Kas ir kailēde?
2 posters
Lapa 1 no 1
Kas ir kailēde?
Vienā forumā uzgāju, ka ir tāda kailēde dzīvniekiem.
Kāds var pastāstīt sīkāk par to, kas tas ir?
Kāds var pastāstīt sīkāk par to, kas tas ir?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Re: Kas ir kailēde?
Vai tik taa nebuus taa pati - alopecia? Es nezinu latvisko nosaukumu, bet tas ir tas kailums,plikums sunjiem!
Pastaasti kaut ko vairaak ko tur raksta, kaadi simptomi, tad vareeshu pateikt vai ir taa alopecia vai nav!
Pastaasti kaut ko vairaak ko tur raksta, kaadi simptomi, tad vareeshu pateikt vai ir taa alopecia vai nav!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Vai tik taa nebuus taa pati - alopecia? Es nezinu latvisko nosaukumu, bet tas ir tas kailums,plikums sunjiem!
Raksta, ka suns kasa līdz asinīm un jēlumam. Var piemesties arī cilvēkam matos vai uz ādas. Esot briesmīga sērga, kuru nav tik viegli dabūt ārā. Citi raksta, ka ar jodu apstrādā, citi - ar etiķūdeni.
Manas draudzenes kaķenei pirms kāda laika bija pliks dibens un viņi nezināja, kas tas ir. Tagad, izlasot šo, domāju, ka tā varēja būt šī kaite. Izskatījās briesmīgi, jo viņai tas kaķis bija ļoooti pūkains. Bet nu jau kaķis ir izārstēts un ar skaistu spalvu!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Nee tad taa nebuus taa!
Esmu dzirdeejusi par sho kaileedi, bet pamaz lai ko vairaak pastaastiitu! Prieks ka kakjiitis izveseljojaas :)
Esmu dzirdeejusi par sho kaileedi, bet pamaz lai ko vairaak pastaastiitu! Prieks ka kakjiitis izveseljojaas :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 1 no 1