FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
+2
lilucis
Dream
6 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
Lai gan vēl laiciņš ir līdz šai izstādei, varam ieplānot doties arī uz šo :)
Re: FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
Mēs jau gatavojamies pamazām :DDream rakstīja:Lai gan vēl laiciņš ir līdz šai izstādei, varam ieplānot doties arī uz šo :)
nu ko, pirms lielaa Ziemassveetku tusinja mums veel ira shitas mazais pasaacieninjsh :) liluci, ronija, saakam gatavoties :bball:lilucis rakstīja:Mēs jau gatavojamies pamazām :DDream rakstīja:Lai gan vēl laiciņš ir līdz šai izstādei, varam ieplānot doties arī uz šo :)
Dream rakstīja:nu ko, pirms lielaa Ziemassveetku tusinja mums veel ira shitas mazais pasaacieninjsh :) liluci, ronija, saakam gatavoties :bball:lilucis rakstīja:Mēs jau gatavojamies pamazām :DDream rakstīja:Lai gan vēl laiciņš ir līdz šai izstādei, varam ieplānot doties arī uz šo :)
Ronija shoreiz izlaidiis - man skola:((
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
eu shitaa gan nedriikst juus bijaat muusu talismansRonija rakstīja:Dream rakstīja:nu ko, pirms lielaa Ziemassveetku tusinja mums veel ira shitas mazais pasaacieninjsh :) liluci, ronija, saakam gatavoties :bball:lilucis rakstīja:Mēs jau gatavojamies pamazām :DDream rakstīja:Lai gan vēl laiciņš ir līdz šai izstādei, varam ieplānot doties arī uz šo :)
Dream rakstīja:eu shitaa gan nedriikst juus bijaat muusu talismansRonija rakstīja:Dream rakstīja:nu ko, pirms lielaa Ziemassveetku tusinja mums veel ira shitas mazais pasaacieninjsh :) liluci, ronija, saakam gatavoties :bball:lilucis rakstīja:Mēs jau gatavojamies pamazām :DDream rakstīja:Lai gan vēl laiciņš ir līdz šai izstādei, varam ieplānot doties arī uz šo :)
Mhm, tik talismans tik daudz skolu ir nosachkojis jau, ka nu jau vairs nevar atljauties:((
Ronija- Moderator
nu bet pirms lielajiem sveetkiem tak bishkjinj var :roll:Ronija rakstīja:Mhm, tik talismans tik daudz skolu ir nosachkojis jau, ka nu jau vairs nevar atljauties:((
kas mums labu labaas un skaistaas bildes taisiis :(
Dream rakstīja:nu bet pirms lielajiem sveetkiem tak bishkjinj var :roll:Ronija rakstīja:Mhm, tik talismans tik daudz skolu ir nosachkojis jau, ka nu jau vairs nevar atljauties:((
Man ir aizdomas, ka buus eksaamens vienaa priekshmetaa tajaa dienaa:(
Ronija- Moderator
nu tad jau kaa reiz iemesls neietRonija rakstīja:Dream rakstīja:nu bet pirms lielajiem sveetkiem tak bishkjinj var :roll:Ronija rakstīja:Mhm, tik talismans tik daudz skolu ir nosachkojis jau, ka nu jau vairs nevar atljauties:((
Dream rakstīja:nu tad jau kaa reiz iemesls neietRonija rakstīja:Dream rakstīja:nu bet pirms lielajiem sveetkiem tak bishkjinj var :roll:Ronija rakstīja:Mhm, tik talismans tik daudz skolu ir nosachkojis jau, ka nu jau vairs nevar atljauties:((
Kush, nerunaa taa :D
Ronija- Moderator
aga, padomaaRonija rakstīja:Kush, nerunaa taa :D
Ja nu kādam interese, tad šeit izstādes programma un norises vieta http://mops.spektrs.lv/registration7.htm
nu ko mazo suniishu miiljotaaji gatavojamies naakt ietuseet uzlilucis rakstīja:Ja nu kādam interese, tad šeit izstādes programma un norises vieta http://mops.spektrs.lv/registration7.htm
Rīgas Friča Brīvzemnieka pamatskolu Zeļļu ielā 4, Rīgā :party:
Oho.....tieshi pretiim tai skolai Zellju ielaa dziivo mana mammiite.... :DDream rakstīja:nu ko mazo suniishu miiljotaaji gatavojamies naakt ietuseet uzlilucis rakstīja:Ja nu kādam interese, tad šeit izstādes programma un norises vieta http://mops.spektrs.lv/registration7.htm
Rīgas Friča Brīvzemnieka pamatskolu Zeļļu ielā 4, Rīgā :party:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
Dream rakstīja:paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
domaju ka nesankas :( man rita aiziet jo stradaju no 12-18, bet 21 gan gribetu aiziet :) a es savu suniti tachu ari varu nemt lidzi ja, :?: a tur vajaga lidzi nem posu pasi, jo kad bijam kipsalas istade mums prasija.
ja iet runa par ritdienu, tad sunjuku var njemt liidzi noteikti, par 21.12 nezinu ... tur zinaas pateikt Ronija ;) poshu pasi vajag njemt jebkuraa gadiijumaa ;)elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
domaju ka nesankas :( man rita aiziet jo stradaju no 12-18, bet 21 gan gribetu aiziet :) a es savu suniti tachu ari varu nemt lidzi ja, :?: a tur vajaga lidzi nem posu pasi, jo kad bijam kipsalas istade mums prasija.
elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
Poshu pase obligaati jaanjem da uz jebkaadu izstaadi:)
21.12. var njemt sunjus liidzi:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
eh... :sad: musu posu pase ir pie otras saimnieces un sunite vel joptojam nav sapoooteta , bet es centisos lidz 21 to nokartot, jo loti gibas aiziet paskatiities 8)
elinarepsa rakstīja:Ronija rakstīja:elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
eh... :sad: musu posu pase ir pie otras saimnieces un sunite vel joptojam nav sapoooteta , bet es centisos lidz 21 to nokartot, jo loti gibas aiziet paskatiities 8)
Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
Ronija- Moderator
taa vai es ko palaidu garaam :)???Ronija rakstīja:Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
kas ir nokaveets? kaadas 3 potes???
Dream rakstīja:taa vai es ko palaidu garaam :)???Ronija rakstīja:Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
Suniitim ir nokaveeta trakumseergas pote, cik atceros.
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:taa vai es ko palaidu garaam :)???Ronija rakstīja:Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
mana sunite nav poteta no 2007 gada maija, jo manai draudzenei vinu atdeva, bet suns parsara dzivo pie manis, bet posu pase pie draudzenes, kad es saku kasapotesu vina saka neevajga.... to ir ta parak sarezgiti izkaidot. portala ar visrakstu "sveiki visiem!" ir sikak paraskstiit
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 6.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 6.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
Lapa 1 no 2