Trepes mazajiem sunīšiem
+3
Silkite
Eliina
Žozefīna
7 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Trepes mazajiem sunīšiem
Re, mājās bija atrodamas dažādas lietiņas, no kurām uztaisījām trepītes Nikai.
Trepes jau sen, sen tapa, kad Nikai bija 2 mēnesīši, bet līdz šim nepielietojām, jo viņa uzkāpt mācēja, bet, kad gribējās čurāt, tad neprata nokāpt - vienkārši nesaprata, ka jāiet uz savu tualeti, jo bija pārāk maziņa.
Nu jau Nikai ir 7 mēneši, skaidri zina, kur ir tualete, tādēļ atsākām lietot trepes.
Trepes ir ļoti laba lieta.
Korai nav nepieciešams, jo viņa ir iemācījusies uzlekt un nolekt no gultas un citiem augstumiem.
Lūk, mūsu paštaisītais mākslas darbs. Bez nekādiem izdevumiem. Par baltu velti.
Trepes jau sen, sen tapa, kad Nikai bija 2 mēnesīši, bet līdz šim nepielietojām, jo viņa uzkāpt mācēja, bet, kad gribējās čurāt, tad neprata nokāpt - vienkārši nesaprata, ka jāiet uz savu tualeti, jo bija pārāk maziņa.
Nu jau Nikai ir 7 mēneši, skaidri zina, kur ir tualete, tādēļ atsākām lietot trepes.
Trepes ir ļoti laba lieta.
Korai nav nepieciešams, jo viņa ir iemācījusies uzlekt un nolekt no gultas un citiem augstumiem.
Lūk, mūsu paštaisītais mākslas darbs. Bez nekādiem izdevumiem. Par baltu velti.
Re: Trepes mazajiem sunīšiem
super trepes Tur jau viens(a) ir ieintereséts par trepém kam tas sunjuks?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Piedod,es pédéjà laikà ar galvu nedraudzéjos
Silkite- Estimable
Silkite, kā es sasmējos arī iepriekš tu sajauci Ajames kaķi Monu ar suni no foruma tev riktīgs pavasaris galvā!
Mūsmājās ar vajadzētu kaut kādu šitādu uzparikti, savādāk atliek izmantot spilvenus, kas visai ērti gan nav.
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lily, man pédéjà laikà jumts biezhi aizbrauc briivdienàs , Ja kàds gadiijumà redz .....atgàdinat lai atgriezhàs,skumstu péc vinja Beidzot sanjémos un shodriit pasùtiiju kàpnes no zooplus.ceru,ka Desam patiks un varés tos N-tos spilvenus njemt nost
Silkite- Estimable
Eju ievērtēt tos, kas zooplusā :)
Lexy- Hero
Jùùùùùùùùùùùùùùù, shoriit sanjému trepes tà jau forshas tik Desa pagaidàm baidàs no vinjàm gan jau ar laiku apradiis,bildes ielikshu vélàk
P.S. + sanjémàm dàvaninju(sirsninj veida sunja cepumus)
P.S. + sanjémàm dàvaninju(sirsninj veida sunja cepumus)
Silkite- Estimable
Silkite, super, apsveikumi ar jaunieguvumu :)
Vot es tagad domāju, vai kādā vietējā zoobodē varētu atrast kaut ko tādu?
Vot es tagad domāju, vai kādā vietējā zoobodē varētu atrast kaut ko tādu?
Lexy- Hero
Silkit - saliec vinjam miiljaakos kaarumus uz taam kaapniiteem lai iet augshaa lejaa, aatri vien iemaaciisies un nebaidiisies vairs :)
Lexy - gan jau ka ir veikalos, bet starpiiba ir taada ka veikalos ir shausmiigas cenas, un tur ir taadas visaadas super duper cakainas u.t.t man piem vajadzeeja tikai to praktisko funkciju no taam trepiiteem, nevis super duper skaisto, un Zooplus vinjas ir vienkaarshas un draudziigaa cenaa :)
Lexy - gan jau ka ir veikalos, bet starpiiba ir taada ka veikalos ir shausmiigas cenas, un tur ir taadas visaadas super duper cakainas u.t.t man piem vajadzeeja tikai to praktisko funkciju no taam trepiiteem, nevis super duper skaisto, un Zooplus vinjas ir vienkaarshas un draudziigaa cenaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, es jau ar gribētu max vienkāršu ierīci, lai nav pie gultas spilvens jāliek :D
Jāpārvācās uz UK, tur visu ko var nopirkt, ko vajag un gribas :)
Jāpārvācās uz UK, tur visu ko var nopirkt, ko vajag un gribas :)
Lexy- Hero
Nu tà, ar tepém iet daudz maz labi.Piektdien visu riitu màciju kàpt pa trepém ar gardumiem,sabaroju tik daudz ka sàku baidiities lai suns nepàrspràgst tad atmetu ar roku jo bija jàskrien prom.atnàkot màjàs bija liels pàrsteigums desa zvilnéja uz diivàna pats uzkàpis pa trepiitém.visu nedéljas nogali bija cieminji un protams desam bija jàlien visi apbuchot ...nekas cits neatlika kà kàpt pa trepém bez saldumiem
mani novérojumi.....
trepes + ir .... trepes ir vieglas,bet nesliid pa parketu.var nonjemt trepju apdari un izmazgàt veljasmashiinà,viegli sasùkt spalvas ar sùcéju .izskats patiikams:Chihuahua2:
trepes - ir.....trepes man(personiigi) liekas stàvas prieksh desas,kàpjot lejà vinjsh to dara léni un pa pakàpienam.lienot augshà vinjsh ieskrienàs kàpjot,skrienot pa trepém izdalàs dobja skanja(trepju ieksha ir tuksha),bet ar to var aprast
mani novérojumi.....
trepes + ir .... trepes ir vieglas,bet nesliid pa parketu.var nonjemt trepju apdari un izmazgàt veljasmashiinà,viegli sasùkt spalvas ar sùcéju .izskats patiikams:Chihuahua2:
trepes - ir.....trepes man(personiigi) liekas stàvas prieksh desas,kàpjot lejà vinjsh to dara léni un pa pakàpienam.lienot augshà vinjsh ieskrienàs kàpjot,skrienot pa trepém izdalàs dobja skanja(trepju ieksha ir tuksha),bet ar to var aprast
Silkite- Estimable
Paldies,cena arii glauna 26e(kopà ar sùtiishanu)
Silkite- Estimable
Nu tiešām glaunas trepītes, nemaz nezināju, ka Desa pats nelec gultā! Cik tad viņš ir liels, cik svars un cik augstums skaustā?
Silkite, imetīsi linku, kur tādas atradi? Mana Mele nelec un diez vai spēs uzlekt uz dīvāna, tak maza :)
Trepes superīgas, man pat istabā pēc krāsām derētu :D
Trepes superīgas, man pat istabā pēc krāsām derētu :D
Lexy- Hero
Lily,nezinu ,bet nekad nav lecis ne gùltà,ne uz diivàna. gùlta man ir drausmiigi augsta,pat trepes ja bùtu ir kas jàpiedomà klàt.Man ir desa kas nelékà
Lexy, http://www.zooplus.fr/shop/chiens/cage_transport_voiture_chien/rampe_aeration_voiture_chien/rampe_voiture_chien/115022
P.S. tik ja nopérc trepes nesdomà pàrkràsot istabu(joks)
Lexy, http://www.zooplus.fr/shop/chiens/cage_transport_voiture_chien/rampe_aeration_voiture_chien/rampe_voiture_chien/115022
P.S. tik ja nopérc trepes nesdomà pàrkràsot istabu(joks)
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
Pepe arii pashaa saakumaa leenaam kaapa lejaa pa vienam pakaapienam pa taam trepeem, Desa ar laiku pieradiis un tad joziis augshaa lejaa kaa traks, taa vismaz maneejaas tagad dara. Tev izskataas ka ir ljoti augsts diivaans, un tas pakaapiens starp diivaanu un trepi ir taads staavs, tas varbuut vinjam paleelina to gaitu, bet pieradiis :)
Pepe man bez kaapneem pat lejaa no gultas nelec, es vinjas smilkseeshanu pat lejaa dzirdu ja nu gadiijumaa trepes nav pie gultas (vai kaads spilvens uzkritis) un vinja netiek lejaa :D man jau protams prieks par to ka vinja taada apdomiiga :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Cik skatijos, uz Latviju jau laikam nemaz nesūta
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ruby,man ne tik diivàns ir augsts,bet gulta daudz augstàka tàpéc kamér nepieradiis pie shiim trepém kaut kas bùs jaizdomà vai ap to laiku gultu nomainiishu (starp citu ideja ir,bet ap to vélàk).
Shovakar atkal negribéja kàpt pa trepém,sédéja un smilkstéja,kamér neuzcélu uz pirmà pakàpiena...tad aizgàja ok
P.S. starp citu manéjais ja netiek lejà no diivàna ,gultas arii smilkst un nekad uz tukshas griidas neleks
Shovakar atkal negribéja kàpt pa trepém,sédéja un smilkstéja,kamér neuzcélu uz pirmà pakàpiena...tad aizgàja ok
P.S. starp citu manéjais ja netiek lejà no diivàna ,gultas arii smilkst un nekad uz tukshas griidas neleks
Silkite- Estimable
Eliina
Es laikam ar drīzāk uz ko tādu pāriešu :D Man gan Mele smuki spilvenus izmanto pie visām gultām un dīvāniem, bet nu tas skats nav forši, ka spilveni pa kājām visās malās
Es laikam ar drīzāk uz ko tādu pāriešu :D Man gan Mele smuki spilvenus izmanto pie visām gultām un dīvāniem, bet nu tas skats nav forši, ka spilveni pa kājām visās malās
Lexy- Hero
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2