Beveritas albums
+6
Ruby
Mollija
tiffany*
Lily
Žozefīna
refinnej
10 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Beveritas albums
Pirma diena jaunajās mājās
Jāizpēta apkārtne:
Apošņajam visus stūrus un tad apguļamies atpūsties.
Pēdejas asariņas - skūmstam pēc mammas un brāļiem, māsam, vēl nezināju, ka šī jaunā ģimene ir tiiiik mīloša:
Nu tagad pakasiet man punci, lai varu atslabināties:
Pēc jaunas mājas izpētes jāatpūšas:
Esmu pamodusies:
Mmmm, rotaļlietas ar man foršas:
Bet pietiek tak šodien jau fotografēt:
Jāizpēta apkārtne:
Apošņajam visus stūrus un tad apguļamies atpūsties.
Pēdejas asariņas - skūmstam pēc mammas un brāļiem, māsam, vēl nezināju, ka šī jaunā ģimene ir tiiiik mīloša:
Nu tagad pakasiet man punci, lai varu atslabināties:
Pēc jaunas mājas izpētes jāatpūšas:
Esmu pamodusies:
Mmmm, rotaļlietas ar man foršas:
Bet pietiek tak šodien jau fotografēt:
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Re: Beveritas albums
Vēl ir vairākas jaunākas bildes, vēlāk salikšu arī tās, nu jau esam paaugusies
refinnej- Profesional
Kas tur dobē interesants aug?
Es piekūsu, paņemiet mani uz rociņām:
Ta pīle ir tik šausmīgi garšīga:
Atdod!
Atkal pīle:
Yammi:
Paspēlēties uz saimnieku gultas - labāko vietu nevarētu atrast:
Bāc, šito kukaini es nevaru ne padzēnat, ne apēst:
Pludmale, smiltiņš, cik forši un jautri:
Čaaaau visiem:
Mīlestība:
Es piekūsu, paņemiet mani uz rociņām:
Ta pīle ir tik šausmīgi garšīga:
Atdod!
Atkal pīle:
Yammi:
Paspēlēties uz saimnieku gultas - labāko vietu nevarētu atrast:
Bāc, šito kukaini es nevaru ne padzēnat, ne apēst:
Pludmale, smiltiņš, cik forši un jautri:
Čaaaau visiem:
Mīlestība:
refinnej- Profesional
ljoti skaista princesiite (tpt kaa saimniece)
p.s mums taads pats plekains punciitis
p.s mums taads pats plekains punciitis
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Paldies meitenes par komplimentiem.
Punčuks tā ka siventiņam, tik smieklīgs
Punčuks tā ka siventiņam, tik smieklīgs
refinnej- Profesional
Skropstas kā dāmītei, foršiņa
Mollija- Newbie
- Number of posts : 21
Mazaa daamiite un viss rozaa :)
Beidzot sagaidiijaam bildiites!!!
Tajaa bildiitee kur vinja uz muguras chuch - tur reaali liels puncis izskataas, laikam paareedaas
Tie pumpainie (plekjainie) veederi chihiem ir raksturiigi pa vasaru kad sauliite ir, naaks ziema un vinji noies :) taa ir taada kaa aizsargkaartinja no saules kas izveidojas tikai vasaraas!
Tajaa bildiitee kur vinja uz muguras chuch - tur reaali liels puncis izskataas, laikam paareedaas
Tie pumpainie (plekjainie) veederi chihiem ir raksturiigi pa vasaru kad sauliite ir, naaks ziema un vinji noies :) taa ir taada kaa aizsargkaartinja no saules kas izveidojas tikai vasaraas!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
O, Ruby, nezināju par plankumiem, žēl jau ja noies, gaidīsim jaunos nākamvasarRuby rakstīja:Mazaa daamiite un viss rozaa :)
Hmm, tas bildes kur puncis bija tapušas uzreiz kad atbraucam uz mājām, ta ka pie mums vēl nebija paspējusi uzēsties
refinnej- Profesional
Tāda maza burvīga meiča!!!!! Skatījos ar tādu smaidu!!!! Super bērniņš! Tikai nadziņus gan vajag ātri apgriezt, tie ir mazulei par gariem, turklāt baltus tak tos apgriezt ir tik elementāri! Bet vispār - maza skaistule
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Garie viņai bija līdz tai bildei ar kārumu uz balta spilvena, varbūt bik tālāk - apgriezam kādas dažas ned. pēc tam, kad paņēmam, tagad jau ir sen apgriezti, nu jāgriež pa jauno. Bet mums tas tā nepatīk, viena vienīģa košana sanāk, ka tik vsp ķepu paņem rokās, ņu tūlīt saņemšos un iešu griezt
Baltos tik tiešam daudz vieglāk griezt, man bija jūrascūciņa, viņai bija 50/50, baltos vēsi griezam, bet melnos uz dullo
Baltos tik tiešam daudz vieglāk griezt, man bija jūrascūciņa, viņai bija 50/50, baltos vēsi griezam, bet melnos uz dullo
refinnej- Profesional
Ārprats, kāda mums šodien ķibele notika, gandrīz sirdstrieku dabuju, bet beidzas laimīgi, izskatās.
Aizbraucam uz vienu vietu, tur ir liels bet sīks dīķis, pa vidu tā ka neliels laukumiņš un līdz tam tiltiņš uz mucām. Nu aizgājam uz to laukumiņu, Berry palaidu, uz pavadas, ka vienmēr, šī skraida apkārt, es vēl nodomāju, ka tik neielec, bet tad domāju nē tak, neleks. Bet īstenība tas dīķis bija riktīgi aizaudzis, visu virsmu gandrīz klāja zaļas aļģes, tik vietām ūdens spīdēja cauri. Un bāc - Berry skraida skraida un paņem ielec dīķi, laikam domādama, ka tā ir zālīte nu fiksi pieskrienam un izvilkam, kāda viņai bija sejas izteiksme, pati bija šokā, tāpat ka mēs Nu protam pēc tam visa slapja, trīcēja, es uz rokām sildiju un pati beigās slapja biju. Vienīgais bail, ka ūdens nenonāca ausīs, īsti nebija skaidrs, itkā purninš nebija slapjš, kaut gan man liekas, ka viņai būtu jāaiziet zem ūdens pēc tik droša leciena, varbūt pavada saturēja tomer virs. Nu es īsti nesapratu un neatceros, jo biju šokā. Ausis itkā taustot bija mitras, bet cik tālu. Kas no tā var būt, kā pārbaudīt vai viss kartībā? Izskatas viņa labi, kad izžuv un atgāja no šoka tad izskatījas un uzvedas ka parasti.
P.S. Atnāca jaunas drēbītes - ziemas jaciņa un lietus kombinezons. Drizumā ielikšu bildes
Aizbraucam uz vienu vietu, tur ir liels bet sīks dīķis, pa vidu tā ka neliels laukumiņš un līdz tam tiltiņš uz mucām. Nu aizgājam uz to laukumiņu, Berry palaidu, uz pavadas, ka vienmēr, šī skraida apkārt, es vēl nodomāju, ka tik neielec, bet tad domāju nē tak, neleks. Bet īstenība tas dīķis bija riktīgi aizaudzis, visu virsmu gandrīz klāja zaļas aļģes, tik vietām ūdens spīdēja cauri. Un bāc - Berry skraida skraida un paņem ielec dīķi, laikam domādama, ka tā ir zālīte nu fiksi pieskrienam un izvilkam, kāda viņai bija sejas izteiksme, pati bija šokā, tāpat ka mēs Nu protam pēc tam visa slapja, trīcēja, es uz rokām sildiju un pati beigās slapja biju. Vienīgais bail, ka ūdens nenonāca ausīs, īsti nebija skaidrs, itkā purninš nebija slapjš, kaut gan man liekas, ka viņai būtu jāaiziet zem ūdens pēc tik droša leciena, varbūt pavada saturēja tomer virs. Nu es īsti nesapratu un neatceros, jo biju šokā. Ausis itkā taustot bija mitras, bet cik tālu. Kas no tā var būt, kā pārbaudīt vai viss kartībā? Izskatas viņa labi, kad izžuv un atgāja no šoka tad izskatījas un uzvedas ka parasti.
P.S. Atnāca jaunas drēbītes - ziemas jaciņa un lietus kombinezons. Drizumā ielikšu bildes
refinnej- Profesional
Mums pa Jāņiem bija tieši tā pat. Neta ar Sāru (kura tad bija jau grūtniece) ieleca aizaugušā grāvī. Bet viņas abas ar galvām zem ūdens pagāja. Ienira
Pēc tam pat pa mauriņu staigāja piesardzīgi
Tagad jau smieklīgi atcerēties, bet tad visi bija šokā Un kā jums ar ausīm - nekā nebija? Es lasīju, ka ja ūdens trāpa, tad viņas tā dīvaini kustina galvu, kasās u.t.t. Bet mums nekā tāda nebija, uzreiz uzvedas kā parasti.ajame rakstīja:Mums pa Jāņiem bija tieši tā pat. Neta ar Sāru (kura tad bija jau grūtniece) ieleca aizaugušā grāvī. Bet viņas abas ar galvām zem ūdens pagāja. Ienira
Bet tagad stāstot citiem - jā, smiekli nāk
refinnej- Profesional
Ljoti skaista meitene,prieks skatiitiies vél un vél
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Vasarīgas bildes
Ceļš uz pludmali bija tik garš:
Mazliet pavērojam apkārtni:
Un var ķerties pie mīļākas nodarbes pludmalē:
Rādu mēli:
Un var ķerties pie mīļākas nodarbes pludmalē:
Rādu mēli:
Gatavojamies aukstajām laikam
Ko tas viss nozīmē???
Vispār jau nav slikti :)
Lietus vairs nav šķērslis ilgajām pastaigām:
Un arī ziema nav aiz kalniem:
Ko tas viss nozīmē???
Vispār jau nav slikti :)
Lietus vairs nav šķērslis ilgajām pastaigām:
Un arī ziema nav aiz kalniem:
refinnej- Profesional
Šodien beidzot tajā lietus kombinezonā pastaigajam Pirms tām dažas reizes bijam izgājušas bet šī stāvēja, ka stabs, kamēr nenovelku. Šorīt lija lietus un vsp bija ļoti nepatīkams laiks, ka mūsu princesīte galīgi negribeja pat pastaigāties, bet mums bija jābrauc uz darbu un prom mums vajadzēja būt 12 stundas!!! Pēc pierunāšanas tomēr izdarīja visas savas lietas. Tāpēc nolēmu nopietni šīm jautājumam pievērsties, jo priekšā rudenī vēl ne tādi lieti gaīdāmi... Vnk uzvilku kombinezonu mājās un kādu pusstundu paskradījam, paspēlējamies. Un iznākot ārā vairs neprasīja novilkt bet skraidīja, ka parasti, man par prieku Tā jau vēl nav tik auksts, bet lai pierod!
refinnej- Profesional
refinnej rakstīja:Šodien beidzot tajā lietus kombinezonā pastaigajam Pirms tām dažas reizes bijam izgājušas bet šī stāvēja, ka stabs, kamēr nenovelku. Šorīt lija lietus un vsp bija ļoti nepatīkams laiks, ka mūsu princesīte galīgi negribeja pat pastaigāties, bet mums bija jābrauc uz darbu un prom mums vajadzēja būt 12 stundas!!! Pēc pierunāšanas tomēr izdarīja visas savas lietas. Tāpēc nolēmu nopietni šīm jautājumam pievērsties, jo priekšā rudenī vēl ne tādi lieti gaīdāmi... Vnk uzvilku kombinezonu mājās un kādu pusstundu paskradījam, paspēlējamies. Un iznākot ārā vairs neprasīja novilkt bet skraidīja, ka parasti, man par prieku Tā jau vēl nav tik auksts, bet lai pierod!
taa dreebiites ir vnk ideaaals :))) man ljoooti patiik tas lietus kostiiminsh ja nav nosleepums kur nopirki ? un kaads tas izmeers ir ?
tiffany*- Profesional
Kombinezonu ebay.com pirku, maksaja pāri 7ls, sutishana man liekas bezmaksas bija. Izmers S. Mums sanak viss ir S, maicinja trapijas XS un bija par mazu, nu tik tikko, nemot vera ka vina par kadiem gramiem vel pieaugs Bet sis visas parejas drebes ir gan piegulosas, gan vienlaikus mazliet vietas ir rezerva, ta ka cerams valkasim ari kad izaugsim
refinnej- Profesional
refinnej rakstīja:Kombinezonu ebay.com pirku, maksaja pāri 7ls, sutishana man liekas bezmaksas bija. Izmers S. Mums sanak viss ir S, maicinja trapijas XS un bija par mazu, nu tik tikko, nemot vera ka vina par kadiem gramiem vel pieaugs Bet sis visas parejas drebes ir gan piegulosas, gan vienlaikus mazliet vietas ir rezerva, ta ka cerams valkasim ari kad izaugsim
Tiffany gan nekas veel neder ,lielaakaa dalja xs pa lielu :D ceru ka uz ziemu pienjemsies un vareeshu sageerbt siltaak :) eh nu tiik superiigi taas dreebiites jums izskataas
tiffany*- Profesional
Mums ar vajadzētu divus siltos kombinezonus ziemai, bet iesakat, kutr meklēt? Vai varbūt zinat, kur kāds šuj?
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Nu es visu savejo atradu ebay, cenas nu looti patikamas, salidzinot ar musu veikaliem, kur var nopirkt 1 drebi par to cenu, par cik es visu garderobi sapirku :) Vel jau ss.lv redzeju ka shuj, bet pirmkart dargak, otrkart japasuta, jamera, janjemas, man kka labak ieraugi un noperc, neatejot no kases (no datora), labi ka parsvara visi izmeri dereja :) vienigais kombinezonu ziemai neskatijos, kaut ir redzeti loti smuki, jo Berri mums tada gara, tapec pirku atseviski dzinsus un jaku, nu lietum gan riskeju nopirkt to kombinezonu, bet der ka uzliets, ari garuma un ari plus ne kombinezoniem - ka var kombinet dazadu augsdalu un apaksdaluLexy rakstīja:Mums ar vajadzētu divus siltos kombinezonus ziemai, bet iesakat, kutr meklēt? Vai varbūt zinat, kur kāds šuj?
refinnej- Profesional
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2