Sveiciens Viktorijai - Vikijai vārda dienā!!!!!
+3
Silkite
Ronija
Māriņa
7 posters
Lapa 1 no 1
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: Sveiciens Viktorijai - Vikijai vārda dienā!!!!!
:D Apsveicam arii mees
skaistas biles
skaistas biles
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ups, sveicieni no mums arī!!! Njā, tā iet, ja kalendārā ieskatās tikai reizi gadā, tā jau visu svarīgo var palaist garām...(nu tas par mani protams) :D
lilucis rakstīja:Ups, sveicieni no mums arī!!! Njā, tā iet, ja kalendārā ieskatās tikai reizi gadā, tā jau visu svarīgo var palaist garām...(nu tas par mani protams) :D
Khi khi khi:)) Nu nekas - gadaas, es jau pati ar liela aizmaarsha, tik peec 12:00 atjeedzos, ka tak svinama shii diena:)))))
Ronija- Moderator
mums taa pati "draudziiba" ar kalendaaru tikai reizi gadaa :DRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Ups, sveicieni no mums arī!!! Njā, tā iet, ja kalendārā ieskatās tikai reizi gadā, tā jau visu svarīgo var palaist garām...(nu tas par mani protams) :D
Khi khi khi:)) Nu nekas - gadaas, es jau pati ar liela aizmaarsha, tik peec 12:00 atjeedzos, ka tak svinama shii diena:)))))
no mums ar sveicinie Vikijai vaardinja sveetkos
Dream rakstīja:mums taa pati "draudziiba" ar kalendaaru tikai reizi gadaa :DRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Ups, sveicieni no mums arī!!! Njā, tā iet, ja kalendārā ieskatās tikai reizi gadā, tā jau visu svarīgo var palaist garām...(nu tas par mani protams) :D
Ahāāā...vismaz vēl kāds tāds pats kā es...un pie tam tā viena reize gadā ir, kad kalendārs tiek pie sienas piekarināts
lilucis rakstīja:Dream rakstīja:mums taa pati "draudziiba" ar kalendaaru tikai reizi gadaa :DRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Ups, sveicieni no mums arī!!! Njā, tā iet, ja kalendārā ieskatās tikai reizi gadā, tā jau visu svarīgo var palaist garām...(nu tas par mani protams) :D
Ahāāā...vismaz vēl kāds tāds pats kā es...un pie tam tā viena reize gadā ir, kad kalendārs tiek pie sienas piekarināts
Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:mums taa pati "draudziiba" ar kalendaaru tikai reizi gadaa :DRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Ups, sveicieni no mums arī!!! Njā, tā iet, ja kalendārā ieskatās tikai reizi gadā, tā jau visu svarīgo var palaist garām...(nu tas par mani protams) :D
Sveiciens arī no mums Vikijai vārdiņa svētkos.
Arī mēs sākām cilāt jauno 2009.gada kalendāru tikai tik vēlu vakarā, neviļus ieskatījāmies arī vēl šinī gadā kas rakstīts! :lol:
Paaaaldies sveiceejinji:))
Ronija- Moderator
No mums ar mīļi jo mīļi sveicieni!!!! Un galvenais, lai paklausīga saimniece!!!! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Similar topics
» Sveicam Roniju Vàrda dienà !!!!
» Lindām mīļš sveiciens vārda dienā!
» Sveiciens mūsus daudzajām Elīnām vārda dienā!
» Sveicam Lily vārda dienā!
» Sveicieni Ronijai varda diena
» Lindām mīļš sveiciens vārda dienā!
» Sveiciens mūsus daudzajām Elīnām vārda dienā!
» Sveicam Lily vārda dienā!
» Sveicieni Ronijai varda diena
Lapa 1 no 1