Sveiki, Olivers :)
5 posters
Lapa 1 no 1
Sveiki, Olivers :)
Sveiki,
te nāk iepazīties maziņs Oliveriņs, kēmīgs garspalvains Chii jaunulis :)
Olivers ir otrais čihua suns mūsu ģimenē - pirmais traģiski gāja bojā š.g. jūnijā (lai viņam tie labākie medību lauki pirmais suns bija te pat agrāk pazīstamais gaišais īsspalvīts Otiņš, ar profila vārdu Michely). Bez suņa māja bija tik tukša un auksta, ka jauns sunīts bija man pilnīgi kā traka vajadzība, laikam atkarība. Tā nu ilgs laiks nepagāja un viņš ir klāt - mazais Olivers. Olivers nāk no Latgales -Jēkabpils. Pilns vārds ir Irsens Boss Arabesky - varbūt te kāds radinieks ir?? 8.septembrī būs 3 mēneši.
Tā nu visā visumā feins puisēns, ņiprs un izskatīgs, tik atbraucot uz jaunām mājām (nedēļu ir pie mums) pēc dienas ausis sašļuka, varbūt no lielām pārmaiņām vai kā, bet nu, ja nesanāks piedabūt augšā, tad nekāda karjera laikam čalītim nespīd :D
nu tā īsumā par suncīti apstāstīts. :)
p.s. šodien lielais gājiens pēc 2.potes
te nāk iepazīties maziņs Oliveriņs, kēmīgs garspalvains Chii jaunulis :)
Olivers ir otrais čihua suns mūsu ģimenē - pirmais traģiski gāja bojā š.g. jūnijā (lai viņam tie labākie medību lauki pirmais suns bija te pat agrāk pazīstamais gaišais īsspalvīts Otiņš, ar profila vārdu Michely). Bez suņa māja bija tik tukša un auksta, ka jauns sunīts bija man pilnīgi kā traka vajadzība, laikam atkarība. Tā nu ilgs laiks nepagāja un viņš ir klāt - mazais Olivers. Olivers nāk no Latgales -Jēkabpils. Pilns vārds ir Irsens Boss Arabesky - varbūt te kāds radinieks ir?? 8.septembrī būs 3 mēneši.
Tā nu visā visumā feins puisēns, ņiprs un izskatīgs, tik atbraucot uz jaunām mājām (nedēļu ir pie mums) pēc dienas ausis sašļuka, varbūt no lielām pārmaiņām vai kā, bet nu, ja nesanāks piedabūt augšā, tad nekāda karjera laikam čalītim nespīd :D
nu tā īsumā par suncīti apstāstīts. :)
p.s. šodien lielais gājiens pēc 2.potes
Olivers- Newbie
- Number of posts : 3
Re: Sveiki, Olivers :)
Sveicieni mazajam brašulim! Lai tās austiņas droši ceļas augsā un lai tā pote nemanāma
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Apsveicam ar Oliverinju un lai Otinjam vieglas smiltis
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
sveiciens mazajam brashulim no Tiffany :)
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Sveiciens Oliveram un vinja saimniecei!
Ljoti labi atceros Otto - shausmiigi zheel ka notikas negadiijums, juutu jums liidz :(
Bet kas iisti notika? Ottinsh jau bija pieaudzis suns, ne?
Ar nepacietiibu gaidiishu garspalvainaa Olivera bildiites
Ljoti labi atceros Otto - shausmiigi zheel ka notikas negadiijums, juutu jums liidz :(
Bet kas iisti notika? Ottinsh jau bija pieaudzis suns, ne?
Ar nepacietiibu gaidiishu garspalvainaa Olivera bildiites
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Similar topics
» Sveiki, esmu Riko
» Sveiki visapkārt
» Sveiki, esmu Fuksija
» Sveiki esmu Ambera :)
» sveiki..Esmu Taffija!
» Sveiki visapkārt
» Sveiki, esmu Fuksija