Ogre, 02. un 07.jūlijs
4 posters
Lapa 1 no 1
Ogre, 02. un 07.jūlijs
Nu tā, sarosamies, kuri brauc? Ir kāds, kas arī piedalās? Mēs braucam skatītājos, laikam jau uz svētdienu :)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Ogre, 02. un 07.jūlijs
Kaa gaaja izstaadee?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Tikai tagad piefiksēju, ka esmu nošāvus garām ar tiem datumiem
Ruby, nu, mēs ar Meli jau tikai skatītājos gājām. Bija šausmīga svelme, pagrūti bij izturēt. Mela uz beigām ar tik gulēt vien prasījās, kā es apsēdos zemē, šī uzreiz krita gar zemi.
Jāatzīst, ka meklējot patvērumu ēnā, tojus mēs neredzējām, bet čivavas gan. Pārliecinājos, ka Mele tiešām ir maza pele, kaut daži eksemplāri man izskatījās arī brangi virs 3 kg, vairāk sāka vilkt uz maza izmēra mopšiem Bija gan arī 2 gludie juniorpuikas, kas no Melas izmēros un tievumā daudz neatpalika, vismaz nejutāmies kā galīgie pundurīši Bet bij arī ļoti skaisti eksemplāri un vēlreiz pārliecinājos, ka man nu ļooooti patīk tieši tumšās čivavas, trikolori, kam pārsvarā viss melns, tikai lāsumi balti un pa kādam smilškrāsas pleķītim. Somietei bija lielākais vairums tieši tādi un smuki noauguši, diemžēl mājaslapas viņai gan laikam nav, neko neatradu. Nu tā lūk, tādi iespaidi.
Ruby, nu, mēs ar Meli jau tikai skatītājos gājām. Bija šausmīga svelme, pagrūti bij izturēt. Mela uz beigām ar tik gulēt vien prasījās, kā es apsēdos zemē, šī uzreiz krita gar zemi.
Jāatzīst, ka meklējot patvērumu ēnā, tojus mēs neredzējām, bet čivavas gan. Pārliecinājos, ka Mele tiešām ir maza pele, kaut daži eksemplāri man izskatījās arī brangi virs 3 kg, vairāk sāka vilkt uz maza izmēra mopšiem Bija gan arī 2 gludie juniorpuikas, kas no Melas izmēros un tievumā daudz neatpalika, vismaz nejutāmies kā galīgie pundurīši Bet bij arī ļoti skaisti eksemplāri un vēlreiz pārliecinājos, ka man nu ļooooti patīk tieši tumšās čivavas, trikolori, kam pārsvarā viss melns, tikai lāsumi balti un pa kādam smilškrāsas pleķītim. Somietei bija lielākais vairums tieši tādi un smuki noauguši, diemžēl mājaslapas viņai gan laikam nav, neko neatradu. Nu tā lūk, tādi iespaidi.
Lexy- Hero
es biju abas dienas. nomocijos nocepos karstuma, bet izstade bija lieliska izdevusies man loti patika
manam draudzenem suni uzvareja un dabuja visu ko vien var dabut
kucenu besta Ivetas kucens ieguva BEST puppy - 1 starp visiem 9grupas kuceniem.
Twisters pirmaja diena 9grupas besta -5 un otrajaj diena besta -4 vieta
Tagad jagatavojas Marupes izstadei Lexy tu brauksi?
Amelija uz izstazhu stripas atgriezisies iespejams tikai septembrii...
manam draudzenem suni uzvareja un dabuja visu ko vien var dabut
kucenu besta Ivetas kucens ieguva BEST puppy - 1 starp visiem 9grupas kuceniem.
Twisters pirmaja diena 9grupas besta -5 un otrajaj diena besta -4 vieta
Tagad jagatavojas Marupes izstadei Lexy tu brauksi?
Amelija uz izstazhu stripas atgriezisies iespejams tikai septembrii...
Manas tantes vilciņš dabuja savu pirmo CAC, CQ un labakais suns-3, tad nu es vakarā gāju uz šampi
Elīn, es jau gribētu uz Mārupi, bet nez vai sanāks, īsti nav uz turieni, man liekas, transporta. Man jau izstādes ir kā medusmaize, tāpēc jau tā pārdzīvoju par Melas izmēriem
Lexy- Hero
Lapa 1 no 1