AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 17 no 25
Lapa 17 no 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4789. klau man tagad 2 dienas ir darbs loti ceru ka vina atradisies so dienu laika,ja tomer ne par ko es negribu pat domat 4dien atbrauksu pie tevis :)
4790. Lily, es esmu šausmās. Goda vārds, šitādās reizēs pārdzīvoju kā par pašas suņiem. Ja man katru dienu darbā nebūtu jādirn, brauktu kopā ar tevi pie visām durvīm klauvēt! Turies! Es ticu, ka atradīsies. Maniem paziņām šeltijs ar atradās pēc ilgas ceļošanas un vispār ellē ratā citā pusē nekā kur pazuda! Un varbūt vērts arī visās viesnīcās ziņu padod, ja jau tagad pilns ar iebraucējiem uz festivālu? Jo tur jau nu gan pamanīs, ka kāds pēkšī ar sunci atgriezīsies.
Eliin, beidzot tu atrādi mazulīti Viņa ir dievīga, es esmu reālā sajūsmā! Un aizvien vairāk un vairāk man paliek skaidrs, ka nākamo laikam gribēšu sev īsspalvaino čihu
Eliin, beidzot tu atrādi mazulīti Viņa ir dievīga, es esmu reālā sajūsmā! Un aizvien vairāk un vairāk man paliek skaidrs, ka nākamo laikam gribēšu sev īsspalvaino čihu
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
4791. Lily turies un nezaudē cerību!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Numuru jaucējaajame rakstīja:2792. Lexy, a varbūt īsspalvaino toju?
4793. Nea, vot terjeri kā tādi man pēc sava temperamenta nekad nav patikuši, tā kā tojs tomēr ar pie šiem, tad man tik no mazajiem noteikti čihi būs. Kaut gan tusiņā Sāriņa iekaroja manas simpātijas
Lexy- Hero
4794. Lexy, kopš ~2008. gada (varbūt maldos un tas bija jau senāk) tojs vairs nav terjers, takā....
Lily rakstīja:4794. Lexy, kopš ~2008. gada (varbūt maldos un tas bija jau senāk) tojs vairs nav terjers, takā....
Pag, tipa viņus tagad sauc tikai par tojiem vai kā?
Un principā, tas nemaina to, ka viņi uzvedas kā terjeri Var jau būt, ka es maldos, jo man toja nekad nav bijis un es izdaru nepareizus secinājumus dēļ man pazīstamajiem čehu terjeriem, vestiņiem un kernu, bet toji noteikti ir skaļāki par čihiem un man tas ir būtiski. 8 gadus ar šnauceriem man ir pieticis, jo šnauceri ir skaļi, tagad gribas kaut ko, kas māk muti turēt ciet
Lexy- Hero
4796. Tieši tā, tapēc jau foruma virsrakstā ir par Krievu tojiem nevis toiterjeriem tādu krievu toiterjeru vairs nav, jo terjeriem jābūt ideālai sobu formulai, t.i. 6x6 pareizs sakodiens, bet tojiem ir pieļaujams 2 zobu trūkums un taisnais sakodiens, tapēc viņi vairs neskaitās pie terjeriem. un galvenokārt tapēc ka nu..... kas tad tas tojs par medību suni?
4797. Mož var ķert sienāžus?
Bet vispār šo info es kaut kā biju palaidusi gar ausīm
Bet vispār šo info es kaut kā biju palaidusi gar ausīm
Lexy- Hero
4798. Lily vai ir kādi jaunumi?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4800. Lily, turaties!
Ļoti ceru, ka atradīsiet Džozīti.
Ļoti ceru, ka atradīsiet Džozīti.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
4801. Lily, turies un ceram,ka atradiisies sunjuks
Eliin,apsveicam ar Miniju negaidiits pàrsteigums kàda vinja ir péc rakstura?
Eliin,apsveicam ar Miniju negaidiits pàrsteigums kàda vinja ir péc rakstura?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4802. Silkit, vina ir sausmigi mīļa, patik dauzīties ļoti,tai pat laikā šausmīgi mierīga. pilnīgs pretstats tojam
4803. Eliin, kā tagad meitenes sadzīvo? Vai kas mainījies? Pieņēma mazo Minniju?
Māriņa- Estimable
Eliina rakstīja:4802. Silkit, vina ir sausmigi mīļa, patik dauzīties ļoti,tai pat laikā šausmīgi mierīga. pilnīgs pretstats tojam
4803. Tieši par to es arī runāju - čihi ir daudz savādāki par tojiem. Man bija tādas aizdomas, bet pārliecinājos par to laikam tusiņā. Toji vienkārši ir ar savādāku temperamentu. Bet tava Minnija ir vienkārši burvīga!
Lexy- Hero
4804. super,nekad nebiju iedomàjusies ka tiksi pie chi nàkamo jàplàno garspalvaino
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4805. Jaa Elīna nodod tojčikus es tagad esmu ar Bruļiku darbā, piestrādāju skaistumkopšanas salonā par administratori šodien, viņš man līdzi, somiņā guļ
4805. nu ja es jau ari nedomaju, vnk kaut ka tas notika pats no sevis man vina loti iepatikas
Liliy- toji bus mana milaka skirne vienmer. redzes vel kada augs maza,bet man tads mierigums un milums vel ir svesh nevaru pierast
Liliy- toji bus mana milaka skirne vienmer. redzes vel kada augs maza,bet man tads mierigums un milums vel ir svesh nevaru pierast
4806. Haha Bruļiks skaistumkopšanas salona darbinieks
Nu Eliin , gan pieradīsi:)
Nu Eliin , gan pieradīsi:)
Māriņa- Estimable
4807. Sveikas! es te aizklīstu un atkal parādos...ehhh, nepietiek reāli vairs visam laika(it sevišķi internetam un datoram vispār).
Lily, ļoti žēl par mazās mīlulītes aizbēgšanu...skumji
Eliin, laikam jau vairs nevajag(tā iet ka te tik reti ieklīstu), bet ko no Smiltenes vajadzēja?
Lily, ļoti žēl par mazās mīlulītes aizbēgšanu...skumji
Eliin, laikam jau vairs nevajag(tā iet ka te tik reti ieklīstu), bet ko no Smiltenes vajadzēja?
4808. Man trūkst vārdu...
http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-dlinosh/bdgnp.html
http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-dlinosh/bdgnp.html
lilucis rakstīja:4807.
ne lilucit vajag loti vel joprojam ir aktuals is jautajums..
man jabrauc tur uz tehnikumu macities un mani kojas ar suniem nenjems bet bez suniem es vnk nevaru iedomaties ka es tur palieku. tapec loti citigi apjautaju pazinas un draugus var but tur kadam kad dzivo un var izmitinat uz kadam 2-3 dienam nedela
4810. AI, žēl Ellin, bet šajā lietā nevarēšu izpalīdzēt. Smiltenē vispār ir grūti ar dzīvokļiem un istabiņām. Māsai kad meitas mācījās ar bij grūtības dabūt. Un tas kur varētu mēģināt sarunāt palikt, tas ir gana tālu no Smiltenes Bet es vēl uzjautāšu, varbūt kāds būs ko dzirdējis, jo man tur salīdzinoši tuvumā radiņi šādi un tādi dzīvo.
Lapa 17 no 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Lapa 17 no 25