Jūrmalas mēra kauss (UCI)
+2
ajame
Lily
6 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: Jūrmalas mēra kauss (UCI)
Es piedalos obligāti, bet mani suņi nē :D man nav ar ko.. es ceru, ka hendleros piedalīšos bet patusēties obligāti aizbraukšu :) brauc tu arī, izstādi Sāriņu ar, CACIBs viņai ir vajadzīgs
Sāriņa lai atpūšās.. Viņai pagaidām pietiek ar 3 CACIBiem. Un šī jau arī ir cita sistēma..
Loti gan laikam pierakstīšu
Loti gan laikam pierakstīšu
vienalga taču kāda sistēma.. galvenais, ka mūsu klubs atzīst! jūs tak uz lietuvu un igauniju arī braucāt uz F.C.I. sistēmas izstādēm a te ir UCI- arī atzīst favorīts. ja es pareizi aprēķināju, tad ja jūs te dabūsiet CACIBu tad varēsiet noslēgt interčempionu.
Pēc maniem aprēķiniem INT CH mēs varam noslēgt jau tagad.Lily rakstīja:vienalga taču kāda sistēma.. galvenais, ka mūsu klubs atzīst! jūs tak uz lietuvu un igauniju arī braucāt uz F.C.I. sistēmas izstādēm a te ir UCI- arī atzīst favorīts. ja es pareizi aprēķināju, tad ja jūs te dabūsiet CACIBu tad varēsiet noslēgt interčempionu.
Lai saņemtu titulu "Interčempions", jāiegūst 3 CACIB - 1 nacionālajās izstādēs, bet 2 - izstādē ārpus LV robežām (jebkurā no CACIB izstādēm).
Sārai ir Ķīpsalas, Lietuvas, Igaunijas CACIB.
Jēee... varēsi būt Lotes karsējmeitene! Tikko pierakstīju viņu uz pirmo izstādi
oo labais, pirmā izstāde Lotiņai obligāti būšu karsēja cik maksāja reģistrācija?
es ari girbeshu but!!!
tu tad rita saksi maciit Loti
loooti ceru ka tu atbrauksi uz azuru man tas ir jaredz :)
tu tad rita saksi maciit Loti
loooti ceru ka tu atbrauksi uz azuru man tas ir jaredz :)
2. rings (Tetyana Konotop)
Čihuahua sākas 12:55
3. rings (Stanislav Novaļnij)
Krievu toji sākas 12:25
Eliina, būsi?
Čihuahua sākas 12:55
3. rings (Stanislav Novaļnij)
Krievu toji sākas 12:25
Eliina, būsi?
Hey, esmu kauguros, tikko no stadiona. Rezultāti pārsteidzoši labi!
Man hendleru konkursā 1. vieta!!!
Mans mazais bērniņš savā pirmajā izstādē- MADDOX AIDEN JURDO puppy BIS-6 no 11. kucēniem.
Ajames Pepilote Fiina Vuk-teicami, CAC, labākā kuce, CACIB!!! neredzēju bestu, Ajame uzrakstīs :)))
man bija tik liels prieks satikt daudz pazīstamos, izstādīt Lilijas dēliņu jo viņš ir vienkārši burvīgs, savas māmiņas kopija. bildes būs vēlāk, tagad dodos svinēt zvejnieksvētkus un nosvinēt savas uzvaras
Man hendleru konkursā 1. vieta!!!
Mans mazais bērniņš savā pirmajā izstādē- MADDOX AIDEN JURDO puppy BIS-6 no 11. kucēniem.
Ajames Pepilote Fiina Vuk-teicami, CAC, labākā kuce, CACIB!!! neredzēju bestu, Ajame uzrakstīs :)))
man bija tik liels prieks satikt daudz pazīstamos, izstādīt Lilijas dēliņu jo viņš ir vienkārši burvīgs, savas māmiņas kopija. bildes būs vēlāk, tagad dodos svinēt zvejnieksvētkus un nosvinēt savas uzvaras
super APSVEICU meitenes lieliski rezultati
Buchas Lotei ceru driz vinu satikt :)
Lily kadu suni tu izstadiji?
Buchas Lotei ceru driz vinu satikt :)
Lily kadu suni tu izstadiji?
Paldies! Es nemaz necerēju, ka Lotiņa var iegūt tik labu rezultātu!!! bet mēs spējām salīdzināšanā apiet to otru kuci
Man ļoti patika Lily bēbis. Smukulis!
Plus tam visam vēl klāt- es starplaikā nogriezu matus. bet tas jau ir cits stāsts
Man ļoti patika Lily bēbis. Smukulis!
Plus tam visam vēl klāt- es starplaikā nogriezu matus. bet tas jau ir cits stāsts
Super!!!!!! Apsveicu Ajame un Lily
Ajame pastāsti dīvaino stāstu
Ajame pastāsti dīvaino stāstu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies meitenes. Eliina, es izstadiju henedleros lilijas deelinju. Vinjsh super izstaadaas, ar vinju loti viegli stradat.
Jaaa trakaa Ajame nogrieza savus skaistos garos matus
Jaaa trakaa Ajame nogrieza savus skaistos garos matus
Pirms ringa ar Pako trenējamies, viņš ir burvīgs, saimniece bija sabaidījusi ka viņš ir pārāk aktīvs un nepaklausīgs bet ar tādu suni patiešām ir viegli strādāt
cik viņš burvīgi un paklausīgi stāv
portrets, pilnīgs savas māmiņas kopija
draudzene arī ar savu čivavu bija atnākusi paskatīties
jau ringā
gaidam aprakstu
Lotes rings
sāriņa
Sher Markiza Angelov
cik viņš burvīgi un paklausīgi stāv
portrets, pilnīgs savas māmiņas kopija
draudzene arī ar savu čivavu bija atnākusi paskatīties
jau ringā
gaidam aprakstu
Lotes rings
sāriņa
Sher Markiza Angelov
wwow Lily delins ir tik tiesam super smuks man loti patik!
Apsveicu velreij Ajame un Lily bildiites dikti labas, var teikt ka es ari pabiju taja izstade, paldies :)
Apsveicu velreij Ajame un Lily bildiites dikti labas, var teikt ka es ari pabiju taja izstade, paldies :)
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2