amerikaanju buldogu kuceeni
Lapa 1 no 1
amerikaanju buldogu kuceeni
Meitenes..varbuut kada zin kursh grib sev iegaadaaties amerikanaju buldoga kuceenu ? cena 75ks (kuceeni veseliigi un ljoti aktiivi) abi vecaaki ir apskataami uz vietas
bijushaa viira kuciitei piedzima man liekas ka kkaadi 10 kuceeni un nopirkts ir tikai viens :( mokaas gan bijushais viirs ar tiem kuceeniem (jo nav kas vinjus pa dienu baro kmr vinsh darbaa) gan pashi kuceeni :( luudzu ,ja ir kaads tad dodat zinju ,kuceeni atrdaas Jaunmaarupee :)
nesen veel viens kuceens nomira (nekontaktejos ar bijusho viiru tpc nezinu iisto iemeslu kpc taa) bet cik es zinu tas bija vaargaakais kuceens un netika pie eediena :( ljoti gaidiishu zinju
bijushaa viira kuciitei piedzima man liekas ka kkaadi 10 kuceeni un nopirkts ir tikai viens :( mokaas gan bijushais viirs ar tiem kuceeniem (jo nav kas vinjus pa dienu baro kmr vinsh darbaa) gan pashi kuceeni :( luudzu ,ja ir kaads tad dodat zinju ,kuceeni atrdaas Jaunmaarupee :)
nesen veel viens kuceens nomira (nekontaktejos ar bijusho viiru tpc nezinu iisto iemeslu kpc taa) bet cik es zinu tas bija vaargaakais kuceens un netika pie eediena :( ljoti gaidiishu zinju
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Similar topics
» 14.11.10. 9.grupas izstade Nacionālāis Buldogu un Bostonas Terjeru klubs
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
Lapa 1 no 1