FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
+4
Ronija
lilucis
Admin
Dream
8 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
Vai kāds dosies uz šo izstādi :) ?
Re: FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
Kurā vietā viņa notiksies?
Pagaidām nemācēšu teikt, bet katrā ziņā tā notiks kādā no skolām Rīgā! Informācija vēl būs :)Admin rakstīja:Kurā vietā viņa notiksies?
Dream rakstīja:Pagaidām nemācēšu teikt, bet katrā ziņā tā notiks kādā no skolām Rīgā! Informācija vēl būs :)Admin rakstīja:Kurā vietā viņa notiksies?
Jūs paši dosieties? :)
Jā iesim un piedalīsimies arī paši :)Admin rakstīja:Admin rakstīja:Kurā vietā viņa notiksies?
Jūs paši dosieties? :)
Mēs! Bet to jau tu zināji :geek:Dream rakstīja:Vai kāds dosies uz šo izstādi :) ?
Zinaaju zinaaju :;p: mees pirmajaas liidzjuteeju rindaas ;)lilucis rakstīja:Mēs! Bet to jau tu zināji :geek:Dream rakstīja:Vai kāds dosies uz šo izstādi :) ?
oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
Dream rakstīja:oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
Taa, Dream, purgaa te visu:DD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Mēs vienīgi varam pafantazēt kā Ufo neies tai izstādē...un beigās sāks raudāt, eksperts apžēlosies un iedos labu novērtējumu... :respect:Dream rakstīja:oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
lilucis rakstīja:Mēs vienīgi varam pafantazēt kā Ufo neies tai izstādē...un beigās sāks raudāt, eksperts apžēlosies un iedos labu novērtējumu... :respect:Dream rakstīja:oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
Nee nee, Uupiitim obligaati jaaiet, ja mamma vinju shitaa zheelos, tad vinjsh nekad neaizies.
Ronija- Moderator
un daavanu maisu :)lilucis rakstīja:Mēs vienīgi varam pafantazēt kā Ufo neies tai izstādē...un beigās sāks raudāt, eksperts apžēlosies un iedos labu novērtējumu... :respect:Dream rakstīja:oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Mēs vienīgi varam pafantazēt kā Ufo neies tai izstādē...un beigās sāks raudāt, eksperts apžēlosies un iedos labu novērtējumu... :respect:Dream rakstīja:oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
Nee nee, Uupiitim obligaati jaaiet, ja mamma vinju shitaa zheelos, tad vinjsh nekad neaizies.
Es nežēlošu, es vilkšu
Bez dāvanu maisa, mēs vispār prom neiesim...Dream rakstīja:un daavanu maisu :)lilucis rakstīja:Mēs vienīgi varam pafantazēt kā Ufo neies tai izstādē...un beigās sāks raudāt, eksperts apžēlosies un iedos labu novērtējumu... :respect:Dream rakstīja:oi jautri ... varam turpinaat jaunus plaanus kalt sheit ... kaut gan man dikti gribeejaas ieprieksheejaa kaut ko ierakstiit, kas jau sen pagaajusi :lol:
bet logjiski ... jaasaak tak laiciigi Ziemassveetku daavanas ievaakt kaa kaartiigam beernam :lol:lilucis rakstīja:Bez dāvanu maisa, mēs vispār prom neiesim...
Un kā Faierītim, parūpēties par ēdamo visam nākamajam gadamDream rakstīja:bet logjiski ... jaasaak tak laiciigi Ziemassveetku daavanas ievaakt kaa kaartiigam beernam :lol:lilucis rakstīja:Bez dāvanu maisa, mēs vispār prom neiesim...
Lai tik veicas mazajam smukuliitim :)
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Dzīvesvieta : Rīga
Dream rakstīja:bet logjiski ... jaasaak tak laiciigi Ziemassveetku daavanas ievaakt kaa kaartiigam beernam :lol:lilucis rakstīja:Bez dāvanu maisa, mēs vispār prom neiesim...
Khi khi khi :)) Es jau gara aciim redzu, kaa Uupiits savu viltiigo skatienu velta ekspertam, kursh sabiistaas un atdod visus daavanu maisus vinjam:D
Ronija- Moderator
nu bet protams ... kaartiigam veciisham tak jaagaadaa par sevi un saviem tuvaakajiemlilucis rakstīja:Un kā Faierītim, parūpēties par ēdamo visam nākamajam gadamDream rakstīja:bet logjiski ... jaasaak tak laiciigi Ziemassveetku daavanas ievaakt kaa kaartiigam beernam :lol:lilucis rakstīja:Bez dāvanu maisa, mēs vispār prom neiesim...
Pievienosies liidzjuteejos :)?Laurinja rakstīja:Lai tik veicas mazajam smukuliitim :)
jaskataas kaa buus ar laiku, bet taa jau labprat aizbrauktu :)
Laurinja- Prospect
[quote="Dream"][quote="Laurinja"
Kur notiks pasaakums?
:shock:
Kur notiks pasaakums?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
[quote="Māriņa"]
hm.. nju pagaidaam info vel nav ienakusies, bet nju jacer uz tuvaako laiku :)
Dream rakstīja:[quote="Laurinja"
Kur notiks pasaakums?
hm.. nju pagaidaam info vel nav ienakusies, bet nju jacer uz tuvaako laiku :)
Laurinja- Prospect
info veel nav gan, vismaz es nezinu, bet kaadaa no skolinjaam noteikti ka buus ;)Laurinja rakstīja:hm.. nju pagaidaam info vel nav ienakusies, bet nju jacer uz tuvaako laiku :)
OK tad zinjo,ja kas jaunsDream rakstīja:info veel nav gan, vismaz es nezinu, bet kaadaa no skolinjaam noteikti ka buus ;)Laurinja rakstīja:hm.. nju pagaidaam info vel nav ienakusies, bet nju jacer uz tuvaako laiku :)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 19.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
Lapa 1 no 3