LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
+6
Eliina
Māriņa
Lily
lilucis
Mazais
Ronija
10 posters
Lapa 4 no 5
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
Ronija rakstīja:Nu uz gluzhi visaam izstaadeem neiesim, bet lai neaizmirstu, kaa izstaadees jaauzvedaas, paiesim gan:)
Chempionu klases kuci jau arii Ziemassveetku izstaadee apgaajaam.
Hmmmmm, nedomaaju, ka tas noraada uz eksperta profesionalitaati, ja var atljauties suni nosaukt par zhurku, lai arii cik mazs vai liels vinjsh buutu. Principaa vinjsh ir aizkaaris arii mani. :(
A kādā sakarā viņš viņu par žurku nosauca? kad? kapēc?
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu uz gluzhi visaam izstaadeem neiesim, bet lai neaizmirstu, kaa izstaadees jaauzvedaas, paiesim gan:)
Hmmmmm, nedomaaju, ka tas noraada uz eksperta profesionalitaati, ja var atljauties suni nosaukt par zhurku, lai arii cik mazs vai liels vinjsh buutu. Principaa vinjsh ir aizkaaris arii mani. :(
N tas notika ringaa, kad vinjam ienaaca praataa Vikiju pachamdiit, un Vikija ne iipashi to gribeeja, tad vinjsh taa arii pateica - стой крыса (staavi zhurka) :(( Ar taaaaadu nicinaajumu balsii:((
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu uz gluzhi visaam izstaadeem neiesim, bet lai neaizmirstu, kaa izstaadees jaauzvedaas, paiesim gan:)
N tas notika ringaa, kad vinjam ienaaca praataa Vikiju pachamdiit, un Vikija ne iipashi to gribeeja, tad vinjsh taa arii pateica - стой крыса (staavi zhurka) :(( Ar taaaaadu nicinaajumu balsii:((
āa nu tad gan aizvainojoshi.. ;o
tā jau nedrīkst, ja viņam tie suņi nepatiik kapēc viņš vispār vērtē/tiesā tādus? :scratch:
Stulbenis. ;D :fool:
fui... nu taa nu gan nav smuki :( ir jau pierasti visadi ekspertu izgaajieni, bet nu shitaa ar riebumu gan nedrikst eksperts runaat :( kaapeec tu vinjam pretii neuzbrauci?Ronija rakstīja:N tas notika ringaa, kad vinjam ienaaca praataa Vikiju pachamdiit, un Vikija ne iipashi to gribeeja, tad vinjsh taa arii pateica - стой крыса (staavi zhurka) :(( Ar taaaaadu nicinaajumu balsii:((
Aiiii, gribeejaas jau, bet nebijaam veel cac dabuujushi:)) Negribeejaas CV ar Ochor izrotaat:))))
Ronija- Moderator
:lol: :lol: :lol: nu ko gan nepacietiisi CACa deelj!!!Ronija rakstīja:Aiiii, gribeejaas jau, bet nebijaam veel cac dabuujushi:)) Negribeejaas CV ar Ochor izrotaat:))))
Dream rakstīja::lol: :lol: :lol: nu ko gan nepacietiisi CACa deelj!!!Ronija rakstīja:Aiiii, gribeejaas jau, bet nebijaam veel cac dabuujushi:)) Negribeejaas CV ar Ochor izrotaat:))))
Nerunaa :D
Ronija- Moderator
Lielie apsveicieni Mazajam ar Baby BIS 9 :))))) Hip hip urraa:)) Taa tureet:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Lielie apsveicieni Mazajam ar Baby BIS 9 :))))) Hip hip urraa:)) Taa tureet:)
pievienojos sveicējiem! :))
Malači! Gan mazā Vikiņa, gan Elfiņš! Mēs par jums dikten priecājamies!
Sveicam visus ar panaakumiem!!! malachi :D
Ronij : par to zhurku tieshaam briesmiigi - tas cilveeks tieshaam ir nepareizajaa vietaa shobriid!!! Varbuut ir iespeejams nosuutiit kaadu suudziibu atieciigajaam iestaadeem shaadaa gadiijumaa???
Ronij : par to zhurku tieshaam briesmiigi - tas cilveeks tieshaam ir nepareizajaa vietaa shobriid!!! Varbuut ir iespeejams nosuutiit kaadu suudziibu atieciigajaam iestaadeem shaadaa gadiijumaa???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Sveicam visus ar panaakumiem!!! malachi :D
Nu ir doma piezvaniit organizaatoram (taa ir muusu trennere skolinjaa) , bet veel domaaju vai ir veerts bojaat omu:(
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Mazais rakstīja:Ruby rakstīja:Mees ar veelam jums veiksmes!!! Bet nu tik un taa jau saimnieks aiznes maajaas pashu savu labaako un ideaalaako sunjuku no izstaades :D!!! Bet nu veel kaada trofeja un medalja - nodereetu,vai ne??? :D
Jums tur ljoti biezhi notiek izstaades??? Mums tik buus martaa - gaidam - iesim paskatiities - pashi gan nepiedaliisimies!!!!
Laikam tikgus likumi - jo vairāk suņu valstī, jo vairāk var taisīt izstādes. Ja ir piekrišana, tad kādēļ nerīkot?
Vismaz saimniekiem nepaliek garlaicīgi.
Bet kādēļ paši negribat piedalīties izstādē? Jums taču smuks suņuks!
Paldies paldies par komplimentiem!!! Nee nee es neesmu izstaazhu cilveeks - nu nezinu mani nekad tas nav aizraavis. Tur vajadziiga liela pacietiiba un arii daudz liekas naudas( te noteikti ),bieza aada u.t.t :D . It kaa vienu bridi domaaju par to - tagad kad mekleejam otru sunjuku - bija praataa mekleet taadu kaartiigu izstaazhu potenciaalu - bet es laikam tomeer to nevareetu!!! Te tas ir savaadaak laikam- tie cilveeki taa kaartiigi ar to saslimst!!! Un tad nu liek taas gudraas galvas kopaa kaa uztaisiit naakosho chempionu!!! Nu viss tas ir apsveicami - bet tikai tiem kam taa lieta iet - bet ne man :) !!! Mums te viens Chi blakus salaa kas ir 4 gadus CRUFTS BOB , 6 gadus CRUFTS Best Bitch chempions un dabuujis rekordlielu skaitu 100 CC's . Es tik taa iisti nesaprotu kas ir kas no tiem apziimeejumiem :D
Ruby Tev gan skaists sunīts, tāds skaists un ļoti mīlīgs purniņš :) ;) ļoti skaista krāsa
Dullais Dauka- Newbie
- Number of posts : 5
Dzīvesvieta : Paldies piektdiena ir klāt.
Ronij netaisnojies - tas nav vajadziigs !!! Shitaadiem taapat tas nepielec!!! Katraa forumaa ir kaads spamotaajs!!! Nu luuk buus mums un Adminam jauns uzdevums - jaaizlemj ko ar shitadiem dariit!!! Noteikumi ir Noteikumi un tie ir jaaieveero!!!
Ruby- Estimable
Dullais Dauka rakstīja:Man tāds mulsinošs jautājums, jo esmu dikti pārsteigts, mans čivavucis kā čivavucis, nekas lieks, īsts skaistulis un sver 5kg, spalva arī skaista un ideāla
kas tas par stulbumu? ka civava var svert 5kg? es doamju ka sis cilveks neko nesaprot no civavam un tojiem :sadface: :scratch:
Njaa man šķiet tādiem šeit nav ko darīt!
Bet par to svaru chivavaam (1,2-3 kg) nepiekritiishu jo daudzi audzētaji ir teikushi ka labaakais svars vaislas kuciitei ir ap 3 kg. un tādu tiešām ir daudz.Daudz, un labu. un tas ka viņš sver vairāk par trim kg nenoziimē ka viņš nav tīršķirnes. Bet nu jā- 5 kg gan nav labi :D
Bet par to svaru chivavaam (1,2-3 kg) nepiekritiishu jo daudzi audzētaji ir teikushi ka labaakais svars vaislas kuciitei ir ap 3 kg. un tādu tiešām ir daudz.Daudz, un labu. un tas ka viņš sver vairāk par trim kg nenoziimē ka viņš nav tīršķirnes. Bet nu jā- 5 kg gan nav labi :D
Lily rakstīja:Njaa man šķiet tādiem šeit nav ko darīt!
Njā un te nu rodas loģisks jautājums - kam tad tie standarti domāti??? Ja standartā rakstīts, ka šīs šķirnes pārstāvjiem maksimālais pieļaujamais svars ir 3kg, tad tā arī ir. Protams, sunim ir ciltsraksti un viņš ir šķirnes suns, bet...viņš jau ir ārpus standartiem un vairs nav show klases suns un nav izmantojams tālāk vaislas darbā.
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu uz gluzhi visaam izstaadeem neiesim, bet lai neaizmirstu, kaa izstaadees jaauzvedaas, paiesim gan:)
EKSPERTS KO TĀDU TEIKT NEDRĪKST!!! Tas jau izsaka visu... Es par tādu neprofesionālu izteikumu ar esmu šokā!!!
Ruby rakstīja:Ronij netaisnojies - tas nav vajadziigs !!! Shitaadiem taapat tas nepielec!!! Katraa forumaa ir kaads spamotaajs!!! Nu luuk buus mums un Adminam jauns uzdevums - jaaizlemj ko ar shitadiem dariit!!! Noteikumi ir Noteikumi un tie ir jaaieveero!!!
Baisi baisi, ka šādi uzreiz :roll: kāds spamotājs, ja izteicu domas, katram savas taču ir :) :suspect:
Un kādi noteikumi :) :party: nevajag uzreiz cepties. Mans Reno arī var kādam nepatikt :) :D
Dullais Dauka- Newbie
Eliina rakstīja:Dullais Dauka rakstīja:Man tāds mulsinošs jautājums, jo esmu dikti pārsteigts, mans čivavucis kā čivavucis, nekas lieks, īsts skaistulis un sver 5kg, spalva arī skaista un ideāla
kas tas par stulbumu? ka civava var svert 5kg? un kas tas par mulibam ka sunisus skuj? es doamju ka sis cilveks neko nesaprot no civavam un tojiem :sadface: :scratch:
Tā jau nav man civava jau trīs ar pusi gadus ir :) :lol: Par tiem pieciem kilo, nu patīk sunim ēst, ko tur darīt... Nenemšu taču nost, un vispār laba vienmēr jābūt daudz :).
Dullais Dauka- Newbie
Dullais Dauka rakstīja:Ruby rakstīja:Ronij netaisnojies - tas nav vajadziigs !!! Shitaadiem taapat tas nepielec!!! Katraa forumaa ir kaads spamotaajs!!! Nu luuk buus mums un Adminam jauns uzdevums - jaaizlemj ko ar shitadiem dariit!!! Noteikumi ir Noteikumi un tie ir jaaieveero!!!
Baisi baisi, ka šādi uzreiz :roll: kāds spamotājs, ja izteicu domas, katram savas taču ir :) :suspect:
Un kādi noteikumi :) :party: nevajag uzreiz cepties. Mans Reno arī var kādam nepatikt :) :D
Esi laipni aicinaats izteikt savas domas - BET dari to neaizskarot citus forumieshus - kas skaidri un gaishi raxtiits foruma noteikumos!!! Tu miili savu Reno ar visiem vinja 5 kg un skaisto spalvu - vai tu vinju nemiileetu ja vinjam buutu 1 kg un plikaaks kaklinsh??? Mees sheit esam visaadi un pienjemam to - man ir pilniigi un galiigi vienalga -mazs,gigants,skuuts,noaudzis,pliks vai neaudzinaats!!! Pienjem tu to ar un beidz "cepties"!!!!
Ruby- Estimable
Dullais Dauka rakstīja:Ruby rakstīja:Ronij netaisnojies - tas nav vajadziigs !!! Shitaadiem taapat tas nepielec!!! Katraa forumaa ir kaads spamotaajs!!! Nu luuk buus mums un Adminam jauns uzdevums - jaaizlemj ko ar shitadiem dariit!!! Noteikumi ir Noteikumi un tie ir jaaieveero!!!
prieks redzeet ka aktivitaate forumaa augusi ;)
Dullais Dauka pastaastiisi kaut ko no savas pieredzes ... savas domas, ko esi ieguvis savos triisarpus gados, kopaa ar chivavu ;)
Ronija rakstīja:Lielie apsveicieni Mazajam ar Baby BIS 9 :))))) Hip hip urraa:)) Taa tureet:)
Paldies paldies! :lol:
Mūsu kļūda bija pilnīgi kā no grāmatas (es gan vīrakungam stāstīju). Nataša brīdināja - nekad nepravī stāju brīdī kad skatās tiesnesis, nekārto lai stāv kā ir, par to jādomā līdz brīdim kad tiesnesis pagriežas pret Tevi. Bet tik ļoti viņam gribējās lai puika būtu smukāks nekā tai brīdī. Un es redzēju. Momentā bija roka pa gaisu un norādīja - vari iet ieņemt nākamo brīvo vietu pie pjedestāla. Bet no kļūdām jāmācās. Man nesanāktu labāk, jo pati biju pārnervozējusies :oops:
Bet piekrītu Vikiņas Inetai ka šie tiesneši bija vispār ļoti skeptiski noskaņoti pret mazajām sugām.
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:Sveicam visus ar panaakumiem!!! malachi :D
Nu ir doma piezvaniit organizaatoram (taa ir muusu trennere skolinjaa) , bet veel domaaju vai ir veerts bojaat omu:(
Pieļauju domu ka tā pasaule kā parsti var izrādīties paziņu pilna un maza un nesmuki kādreiz atspēlēties uz mūsu mazajiem jaukumiņiem. Bet ai kā gribētos lai arī citi zina par šādiem vērtētājiem
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» LKA 31.01.2010. "Grand Imperial"
» LKA, 02.08.2009- ''Grand Imperial''
» Grand Imperial 08.08.2010
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» Izstāde "Sigulda 2009" 31.maijā
» LKA, 02.08.2009- ''Grand Imperial''
» Grand Imperial 08.08.2010
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» Izstāde "Sigulda 2009" 31.maijā
Lapa 4 no 5