Košanās niķis - kā lai risinu šo problēmu?
4 posters
Košanās niķis - kā lai risinu šo problēmu?
Sveikas,meitenes
Vēlējos vaicāt kādu padomu košanas lietā.
Mana maza damīte ir ļoti aktīva uz košanos, vinai ir daudz mantiņu,edamais utt,bet vienalga kad paņem klēpī kož rokas, ja palaiz gulta tad lec un kož arī sejā un matos.
Sodot izlieku no gultas,bet ka akal satrakojās tā vecais niķis klāt
Jo dienas,jo zobiņi paliek lielāki un asāki, kā lai es rīkojos?
Paldies.
Vēlējos vaicāt kādu padomu košanas lietā.
Mana maza damīte ir ļoti aktīva uz košanos, vinai ir daudz mantiņu,edamais utt,bet vienalga kad paņem klēpī kož rokas, ja palaiz gulta tad lec un kož arī sejā un matos.
Sodot izlieku no gultas,bet ka akal satrakojās tā vecais niķis klāt
Jo dienas,jo zobiņi paliek lielāki un asāki, kā lai es rīkojos?
Paldies.
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
Re: Košanās niķis - kā lai risinu šo problēmu?
Man arī bija šī problēma, pie tam nesaprata ka sāp, koda cik spēka Ar laiku pārgāja, tagad kož itkā spēlējoties, bet ļoti maigi un nesapīgi. Kautkā rādījam viņai ka sāp, neļāvam utt, varbūt citas ieteiks labāk jo es īsti neatceros ko darījam, vnk tagad vairs nekož.
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
mūsu mazajam kucēnam Vudijam arī bija šī problēma, ļoti ļoti kodās, visu laiku. katru reizi kad viņš leca sejā lai kostu, es bļāvu ''NEKOD'' un uzreiz atliecos no viņa. viņš ir ļoti apķērīgs un ātri saprata, tagad katru reizi, kad viņš bučojoties vēl iekož degunā, es iebļaujos ''nekod'' un viņš sāk laizīt degunu :D nekož vairs praktiski vispār, tikai pirkstos nedaudz un pa retam mēģina degunā.
Kuceenam ir jaaizraada savas emocijas, jaaizraada ka tev saap, taatad tu skalji bljauj AUUUU un paartrauc ar vinju speeleeties, aizej prom. Driiz viens vinsh sapratiis ka taa ir nepareizi, ka ja vinsh taa dariis tad ar vinju neviens nespeeleesies, taa arii dariitu paareejie sunji ar ko vinsh speeleetos - ignoreetu vinju. Veel var meegjinaat uzreiz iedot mantinju kurai var kost, ta kaa saimainiit pret savu degunu :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Atcerējos, ka mums gāja ar to traki, vienu brīdi biju izmēģinajusi visas metodes, par kurām dzirdēju - skaļi teikt fū, izdzīt prom un nepievērst uzmanību, kost pretī. Nekas īsti nelīdzeja, bet tomēr ar laiku nemānāmi pārstaja, tagad jau pat nezinu vai tas nostādāja visas manas metodes vai pats par sevi ar vecumu palika gudrāka
refinnej- Profesional
Jaa tagad atceros kaa es Lurdesai kodu ausii (protams ljoti maigi) kad vinja speeleejoties ar cilveekiem nesaprata ka jaakozh maigaak, pietika ar paaris reizeem un vinja saprata un koda maigaak, ljooooooti vinjai nepatika ka aiztiek vinjas ausis :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu mana spītniece gan tolaik domāja, ka viņai drīkst, a mums nē, ko mēs atļaujamies, tāpēc koda vēl vairāk pretī Nu tomēr es ar nepadevos un laikam kāda no metodēm arī iedarbojasRuby rakstīja:Jaa tagad atceros kaa es Lurdesai kodu ausii (protams ljoti maigi) kad vinja speeleejoties ar cilveekiem nesaprata ka jaakozh maigaak, pietika ar paaris reizeem un vinja saprata un koda maigaak, ljooooooti vinjai nepatika ka aiztiek vinjas ausis :)
refinnej- Profesional