FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
+2
lilucis
Dream
6 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:taa vai es ko palaidu garaam :)???Ronija rakstīja:Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
kas ir nokaveets? kaadas 3 potes???
mana sunite nav poteta no 2007 gada maija, jo manai draudzenei vinu atdeva, bet suns parsara dzivo pie manis, bet posu pase pie draudzenes, kad es saku kasapotesu vina saka neevajga.... to ir ta parak sarezgiti izkaidot. portala ar visrakstu "sveiki visiem!" ir sikak paraskstiit
Jaa jaa, tad ir taas potes jaasaak no saakuma, kaa kuceeniem, lai izveidotos imunitaate pret visiem drankjiem. Iisteniibaa, es pat ieteiktu iipashi daudz pa aaru ar sunjuku nestaigaat. Bet tas ir tikai mans viedoklis. Labaak konsulteeties ar vetu, un peec iespeejas aatraak.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
nezinu, varbuut es ko jaucu, jo gads nav bijis kaveets, bet ... aizejiet pie veta un aprunaajaties ... peec manaam doomaam tur pietiek ar vienu ikgadeejo poti un vis!!!!!elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:taa vai es ko palaidu garaam :)???Ronija rakstīja:Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
mana sunite nav poteta no 2007 gada maija, jo manai draudzenei vinu atdeva, bet suns parsara dzivo pie manis, bet posu pase pie draudzenes, kad es saku kasapotesu vina saka neevajga.... to ir ta parak sarezgiti izkaidot. portala ar visrakstu "sveiki visiem!" ir sikak paraskstiit
Dream rakstīja:nezinu, varbuut es ko jaucu, jo gads nav bijis kaveets, bet ... aizejiet pie veta un aprunaajaties ... peec manaam doomaam tur pietiek ar vienu ikgadeejo poti un vis!!!!!elinarepsa rakstīja:Dream rakstīja:taa vai es ko palaidu garaam :)???Ronija rakstīja:Sorry, uz 21.12. tas nu nekaadi nebuus iespeejams, jo cik atceros tevis staastiito draugu domubiedros, vakcinaacija jums ir nokaveeta un jaasaak no jauna - tas noziimee 3 potes ar meenesha intervaalu. Ja nav trakumseergas pote, nevienaa izstaadee iekshaa juus nelaidiis. Pirms poteeshanas 10 dienas jaabuut sunim attaarpotam. Tas taa out of topic
Nee nee, gads jau ir rinjkjii, peedeejaa pote tak 2007 gada maijaa bisusi, a tuuliit jau 2009 saaksies.
Ronija- Moderator
nu un ??? vai tad tad ir nepiecieshams 3 potes poteet??? brrrr... sorry, mans nav kompetents shajos jautaajumos - taapeec neko nesaku ;) tur jaakonsulteejaas ar kompetentu vetu ;)Ronija rakstīja:Nee nee, gads jau ir rinjkjii, peedeejaa pote tak 2007 gada maijaa bisusi, a tuuliit jau 2009 saaksies.
Dream rakstīja:nu un ??? vai tad tad ir nepiecieshams 3 potes poteet??? brrrr... sorry, mans nav kompetents shajos jautaajumos - taapeec neko nesaku ;) tur jaakonsulteejaas ar kompetentu vetu ;)Ronija rakstīja:Nee nee, gads jau ir rinjkjii, peedeejaa pote tak 2007 gada maijaa bisusi, a tuuliit jau 2009 saaksies.
Jaa, tur ir tas aakjis, jo es Vikijai gandriiz nokaveeju peedeejo poti, jo vets nepareizu datumu bij ierakstiijis. Tad nu man sho lietu vets shaadi izskaidroja, ka lai izveidotos pilnveertiiga imunitaate - ir jaaveic viss no gala. Mees gan tomeer toreiz nokaveejaam tikai 1 dienu, vets pagroziija galvu un pateica, ka paveicaas, jo principaa ielecaam braucosha vilciena peedeejaa vagonaa. Taa luuk. Tas ir no manas pieredzes.
Ronija- Moderator
pirmo reizi ko taadu dzirdu :shock: mums ar ir bijusi kaveeta vakcinaacija ... meenesi... pat vairaak, jo bija kuceeni un visaadi citaadi attaisnojumi ... tachu neko taadu neesmu dzireejusi ... sapoteejam ikgadeejo poti ar nokaveshanos un viss notiekaas ;) tas citaadi ir tad ja ir veikts trakumseergas titrs un veelas braukt uz valstiim kur ir shiis prasiibas pret trakumseergas analiizeem!!! tad gan ir visas analiizes jaataisa no jauna!!!Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu un ??? vai tad tad ir nepiecieshams 3 potes poteet??? brrrr... sorry, mans nav kompetents shajos jautaajumos - taapeec neko nesaku ;) tur jaakonsulteejaas ar kompetentu vetu ;)Ronija rakstīja:Nee nee, gads jau ir rinjkjii, peedeejaa pote tak 2007 gada maijaa bisusi, a tuuliit jau 2009 saaksies.
Jaa, tur ir tas aakjis, jo es Vikijai gandriiz nokaveeju peedeejo poti, jo vets nepareizu datumu bij ierakstiijis. Tad nu man sho lietu vets shaadi izskaidroja, ka lai izveidotos pilnveertiiga imunitaate - ir jaaveic viss no gala. Mees gan tomeer toreiz nokaveejaam tikai 1 dienu, vets pagroziija galvu un pateica, ka paveicaas, jo principaa ielecaam braucosha vilciena peedeejaa vagonaa. Taa luuk. Tas ir no manas pieredzes.
Dream rakstīja:pirmo reizi ko taadu dzirdu :shock: mums ar ir bijusi kaveeta vakcinaacija ... meenesi... pat vairaak, jo bija kuceeni un visaadi citaadi attaisnojumi ... tachu neko taadu neesmu dzireejusi ... sapoteejam ikgadeejo poti ar nokaveshanos un viss notiekaas ;) tas citaadi ir tad ja ir veikts trakumseergas titrs un veelas braukt uz valstiim kur ir shiis prasiibas pret trakumseergas analiizeem!!! tad gan ir visas analiizes jaataisa no jauna!!!Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu un ??? vai tad tad ir nepiecieshams 3 potes poteet??? brrrr... sorry, mans nav kompetents shajos jautaajumos - taapeec neko nesaku ;) tur jaakonsulteejaas ar kompetentu vetu ;)Ronija rakstīja:Nee nee, gads jau ir rinjkjii, peedeejaa pote tak 2007 gada maijaa bisusi, a tuuliit jau 2009 saaksies.
Laikam shis gadiijums ir-cik vetu ,tik viedoklju
Ronija- Moderator
wot wot ... es par to pashu :shock:Ronija rakstīja:Laikam shis gadiijums ir-cik vetu ,tik viedoklju
Paldies no mums arī, mums jau nu toč veiksme vajadzīgaDream rakstīja:paldies :) veiksme mums noderees, jo esam gana daudz izstaadee ... veseli 9 garspalvainie toji :) naac pievienojies liidzjuteejos ;)elinarepsa rakstīja:skatos ka rita ir izstade :) velu jums visiem veiksmi tie kas piedaliisies ;)
Apsveicu Faeieru un Drem ar BOO shodienas izstaadee:)
Ufo ar PP:)
Un , protams arii Oru ar BOB:)
:respect: :respect: :respect:
Ronija- Moderator
paldies paldies :) wot tu nebiji, taapeec mums ar tikai ar BOO jasamierinaas :lol:Ronija rakstīja:Apsveicu Faeieru un Drem ar BOO shodienas izstaadee:)
Luuk mans lepnais King Gold Fire Ot Valensii ;)
Orai un Ufiitim gan neviena laba bilde nav sanaakusi :(
mees ar apsveicam mazo Ufo ar varoniigo izgaajienu un PP
Dream rakstīja:paldies paldies :) wot tu nebiji, taapeec mums ar tikai ar BOO jasamierinaas :lol:Ronija rakstīja:Apsveicu Faeieru un Drem ar BOO shodienas izstaadee:)
Njaaaa, steidzami man jaalabojaas buus :D
Ronija- Moderator
Paldies! Mēs pat kā uzvarētāji jūtamies un dzeram šampi par to, ka mazais brašulis smuki gāja...tas jau ir kaut kasDream rakstīja:paldies paldies :) wot tu nebiji, taapeec mums ar tikai ar BOO jasamierinaas :lol:Ronija rakstīja:Apsveicu Faeieru un Drem ar BOO shodienas izstaadee:)
Un no mums ar virtuālie sveicieni Faieram un Orellai...
nu bet kaa tad bez shampja ... kaa nekaa jums shii bij peedeejaa izstaade beebiishos ... nu jau juus lieli i jaunu gadu ar jaunu klasi iesaaksiet ;)lilucis rakstīja:Paldies! Mēs pat kā uzvarētāji jūtamies un dzeram šampi par to, ka mazais brašulis smuki gāja...tas jau ir kaut kas
Kā tad, kā tad!!! Jā, janvārī jau lieli esam...būsim jau pie kucēniemDream rakstīja:nu bet kaa tad bez shampja ... kaa nekaa jums shii bij peedeejaa izstaade beebiishos ... nu jau juus lieli i jaunu gadu ar jaunu klasi iesaaksiet ;)lilucis rakstīja:Paldies! Mēs pat kā uzvarētāji jūtamies un dzeram šampi par to, ka mazais brašulis smuki gāja...tas jau ir kaut kas
aga a mans Oris jau buus pusaudzis juniors :lol: ak vai kaa tas laiks skrejlilucis rakstīja:Kā tad, kā tad!!! Jā, janvārī jau lieli esam...būsim jau pie kucēniemDream rakstīja:nu bet kaa tad bez shampja ... kaa nekaa jums shii bij peedeejaa izstaade beebiishos ... nu jau juus lieli i jaunu gadu ar jaunu klasi iesaaksiet ;)lilucis rakstīja:Paldies! Mēs pat kā uzvarētāji jūtamies un dzeram šampi par to, ka mazais brašulis smuki gāja...tas jau ir kaut kas
Āāāāā...tiešām būs jau tik liela!!! Ārprāc, tiešām tas laiks skrej nežēlīgi ātri :roll:Dream rakstīja:aga a mans Oris jau buus pusaudzis juniors :lol: ak vai kaa tas laiks skrejlilucis rakstīja:Kā tad, kā tad!!! Jā, janvārī jau lieli esam...būsim jau pie kucēniemDream rakstīja:nu bet kaa tad bez shampja ... kaa nekaa jums shii bij peedeejaa izstaade beebiishos ... nu jau juus lieli i jaunu gadu ar jaunu klasi iesaaksiet ;)lilucis rakstīja:Paldies! Mēs pat kā uzvarētāji jūtamies un dzeram šampi par to, ka mazais brašulis smuki gāja...tas jau ir kaut kas
lilucis rakstīja:Paldies! Mēs pat kā uzvarētāji jūtamies un dzeram šampi par to, ka mazais brašulis smuki gāja...tas jau ir kaut kasDream rakstīja:paldies paldies :) wot tu nebiji, taapeec mums ar tikai ar BOO jasamierinaas :lol:Ronija rakstīja:Apsveicu Faeieru un Drem ar BOO shodienas izstaadee:)
Apveicam, apsveicam!!!!
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Dzīvesvieta : Rīga
Dream rakstīja:paldies paldies :) wot tu nebiji, taapeec mums ar tikai ar BOO jasamierinaas :lol:Ronija rakstīja:Apsveicu Faeieru un Drem ar BOO shodienas izstaadee:)
Sveicam arii mes :flover:
Ronija- Moderator
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 6.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 6.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
Lapa 2 no 2