug kaa seene vismaz viens kaartiigs suns maajaas, nav ar vienu pirkstu jaaglauda un kaartiigi var sanjemt LOL!!!!
Maneejaas ar tagad uz slaidaas liinijas uzkaapushas!!! Kopsh Roksim bija dazhaadas reakcijas uz visaadiem kaarumiem, tad muusu maajaas jau kaadu 1-2 meenesi neviens kaarums nav pielietots, nu pa mazuminjam jaa bet taa pagrauzt kaadu peni, diemzhleen nee, jo Roksim ir uzreiz caureja no taadaam lietaam, un plus veel tas kad bijaam prom no maajaam briivdienaas un muusu sunju aukliite (mana mamma) nav nekaadu kaarumu fane, tad nu Lurdesa ir no 2.2kg nokritusies uz 1.9kg un Pepe no 1.650kg nokritusies uz 1.550kg . Pirmaajaa briidii uzliekot vinjas uz svariem biju shokaa, domaaju ak shausmas - nabaga sunji badaa galiigaa bijushi, bet tuvaak nopeetot vinjas izskataas tieshi taadas pashas kaa bija, ne ribas ne citi kauli izspeidushies un neuzvadaas kaa buutu badaa arii. Taa kaa redz cik daudz tie kaarumi ietekmee vinju svaru :(
Roksis gan aug griezdamies, kaarumi vai ne kaarumi - aug kaa seene vismaz viens kaartiigs suns maajaas, nav ar vienu pirkstu jaaglauda un kaartiigi var sanjemt LOL!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Čiepai vienbrīd bija bik virs 2,5kg Knapi tusnīja, bet tagad dāma izdzenā Ufi pa māju reizēm...
oo malachi! Chiepa droshvien tagad slaida un vieglinja :) nu prieks par taviem skaistajiem sunishiem..
mmmm viņi ir forši, nevaru sagaidīt svētdienu kad satikšu kādu no viņiem bet vispār baigie veči - vienīgo meiteni pilnībā ignorē un neņem rotaļās
es ari nevaru sagaidit
Lilluci vai abi visi bus lidzi uz izstadi? vai tikai Asterix?
Lilluci vai abi visi bus lidzi uz izstadi? vai tikai Asterix?
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2