LILY-LATVIJAS JAUNAIS ČEMPIONS :)
4 posters
Lapa 1 no 1
Re: LILY-LATVIJAS JAUNAIS ČEMPIONS :)
njaaa vot taa sanaak ... mums biezhi vien taada pat situaacija, kad nav kas labas bildes no ringa sataisa :(Lily rakstīja:Diemžēl es pati gāju ringā un man līdzi bija tikai oma kura nemāk fotografēt ar šīm ''21. gadsimta tehnoloģijām'' :D
:(
Dream rakstīja:njaaa vot taa sanaak ... mums biezhi vien taada pat situaacija, kad nav kas labas bildes no ringa sataisa :(Lily rakstīja:Diemžēl es pati gāju ringā un man līdzi bija tikai oma kura nemāk fotografēt ar šīm ''21. gadsimta tehnoloģijām'' :D
Es tak taisu, kad esmu, hmmmm, veel tik probleema - vai labas :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Dream rakstīja:njaaa vot taa sanaak ... mums biezhi vien taada pat situaacija, kad nav kas labas bildes no ringa sataisa :(Lily rakstīja:Diemžēl es pati gāju ringā un man līdzi bija tikai oma kura nemāk fotografēt ar šīm ''21. gadsimta tehnoloģijām'' :D
Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
aga ... pakluso maajaa saziimeejaat diplomus un lentas uzshuvaatLily rakstīja:Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
Dream rakstīja:aga ... pakluso maajaa saziimeejaat diplomus un lentas uzshuvaatLily rakstīja:Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
Ja ja :D Gribētos gan. Mēs uz izstādēm jau esam 45 Ls iztērējuši un vēl par sertifikātu būs kautkādi 20 ls jāmaksā.
Labāk jau nokopēt tos diplomus un pa kluso rozetes uzšūt sanāks daudz letāk
Lily rakstīja:Dream rakstīja:aga ... pakluso maajaa saziimeejaat diplomus un lentas uzshuvaatLily rakstīja:Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
Ja ja :D Gribētos gan. Mēs uz izstādēm jau esam 45 Ls iztērējuši un vēl par sertifikātu būs kautkādi 20 ls jāmaksā.
nu nu ... taa gan nerunaa kaartiigs toposhais sunju audzeetaajs ;)
Dream rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:aga ... pakluso maajaa saziimeejaat diplomus un lentas uzshuvaatLily rakstīja:Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
Heh, katru dienu dzirdu no savas ģimenes. Tikai mazliet savādāk- mani mājās sauc nejauki, par suņubābu! :( :D
DIEVINU SUŅUS!
Lily rakstīja:Dream rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:aga ... pakluso maajaa saziimeejaat diplomus un lentas uzshuvaatLily rakstīja:Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
Heh, katru dienu dzirdu no savas ģimenes. Tikai mazliet savādāk- mani mājās sauc nejauki, par suņubābu! :( :D
DIEVINU SUŅUS!
hmmm un kaapeec tad tevi taa saukaa??? ja jau tava gjimene ir ar sunju audzeetavu saistiita :suspect: ?
Dream rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:aga ... pakluso maajaa saziimeejaat diplomus un lentas uzshuvaatLily rakstīja:Nu ja, mums nav nevienas bildes no reizēm kad uzvarējām. visas tikai pēc ringa fotografētas un nav pierādījumu ka vispār bijām ringā :D
DIEVINU SUŅUS!
hmmm un kaapeec tad tevi taa saukaa??? ja jau tava gjimene ir ar sunju audzeetavu saistiita :suspect: ?
Tapēc ka es visvairāk čīkstu ka vajag vēl un vēl suņus
un arī tapēc ka es suņus uzskatu par tādiem kā ģimenes locekļiem bet tētis un vectēvs saka ka tie ir lopi :(
:D
nu jaaa... arii cuucinjas kuutii ir lopi ... un gotinjas taapat ... ar ko gan atshkjiras sunji, ja tie tiek audzeeti masveidaa :( skumji ka ir cilveeki kas domaa arii taa :(Lily rakstīja:Tapēc ka es visvairāk čīkstu ka vajag vēl un vēl suņus
un arī tapēc ka es suņus uzskatu par tādiem kā ģimenes locekļiem bet tētis un vectēvs saka ka tie ir lopi :(
prieks ka vismaz tu domaa savaadaak ;)
Dream rakstīja:nu jaaa... arii cuucinjas kuutii ir lopi ... un gotinjas taapat ... ar ko gan atshkjiras sunji, ja tie tiek audzeeti masveidaa :( skumji ka ir cilveeki kas domaa arii taa :(Lily rakstīja:Tapēc ka es visvairāk čīkstu ka vajag vēl un vēl suņus
prieks ka vismaz tu domaa savaadaak ;)
Tie vīrieši neko nesaprot :D Man tie ir ģimenes locekļi. Bet Lily man ir kā meitiņa, mīlu ļoti ļoti. Nevarētu iedomāties ja viņu vajadzētu kādas slimības dēļ iemidzināt :(
kapeec taadas domas par iemidzinaahsanu??? vispirms tak jaaciinaas un jaarstee :roll:Lily rakstīja:Tie vīrieši neko nesaprot :D Man tie ir ģimenes locekļi. Bet Lily man ir kā meitiņa, mīlu ļoti ļoti. Nevarētu iedomāties ja viņu vajadzētu kādas slimības dēļ iemidzināt :(
Dream rakstīja:kapeec taadas domas par iemidzinaahsanu??? vispirms tak jaaciinaas un jaarstee :roll:Lily rakstīja:Tie vīrieši neko nesaprot :D Man tie ir ģimenes locekļi. Bet Lily man ir kā meitiņa, mīlu ļoti ļoti. Nevarētu iedomāties ja viņu vajadzētu kādas slimības dēļ iemidzināt :(
Nu ja, nu ja. Vienkārši iedomājos ja mums nebūtu tādas naudas priekš ārstēšanās un man jau nav nekādas teikšanas šajā lietā jo es ārstēšanu un potēšanu neapmaksāju. Bet tad es zagtu. Cīnītos visiem spēkiem :)
njaaa... ja tas viss buutu tik vienkaarshi :roll:Lily rakstīja:Dream rakstīja:kapeec taadas domas par iemidzinaahsanu??? vispirms tak jaaciinaas un jaarstee :roll:Lily rakstīja:Tie vīrieši neko nesaprot :D Man tie ir ģimenes locekļi. Bet Lily man ir kā meitiņa, mīlu ļoti ļoti. Nevarētu iedomāties ja viņu vajadzētu kādas slimības dēļ iemidzināt :(
Nu ja, nu ja. Vienkārši iedomājos ja mums nebūtu tādas naudas priekš ārstēšanās un man jau nav nekādas teikšanas šajā lietā jo es ārstēšanu un potēšanu neapmaksāju. Bet tad es zagtu. Cīnītos visiem spēkiem :)
Dream rakstīja:njaaa... ja tas viss buutu tik vienkaarshi :roll:Lily rakstīja:Dream rakstīja:kapeec taadas domas par iemidzinaahsanu??? vispirms tak jaaciinaas un jaarstee :roll:Lily rakstīja:Tie vīrieši neko nesaprot :D Man tie ir ģimenes locekļi. Bet Lily man ir kā meitiņa, mīlu ļoti ļoti. Nevarētu iedomāties ja viņu vajadzētu kādas slimības dēļ iemidzināt :(
Es bērns, man viss liekas vienkārši. :roll:
Cenšos domāt kā pieaugušais bet dažās lietās viņi vienmēr visu sarežģī. Nerunāju konkrēti par suņiem. ;)
taads tiem pieaugushajiem pienaakums .... visu sarezhgjiit un beernus nolikt pie vietas lai apdomaajas un saprot ko dara un par ko iet runa :lol:Lily rakstīja:Cenšos domāt kā pieaugušais bet dažās lietās viņi vienmēr visu sarežģī. Nerunāju konkrēti par suņiem. ;)
Dream rakstīja:taads tiem pieaugushajiem pienaakums .... visu sarezhgjiit un beernus nolikt pie vietas lai apdomaajas un saprot ko dara un par ko iet runa :lol:Lily rakstīja:Cenšos domāt kā pieaugušais bet dažās lietās viņi vienmēr visu sarežģī. Nerunāju konkrēti par suņiem. ;)
Un pretī pieaugušajam jau runāt neko nevar , jāklausa :;D:
Similar topics
» Jaunais 2012
» Jaunais ieteerps :D
» Beidzot ir gatavs! Dzollijas jaunais dzemperis....
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Jaunais ieteerps :D
» Beidzot ir gatavs! Dzollijas jaunais dzemperis....
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
Lapa 1 no 1