Suņa vārdiņš
4 posters
Lapa 1 no 1
Suņa vārdiņš
Mūsu bērņuks piedzima 17 janvārī. Pagaidu vārdiņš dots Mazais. Kā lai izvēlās vārdiņu? Kā Jūs izvēlējāties savam mīlulims vārdiņu?
Elizabete- Newbie
- Number of posts : 25
Dzīvesvieta : Teika
Re: Suņa vārdiņš
Šī ir viena no daudzajām adresēm, kur var meklēt suņu vārdiņus uz katra alfabēta burta:
http://www.i-love-dogs.com/names/
Koras vārdiņu ieraudzīju kalendārā un man ļoooti iepatikās,bet Nycole (Nika) vārdiņš ir no augstāk minētās web-adreses.Es tajā adresē ieraudzīju Nycole un sapratu, ka manai mazajai meitenei viņš ļoti piestāv...
Vispār vārdiņa domāšana sunītim ir viens foršs un patīkams process.
Žozefīna rakstīja:
Šī ir viena no daudzajām adresēm, kur var meklēt suņu vārdiņus uz katra alfabēta burta:
http://www.i-love-dogs.com/names/
Koras vārdiņu ieraudzīju kalendārā un man ļoooti iepatikās,bet Nycole (Nika) vārdiņš ir no augstāk minētās web-adreses.Es tajā adresē ieraudzīju Nycole un sapratu, ka manai mazajai meitenei viņš ļoti piestāv...
Vispār vārdiņa domāšana sunītim ir viens foršs un patīkams process.
He, par to domāšuanu piekrītu Bērniņa mammu sauc Lora , bet tēti Rembo. - hmm, interesanti pie kā es palikšu
Elizabete- Newbie
- Number of posts : 25
Dzīvesvieta : Teika
Lily rakstīja:Žozefīna, un kā radās otrais vārdiņs- Valerie?
Lily, Nikas otrais vārdiņš Valerie ir radies par godu vienam man ļooooti mīļam un dārgam cilvēciņam.
Viņa vārdiņš ir līdzīgs vārdiņam Valerie, tikai vīriešu dzimtā.
Tā, kā Nika ir meitene, tad izdomāju Valerie. :)
Tipītim vārdiņu izdomāja draugs. Radās vārdiņš tā, ka viņš pirmajā dienā pa dzīvokli staigājot un iepazīstot, Tipītis dipināja/tipināja savus nadziņus pa laminātu. Man šķiet, ka Tipītim ir unikāls vārds. Vienmēr, kad atbild uz jautājumu: "Kā sauc sunīti?!" cilvēki vēlreiz pārjautā.
Similar topics
» Vārds vārdiņš
» Suna apgjeerbu mazgashana
» Paraksts ar suņa vecumu!
» Suņa pārvadāšana ar riteni
» Piena produkti suņa ēdienkartē
» Suna apgjeerbu mazgashana
» Paraksts ar suņa vecumu!
» Suņa pārvadāšana ar riteni
» Piena produkti suņa ēdienkartē
Lapa 1 no 1