KINO par brivu :D
+5
Laurinja
Silkite
Ronija
Māriņa
Eliina
9 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
KINO par brivu :D
18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
Re: KINO par brivu :D
elinarepsa rakstīja:18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
aa un filma ir 19:00
elinarepsa rakstīja:18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
Jau pieteicāmies:))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:elinarepsa rakstīja:18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
Mees ar labpraat, bet maneejaa tik ljoti rej saakumaa uz cietiem sunjiem, ka filmas pirmo kadru neredzeeshana garanteeta:D Shoreiz izlaizham, kameer neiemaaciisimies uzvesties :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Noskatiijos gabalinju no shiis filmas ,likaas forsha filma.gribeetu gan redzeet kino zaali kas pilna ar siikajiem sunjukiem iipashi ja vinji visi korii saaktu vaukshkjeet .zeel ka man taads pasaakums iet gar degunu :( ,bet filmu gan megjinaashu kaut kur noskatiities(sliktaakaja gadiijumaa nokachaat :pirat: ).
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Māriņa rakstīja:elinarepsa rakstīja:18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
Žēl, ka tā ir ceturtdiena - tā jau labprāt jums pievienotos
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Dzīvesvieta : Rīga
Nu labi shoreiz iztiksim bez jums..... :(Laurinja rakstīja:Māriņa rakstīja:elinarepsa rakstīja:18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
Žēl, ka tā ir ceturtdiena - tā jau labprāt jums pievienotos
minka200- Rookie
- Number of posts : 46
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:elinarepsa rakstīja:18.12. forumcinemas būs pirmizrāde filmai Beverlihilsas čivava un tiem, kas ieradīsies ar klēpju sunīti ieeja bez maksas! uz diviem cilvekiem var but viens sunitis pieteikties pa telefonu - 67006100 līdz 15.decembrim.Vietu skaits ierobežots. :pop: :jumping:
Mees ar labpraat, bet maneejaa tik ljoti rej saakumaa uz cietiem sunjiem, ka filmas pirmo kadru neredzeeshana garanteeta:D Shoreiz izlaizham, kameer neiemaaciisimies uzvesties :)
snifs ar rej uz citiem, bet es ceru, ka nodziestot gaismai vairs neries.
Kursh bija uz sho filminju?? kaa jums gaaja ar to rieshanu?? Mums ar atnaaca ieluugums uz 11.01 - neveeleetos gan laist garaam sho iespeeju ar suneni iziet uz Kino :D Bet vinja man ir neshpetna - rej un neapstaajas :( Bet ljoti gribaas iet!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Kursh bija uz sho filminju?? kaa jums gaaja ar to rieshanu?? Mums ar atnaaca ieluugums uz 11.01 - neveeleetos gan laist garaam sho iespeeju ar suneni iziet uz Kino :D Bet vinja man ir neshpetna - rej un neapstaajas :( Bet ljoti gribaas iet!!!
mees bijam ;)
Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Kursh bija uz sho filminju?? kaa jums gaaja ar to rieshanu?? Mums ar atnaaca ieluugums uz 11.01 - neveeleetos gan laist garaam sho iespeeju ar suneni iziet uz Kino :D Bet vinja man ir neshpetna - rej un neapstaajas :( Bet ljoti gribaas iet!!!
mees bijam ;)
kaa jums gaaja??? vai visi sunjuki bija mieriigi - vai kaads reeja ar?? Es vienkaarshi uztraucos ka man ar savu reejeejsuni buus jaatstaaj zaale :D Ljoti neveelos lai taa notiktu - bet ljoti gribaas izmantot sho iespeeju!!!
Ruby- Estimable
Bija ļoti forši, Sunči varēja paskraidīt, gan pa otro stāvu bik, gan izspēlēties auditorijā pirms filmas! Viens suņuks tā vairak rēja. Divi, kas blakus sēdēja bik pakašķējās, Snifs man uz aizmugurē sēdošo mopsi parūca, bet tā bija mierīgi...vai nu čučēja vai grauza savus kārumiņus filmas laikā! Tur pat bija tante ar 3 Chihiem :)Ruby rakstīja:
kaa jums gaaja??? vai visi sunjuki bija mieriigi - vai kaads reeja ar?? Es vienkaarshi uztraucos ka man ar savu reejeejsuni buus jaatstaaj zaale :D Ljoti neveelos lai taa notiktu - bet ljoti gribaas izmantot sho iespeeju!!!
Varētu vairāk tādus pasākumus!
Mēs ar bijām. Fidziks bik nemieriigs bija, bet nekas, mana dzollija saakumaa skatiijaas, bet peec tam visu filmu noguleeja... :lol:
Māriņa- Estimable
Skaidrs - paldies!!! Jaa nu maneejaa jau toch neskraidiis tur ar citiem sunjukiem - hmmm tas buutu mans sapnis!!! es tik par to kvekshkjeeshanu uztraucos!! un kaa bija jaaseezh viens otram blakaam vai vareeja izveelteeties taalaaku nomaljaaku vietinju?? es taa juutu ka tur nebuus daudz sunju - jo te mazinjo ir ljoti maz- ir jau it kaa - bet vinji nekur neredzaas :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Kursh bija uz sho filminju?? kaa jums gaaja ar to rieshanu?? Mums ar atnaaca ieluugums uz 11.01 - neveeleetos gan laist garaam sho iespeeju ar suneni iziet uz Kino :D Bet vinja man ir neshpetna - rej un neapstaajas :( Bet ljoti gribaas iet!!!
mees bijam ;)
gaja loti jauki. nu bija viens sunitis kas shausmigi reja, bet tas tapec ka vins bija iedzilinajies filma un juta lidzi galvenajiem varoniem
Ruby rakstīja:Skaidrs - paldies!!! Jaa nu maneejaa jau toch neskraidiis tur ar citiem sunjukiem - hmmm tas buutu mans sapnis!!! es tik par to kvekshkjeeshanu uztraucos!! un kaa bija jaaseezh viens otram blakaam vai vareeja izveelteeties taalaaku nomaljaaku vietinju?? es taa juutu ka tur nebuus daudz sunju - jo te mazinjo ir ljoti maz- ir jau it kaa - bet vinji nekur neredzaas :(
zale bija pilna nebija brivu vietnu, nu varbut dazas. nu nezinu ka tavs sunuks, bet parsavara visu izvedas mierigi nu izradija savu raskturinu dazi un nepatiku pret citiem bet filmas laika nomierinajas un cucheja lielaka dala :)
Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Skaidrs - paldies!!! Jaa nu maneejaa jau toch neskraidiis tur ar citiem sunjukiem - hmmm tas buutu mans sapnis!!! es tik par to kvekshkjeeshanu uztraucos!! un kaa bija jaaseezh viens otram blakaam vai vareeja izveelteeties taalaaku nomaljaaku vietinju?? es taa juutu ka tur nebuus daudz sunju - jo te mazinjo ir ljoti maz- ir jau it kaa - bet vinji nekur neredzaas :(
zale bija pilna nebija brivu vietnu, nu varbut dazas. nu nezinu ka tavs sunuks, bet parsavara visu izvedas mierigi nu izradija savu raskturinu dazi un nepatiku pret citiem bet filmas laika nomierinajas un cucheja lielaka dala :)
aha - paldies!!! Es jau ar domaaju ka nomierinaasies!!! nu es veel sestdien uzprasiishu trenerei kaa jaariikojaas. Un klau visi bija sapuceejushies - jo mums ieluugumaa raxtiits ka jaapuceejaas :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Skaidrs - paldies!!! Jaa nu maneejaa jau toch neskraidiis tur ar citiem sunjukiem - hmmm tas buutu mans sapnis!!! es tik par to kvekshkjeeshanu uztraucos!! un kaa bija jaaseezh viens otram blakaam vai vareeja izveelteeties taalaaku nomaljaaku vietinju?? es taa juutu ka tur nebuus daudz sunju - jo te mazinjo ir ljoti maz- ir jau it kaa - bet vinji nekur neredzaas :(
aha - paldies!!! Es jau ar domaaju ka nomierinaasies!!! nu es veel sestdien uzprasiishu trenerei kaa jaariikojaas. Un klau visi bija sapuceejushies - jo mums ieluugumaa raxtiits ka jaapuceejaas :D
bija dazi sapuceeti bet mums bija ziemas jacina un ieejot kino mes novilkam
Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Skaidrs - paldies!!! Jaa nu maneejaa jau toch neskraidiis tur ar citiem sunjukiem - hmmm tas buutu mans sapnis!!! es tik par to kvekshkjeeshanu uztraucos!! un kaa bija jaaseezh viens otram blakaam vai vareeja izveelteeties taalaaku nomaljaaku vietinju?? es taa juutu ka tur nebuus daudz sunju - jo te mazinjo ir ljoti maz- ir jau it kaa - bet vinji nekur neredzaas :(
aha skaidrs!! un saimnieki!?!?! mani jau sabaidiija ka bezmaz vai kaa uz sarkanaa paklaaja buushot un jaafotograafeejas ar :D Pirmizraade :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Skaidrs - paldies!!! Jaa nu maneejaa jau toch neskraidiis tur ar citiem sunjukiem - hmmm tas buutu mans sapnis!!! es tik par to kvekshkjeeshanu uztraucos!! un kaa bija jaaseezh viens otram blakaam vai vareeja izveelteeties taalaaku nomaljaaku vietinju?? es taa juutu ka tur nebuus daudz sunju - jo te mazinjo ir ljoti maz- ir jau it kaa - bet vinji nekur neredzaas :(
aha skaidrs!! un saimnieki!?!?! mani jau sabaidiija ka bezmaz vai kaa uz sarkanaa paklaaja buushot un jaafotograafeejas ar :D Pirmizraade :D
Nju mees pashas nepuceejaamies. tikai sunjukus sapuceejaam : Njaa fotograafi tur bija un bildeeja..., haha Eliinai , Fidzika saimniecei pat panjeema interviju, tik nezinaam kur vinja tiks publiceeta, varbuut jaunajaa zhurnaalaa Astes?
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Ruby rakstīja:
Nju mees pashas nepuceejaamies. tikai sunjukus sapuceejaam : Njaa fotograafi tur bija un bildeeja..., haha Eliinai , Fidzika saimniecei pat panjeema interviju, tik nezinaam kur vinja tiks publiceeta, varbuut jaunajaa zhurnaalaa Astes?
ha ko tik neizdomaa - intervijas pat - nu skaidrs ceru ka mees pashmauksim visiem garaam un jauki pavadiisim laiku !!!
Ruby- Estimable
Beverly Hills Chihuahua Irish Premiere - Pirmaas bildiites ceru ka ne peedeejaas!!! Pepiite ar "teeti" !!!
http://entertainment.ie/caughtout/image.asp?ID=559&PhotoID=3189081511
http://entertainment.ie/caughtout/image.asp?ID=559&PhotoID=3189077075
http://entertainment.ie/caughtout/image.asp?ID=559&PhotoID=3189081511
http://entertainment.ie/caughtout/image.asp?ID=559&PhotoID=3189077075
Ruby- Estimable
superigas bildiites sunuks ta pozee :D pastasti ka jums gaja? daudz cilveki bija? ka uzvedas sunisi?
Eliina rakstīja:superigas bildiites sunuks ta pozee :D pastasti ka jums gaja? daudz cilveki bija? ka uzvedas sunisi?
Bija daudzi jaa - tur var reedzeet veel paareejos suniishus ar - tajaa linkaa!!! Chihuahua gan bija maz -mosh kaadi 4-5 te vinji nav tik populaari!!! Juta juta liidz - muuseejaa ar - bet nebij tirk traki - vinja veel nebija redzeejusi ka kaadu sunjuku rokaas tur - un pat meegjinaaja saostiities - jo bija shokaa - kas tas taads??? bet tikai pie viira seedeeja - kaa pie manis - taa saakaas izraadiishanaas :D Un delam ar ljoti patika filminja :D Filmas laikaa neaiztaisija nevienu aci ciet - vajadzeeja mekleet kur tie liidziigie seezh!! bet cilveeki seedeeja ar palielaam atstarpeem - tapeec bija okey - bez starpgadiijumiem :D Bija mums arii paaris vieteejaas slaveniibas ieradushaas - nu interesanti :D Ljoti ceru ka mani arii ku ieliks :D
Ruby- Estimable
ja paskatijos bildiites parejas ari, prieks ka kaut ko tadu riko mums gan viens pie otra sedeja, bet viss bija mierigi. mums ari bija ta sauktas slavenibas :) divas no Latvijas princesem no ta shova kas mums bija nesen, man bija tas gods vinam blakus sedet :D skatijos ka jums tur ari tojterjeru nebija.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2