2.aprilja pastaiga.
4 posters
Lapa 1 no 1
Re: 2.aprilja pastaiga.
Aizmirsu piebilst,ka meitene diezgan bailiga un veders,kad atradam bija pielipis pie muguras,spalva nespodra,tatad tureta slikti,tagad biku uzbarojusies pa 2 nedeljam.
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
loti jauka meiteniite, kaut nu atrastos saimnieki,bet ja ne naksies paturet Bonitai bus jauna draudzenite
wow jums veel sniegs???
Nu jauka jums pavasara pastaiga sniegaa Bonitai piestaav pie baltajaam kjepinjaam :)
Man taadas aizdomas ka kaut kur to sunjuku esmu redzeejusi, kaut kam draugos bildees kaadaa domugrupaa. Cik vinja veca apm ir? Dikti miiliiga suniite Tu malacis Sirsninj, ka par vinju taa paruupeejies :)
Nu jauka jums pavasara pastaiga sniegaa Bonitai piestaav pie baltajaam kjepinjaam :)
Man taadas aizdomas ka kaut kur to sunjuku esmu redzeejusi, kaut kam draugos bildees kaadaa domugrupaa. Cik vinja veca apm ir? Dikti miiliiga suniite Tu malacis Sirsninj, ka par vinju taa paruupeejies :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
skaisti kjepainiishi bet laicinsh gan neizskataas no siltakajiem :(
mia- Rookie
- Number of posts : 34
Dzīvesvieta : Canada,Toronto
Shodien +10 graadi un sauliite. Vakar bija nedaudz veesaaks un apmaacies. Un jaa mums ir sniegs un dublji. Kameer no pagalma iziet uz ielas, meitenes janjem rokaas citaadi grimst dubljos. Pati jau esmu domaajusi par vinjas patureeshanu,ja neatradisies saimnieks (ar kuru man buutu gara saruna par to,kadelj suns ir tada nolaistaa stavoklii).
sirsninja- Profesional
Vinjai panika,ja pacelj roku varbut darijushi paari un shausmigi baidaas,ja kautko stingraak pasaka. Jau 3. nedelja iet un no " saimnieka" ne zinjas,ne minjas... Pieteicu zooveikalos,ja kaads interesejas,lai dod manu numuru,un vel centra un avize ir sludinajums.Eliina rakstīja:sludinajumus izlimeji? divaini ka neviens tadu skaistuli nemekle
sirsninja- Profesional
Lapa 1 no 1