Iepazīsimies? Mani sauc Tutanhamens! ;)
4 posters
Lapa 1 no 1
Iepazīsimies? Mani sauc Tutanhamens! ;)
Sveiki,
Mani sauc Irina un esmu saimniece garspalvainam chihu puisītim Tutanhamenam. Toto ir jau gadiņš un trīs mēneši, sver nedaudz pāri 1100 gramiem.
Mūsu mazais faraoniņš ir vismīlīgākais zvēriņš pasaulē, kam patīk ilgi pagulēt no rīta saimniecies gultā. Ļoti patīk skriet, spēlēties un visur slēpt gardumus un kauliņus (kauliņus vislabāk ir paslēpt, protams, zem saimniecies spilvena
Jau ir guvis panākumus izstādēs un kļuvis par Latvijas Junioru čempionu.
Diemžēl nesanāca pievienot vēl dažas mana brīnumiņa bildes :(, bet gan jau ar laiku iemācīšos to darīt un tad noteikti to izdarīšu :)
Mani sauc Irina un esmu saimniece garspalvainam chihu puisītim Tutanhamenam. Toto ir jau gadiņš un trīs mēneši, sver nedaudz pāri 1100 gramiem.
Mūsu mazais faraoniņš ir vismīlīgākais zvēriņš pasaulē, kam patīk ilgi pagulēt no rīta saimniecies gultā. Ļoti patīk skriet, spēlēties un visur slēpt gardumus un kauliņus (kauliņus vislabāk ir paslēpt, protams, zem saimniecies spilvena
Jau ir guvis panākumus izstādēs un kļuvis par Latvijas Junioru čempionu.
Diemžēl nesanāca pievienot vēl dažas mana brīnumiņa bildes :(, bet gan jau ar laiku iemācīšos to darīt un tad noteikti to izdarīšu :)
Irina- Newbie
- Number of posts : 3
Re: Iepazīsimies? Mani sauc Tutanhamens! ;)
Esiet sveicinaati :) Dikti mazinjsh puika jums, bildiites varat ieladet caur radikal.ru
Sveicināti bariņā! Puikiņš gan ļoti mazs, vēl mazāks par manu sīko Melu, kaut man jau viņa liekās riktīga sīkaliņa
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Viņš ir arī diezgan tievs. Mans lielais mērķis ir viņu kaut nedaudz uzbarot. Brīvdienās nosvēru - ir jau 1200 grami!!! Manam priekam nav robežu!!!
Irina- Newbie
- Number of posts : 3
Oi, kā es šito saprotu, kad man Mela pirms pirmās meklēšanas pēkšņi svēra 1,6 kg, es tak dancoju ar viņu uz rokām Ilgs gan man tas prieks nebija, drīz atkal atgriezāmies pie 1,5 kg. Bet pat vizuāli tavs puika līdzīgs manai mazulei :)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Sveiki Irina un Toto, prieks ka pievienojaaties muusu barinjam :)
Ljoti gaidam bildiites!
Ljoti gaidam bildiites!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 1 no 1