AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 20 no 25
Lapa 20 no 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4861. Liluci, šis info tika izsūtīts dalībniekiem uz epastu :) kaut gan vakar man teica, ka ringu laiki būs tikai nākamnedēļ, tad laikam mājaslapā būs nākamnedēļ.
4862. 10 arī izstāde notiek zeļļu ielā?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4863. abas izstādes notiek zeļļu ielā 4! :) gan sestdien LDSK, gan svētdien mopšu kluba.
4864. Pie manas bērnības mājas, kurā uzaugu:) Tagad tur dzīvo mans tētis un krustmāte
Māriņa- Estimable
4865. Jeeeiiii!!!! beidzot nopirku trenažieri!!!! Tagad Sāriņa varēs ātrāk atgūt formu pēc dzemdībām
4866. NU Ajame - tu gan ātra, vēl nesen tik štukoji kādu pirkt
Māriņa- Estimable
4867. Māriņ, ja es ko ieņemu galvā, tad mēģinu to dabūt pēc iespējas ātrāk. Rīt braukšu pakaļ. Vai arī piektdien.
4868. Shogad skolaa saakam maaciities arii franchu valodu, diezgan interesanti bet taa izruna man ir tik nesaprotama :D Silkite, tu runaa franciski?
ajame rakstīja:4867. Māriņ, ja es ko ieņemu galvā, tad mēģinu to dabūt pēc iespējas ātrāk. Rīt braukšu pakaļ. Vai arī piektdien.
4869. Ajame, tas ir skriešanas celiņa trenažieris ?
4871
Kāds rīt būs Ķīpsalas izstādē? ja būsiet, nāciet ciemos uz Mera dog stendu rīt tur strādāšu
Kāds rīt būs Ķīpsalas izstādē? ja būsiet, nāciet ciemos uz Mera dog stendu rīt tur strādāšu
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
Silkite, tu runaa franciski?
4873. Ne tik runàju,bet arii lamàjos franciski
4873. Ne tik runàju,bet arii lamàjos franciski
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4874. Silkite, ooo super, tev vajadzes mani pamaaciit lai es skolotaju varetu pielikt pie vietas hahaha Pagaidām māku tikai sasveicināties, pateikt kā mani sauc un kas es esmu
4875. Tas nekas,Lily!!! ar laiku viss aizies pa sliedém galvenais neatmest ar roku un màciities ciitiigi
Silkite- Estimable
4876. Šodien atnācu uz darbu ātrāk un izdomāju pirmo reizi mūžā ielīst solārijā (iepriekš visu laiku biju baidijusies no tā briesmīgā zārka) bet šitais ir stāvošais un domāju, ka nebūs tik traki.. Uzliku uz 7 minūtēm un stāvu, viss ok.. un tad sāk baigi kņudēt kājas, nevaru nostāvēt līdz beigās vispār gandrīz noģību, sapratu ka nevaru vairs nostāvēt un mēģināju izkāpt, ļoti ilgu laiku viss rādijās melns, neko neredzēju, kājas vispār neklausija, vienkārši briesmīga sajūta.. jums tā ir kādai bijis? Itkā tik traki karsti nebija, ventilācija arī bija bet nu nostāvēt bija tiiiiik grūti... kapēc tā?
4877. ir bijis,bet ne jau no solàrija.tu biji paédusi brokastis???
Silkite- Estimable
4878. Nē es nebiju neko ēdusi, biju tikko atnākusi, apmēram 1.5km nogāju ar kājām.. varbūt tapēc noreiba, ka bez brokastīm?....
4879. man parasti tà bija ja neesmu paédusi un gàju sportot,vai karstà saulé uzturos ilgi vai nevédinàtà telpà ar dienas gaismas lampàm.pat gjiibonis nàca,bet àrsti tà arii neko neatrada ieteica ést un atpùsties.pédéjà darba vietà laikam tà sastresojos un nepaédu normàli ,ka jau otrajà dienà nogjiibu un tiku pie àtrajiem super 3 dienas slimiibas lapas gùléju
Silkite- Estimable
4880. Nu skaidrs, nākamreiz mēģināšu ieet solārijā labi paēdusi :D Bet man tā jau bija nenormāli grūti saņemties un bail iet uz solāriju, un tagad man tāda trauma :D
4881. Ko visi 5 dien slinkoja un nebija skoliņā? Tikai mēs un Šellija
Māriņa- Estimable
Lily rakstīja:4880. Nu skaidrs, nākamreiz mēģināšu ieet solārijā labi paēdusi :D Bet man tā jau bija nenormāli grūti saņemties un bail iet uz solāriju, un tagad man tāda trauma :D
4882. Lily, zini, tā mēdz būt dažiem cilvēkiem, kas vienkārši ilgstoši nevar nostāvēt. Es šitā pat pie šuvējas esmu ģībusi Tāpēc es ar pēc pāris reizēm stāvošajā solārijā esmu atgriezusies pie guļošajiem. Es tur pat aizmiegu
Māriņ, mēs vēl maziņi, bet domāju, ka iesim noteikti. Jautājums, vai lidz otrajai vakcinācijai tas būtu prātīgi.
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
4883.Lexy,kur esmu palaidusi garàm info par chino????? jums màjàs jauns siikais?
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:4883.Lexy,kur esmu palaidusi garàm info par chino????? jums màjàs jauns siikais?
4884. Jā, Silkiit, mūsmājās jauns bēbis Tak teicu, ka man par daudz mīlestības priekš viena :)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
4885. suuuuuuuuuuuuuper,kad iemetiisi kàdu bildiiti? kà jaunajàs màjàs iejutàs?
Silkite- Estimable
Lapa 20 no 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Lapa 20 no 25