Vai čihuahua puikas iezīmē teritoriju iekštelpās?
+3
Ruby
Silkite
Elizabete
7 posters
Lapa 1 no 1
Vai čihuahua puikas iezīmē teritoriju iekštelpās?
Man mamma saka ka puikas Čihua hua ceļ kājiņu un apčurā sienas...kaut kā nezinu... kā Jūsu puikiņš dara?
Elizabete- Newbie
- Number of posts : 25
Dzīvesvieta : Teika
Re: Vai čihuahua puikas iezīmē teritoriju iekštelpās?
Sienas apchurà,bet àrà kad nokàrtojàmies uz paladzinja tad to darija pietupjoties
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Sienas apchurà,bet àrà kad nokàrtojàmies uz paladzinja tad to darija pietupjoties
Es tā pat domāju, bet man mamma saka - "Muļķe , tev visas sienas apčurās!"
Elizabete- Newbie
- Number of posts : 25
Dzīvesvieta : Teika
Nu cik zinu Sikiite Desu jau no agras beerniibas ciitiigi maaciija taa dariit (pietupties) uz paladzinja, puikas ir jaamaaca, savaadaak - jaa churaas uz sienaam, aizskariem u.t.t.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby,tieshi tà Màciit vajag,jo àtràk jo labàk
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ne tikai chivavas visas parejas skirnes ari
tada tiem puikiem dababet ja citigi maca no bernibas, tad to var noverst. loti palidz ari kastracija
tada tiem puikiem dababet ja citigi maca no bernibas, tad to var noverst. loti palidz ari kastracija
Un ja puika buus pasaacis to dariit tad ir taadi puushamie liidzekji kurus izsmidzina uz taam vietaam kur vinjsh churaa un tas itka noversh to.. Pašai nav bijusi pieredze ar tiem..
Tavai mammai taisnība Puišiem ir tāda daba kas pieprasa atzīmēt savu teritoriju un "pateikt pēdējo ziņu"Elizabete rakstīja:Man mamma saka ka puikas Čihua hua ceļ kājiņu un apčurā sienas...kaut kā nezinu... kā Jūsu puikiņš dara?
Jāmāca puiši, ļoti cītīgi jāseko vai tiešām uz kādu stūri kāja netiek pacelta!
Ja suns ir izmācīts un mājās TO vairs nedara - vienalga jāseko vēl līdzi ir aizbraucot ciemos vai kādā svešā telpā. Jauna vieta, jauna telpa, jaunas smaržas instinktiem liek kāju atkal cilāt un savu teritoriju atzīmēt, īpaši ja tur ir vēl kāds suns tuvumā
Bet tas nenozīmē ka ar viņiem būtu grūti sadzīvot, visu var iemācīt un sarunāt
mana aste būdama meitene ārā ceļ abas kājas. pieiet pie koka,atsperās un čurā ar kājām gaisā,tā teikt,lai čura arī garākiem suņiem ir pa degunam :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Mums ir taa ka Pepija un Lurdesa abas ieziimee viena otras churas!?!? Es nezinu kapeec taa ir, bet liidz ko iziet abas laukaa taa kura pirmaa pachuraas taa otraa gaida malaa un tad iet un tur pat uzchuraa pa virsuu! Citreiz tas notiek arii pa divaam reizeem
Gribeetos zinaat to noziimi tam visam, vai tieshaam tas ta kaa sunju puikaam - teritorijas ieziimeeshana?
Gribeetos zinaat to noziimi tam visam, vai tieshaam tas ta kaa sunju puikaam - teritorijas ieziimeeshana?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 1 no 1