kuceenu vakciinas
3 posters
Lapa 1 no 1
kuceenu vakciinas
Kaadas potes juus poteejat saviem mazuliem ? :) mums te kaiminjiene staastija nesen ,ka iznjemot obligatas potes vinja veel potee pret moskiitu kodumiem :O juus arii poteejat? :)
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Re: kuceenu vakciinas
tiffany* rakstīja:Kaadas potes juus poteejat saviem mazuliem ? :) mums te kaiminjiene staastija nesen ,ka iznjemot obligatas potes vinja veel potee pret moskiitu kodumiem :O juus arii poteejat? :)
Mums tak te nav moskītu
Bet nē, es savējiem neko lieku nepotēju, kaut gan man no Vācijas vestajai meičai bij vēl kaut kāda vakcīna, kurai bij vajadzīga revakcinācija jau esot LV, bet tā kā pie mums tādas vakcīnas nav, vedu termosā kopā ar kucēnu arī vakcīnu
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy rakstīja:tiffany* rakstīja:Kaadas potes juus poteejat saviem mazuliem ? :) mums te kaiminjiene staastija nesen ,ka iznjemot obligatas potes vinja veel potee pret moskiitu kodumiem :O juus arii poteejat? :)
Mums tak te nav moskītu
Bet nē, es savējiem neko lieku nepotēju, kaut gan man no Vācijas vestajai meičai bij vēl kaut kāda vakcīna, kurai bij vajadzīga revakcinācija jau esot LV, bet tā kā pie mums tādas vakcīnas nav, vedu termosā kopā ar kucēnu arī vakcīnu
mums jau arii nav moskiiti :D bet te tos visus lidojoshos briesmonjus taa sauc
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Mums ir visas standarta potes iznjemot trakumseergu, kuru vakcinee tikai ja veelas celjot!
Veel bez standarta poteem esmu vakcineejusi pret audzeetavas klepu (bordetella) visas sunes, shogad gan neatkaartoju sho vakciinu jo nav vajadziibas pagaidaam (uz izstaadeem pashlaik neejam, uz sunju skolinjaam pashlaik ar ne, un slimiibas uzliesmojumi ar pashlaik nav maniiti).
Veel bez standarta poteem esmu vakcineejusi pret audzeetavas klepu (bordetella) visas sunes, shogad gan neatkaartoju sho vakciinu jo nav vajadziibas pagaidaam (uz izstaadeem pashlaik neejam, uz sunju skolinjaam pashlaik ar ne, un slimiibas uzliesmojumi ar pashlaik nav maniiti).
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 1 no 1