Drēbīšu piegrieznes
3 posters
Lapa 1 no 1
Drēbīšu piegrieznes
Labdien. Man ir doma pašai uzšūt savam suņukam drēbītes tikai man nav piegrieznes! Kur tās var dabūt? Kāds var kādu mājas lapu ieteikt, kur tās ir? Paldies.
Chesanga- Rookie
- Number of posts : 47
Re: Drēbīšu piegrieznes
Man ar tas noderētu, jo šķiet, ka pat vismazākās mums ir par lielām, nāksies pašai cakināt
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy rakstīja:Man ar tas noderētu, jo šķiet, ka pat vismazākās mums ir par lielām, nāksies pašai cakināt
Ja iedotu man savu @ pastu , es tev pāris aizsūtītu. Atraku i-neta dziļumos dažas, pēc kurām arī šuju.
Chesanga- Rookie
- Number of posts : 47
Cik esmu mekleejusi pirms tam tad iisteniibaa taadas normaalas piegrieznes ir diezgan gruuti atrast, vai nu es vinjas neizprotu. Ar adiishanu arii ir taa ka jaasaak tik adiit (vai tamboreet) un tad jau arii pielaago katram cik vajag, ja redz ka neder tad pa-arda aaraa un ada pa jaunu u.t.t. man pashi pirmie dzhemperiishi leeni gaaja bet kad jau iepraktizeejaas tad iet 2-3 dienas, ja nekaa cita ko dariit nav. Vienu bridi man ljoti adiishan bija iepatikusies, bet tagad fiziski laika nepietiek vairs, zheel ka taa :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, nu mana lielākā problēma ir tā, ka es nemāku pati ne šūt, nedz adīt Manā ģimenē to ļoti labi tik pārējās sievietes dara, man laikam divas kreisās rokas Un tāpēc man māsa saka, iedod vismaz kādas piegrieztnes, tad jau kā šuvēja pielāgošot :)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Man arii riebaas adiit un es nemaaku shuut, bet kaut kaa nejaushi "aizgaaja" man taa lieta un iepatikaas
Bet es jau saprotu tevi, ja man buutu maasa kura maaceetu jauki shuut un buutu ar mieru man ko uzshuut tad es ar noteikti nemaz necenstos :)
Bet es jau saprotu tevi, ja man buutu maasa kura maaceetu jauki shuut un buutu ar mieru man ko uzshuut tad es ar noteikti nemaz necenstos :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 1 no 1