Mia naak draudzeeties :)
+2
Ruby
mia
6 posters
Lapa 1 no 1
Mia naak draudzeeties :)
Sveikas mans sapnis beidzot ir piepildiijies un man ir mazuliite chivauva ,kura tagad sver 500gr un vinjas vaardinsh ir Mia ,shodien ir vinjas pirmaa dienam muusu maajaas,21.martaa vinjai palika 2meeneshi :) Mees dziivojam Kanaadaa,Toronto un shii laikam ir vieniigaa saite kur es smelshos informaciju ko un kaa labaak dariit savai princesiitei
http://twitpic.com/4ed9rz
http://twitpic.com/4ed9rz
Pēdējo reizi labojis mia Pirmdiena Marts 28, 2011 9:06 pm; labots 1 reizi
mia- Rookie
- Number of posts : 34
Dzīvesvieta : Canada,Toronto
Re: Mia naak draudzeeties :)
Sveika Mia :) Laipni luugtas CRTT forumaa!!!
Super, apsveicu juus ar gjimenes pieaugumu, ljoti gaidiisim bildiites, mums te visiem taas ljoti patiik!!
Shis ir ljoti draudziigs forums, un tad man veel ljoti patiik www.chihuahua-people.com tas ir internacionaals forums, lielais vairums ir no USA un UK bet ir arii no Canaadas, varbuut atrodi kaadu speelju biedru savam mazajam miilulim!
Super, apsveicu juus ar gjimenes pieaugumu, ljoti gaidiisim bildiites, mums te visiem taas ljoti patiik!!
Shis ir ljoti draudziigs forums, un tad man veel ljoti patiik www.chihuahua-people.com tas ir internacionaals forums, lielais vairums ir no USA un UK bet ir arii no Canaadas, varbuut atrodi kaadu speelju biedru savam mazajam miilulim!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
super,papeetiishu arii to adresi :) muusu mazuliite jau pirmajaa dienaa pamatiigi iejutusies,speeleejas un jau paraada savu raksturinju :)
savaa gultinjaa atsakaas guleet,muusu gultaa visu laiku prasaas ,spekulee uz juutaam (giggle) un kursh gan vinjai var atteikt :D driizumaa obligaati pievienoshu bildiites es ceru ,ka peec kaada pus gadinja mees iegaadaasimies otru briinumu-puisiiti ..tad vinjai nebuus garlaiciigi nekad :D
savaa gultinjaa atsakaas guleet,muusu gultaa visu laiku prasaas ,spekulee uz juutaam (giggle) un kursh gan vinjai var atteikt :D driizumaa obligaati pievienoshu bildiites es ceru ,ka peec kaada pus gadinja mees iegaadaasimies otru briinumu-puisiiti ..tad vinjai nebuus garlaiciigi nekad :D
mia- Rookie
paldies
mia- Rookie
Esiet sveicinàti gaidiisim bildiites
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Esiet sveicinàti gaidiisim bildiites
tieshi par bildiishu ievietoshanu gribeeju jautaat..kur un ka to var izdariit...
mia- Rookie
Te buus pamaaciiba: https://c-rtt.latvianforum.net/t11-bilzhu-ievietoshana-forumaa
Es personiigi izmantoju www.photobucket.com
Peec pieregjistreeshanaas var laadeet bildiites iekshaa savaa kontaa un tur arii ir tie bilzhu kodinji ir kuri jaaiekopee te :)
Peec pieregjistreeshanaas var laadeet bildiites iekshaa savaa kontaa un tur arii ir tie bilzhu kodinji ir kuri jaaiekopee te :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Te buus pamaaciiba: https://c-rtt.latvianforum.net/t11-bilzhu-ievietoshana-forumaa
paldies es kkaa iedomaajos ka var izmantot arii twitpic.com :) arii tikai jaaiekopee
mia- Rookie
Sveika mūsu bariņā! Mūsu meitenes tad jau praktiski viena vecuma, mana dzimusi 20.01! Ceru, ka tev te patiks un gūsi visu tev un mazulei vajadzīgo
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy rakstīja:Sveika mūsu bariņā! Mūsu meitenes tad jau praktiski viena vecuma, mana dzimusi 20.01! Ceru, ka tev te patiks un gūsi visu tev un mazulei vajadzīgo
ooo super,tad jau arii visas bleenjas vinjas dariis vienlaiciigi :D
mia- Rookie
Ļoti pat iespējams :D Un visi jautājumi mums arī laikam būs paralēli
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy rakstīja:Ļoti pat iespējams :D Un visi jautājumi mums arī laikam būs paralēli
super,nejutiisimies vientuljas un buus forshi zinaat ,ko dara citi kuceeni tajaa pashaa vecumaa
mia- Rookie
kucenu vecums ir loti interesants un aizraujosh, japieliek lielas pules lai no maza kunkulisa izaug gudrs un paklausiks sunuks, veiksmi jums meitenes
Paldies jaaaudzina shis kuceens ljoti praatiigi,lai peec paaris meeneshiem var iegaadaaties draudzinju muusu mazuliitei
mia- Rookie
Lapa 1 no 1