Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 17 no 17
Lapa 17 no 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Sirsnīgi sveicieni!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Chau Kristiin, prieks redzeet tevi sheit :)
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Sveiki Kristiin :) Laipni luugta forumaa
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
hellooooooo! sveicinām mēs te visus forumiešus, nu būs par vienu vairāk. :)
Rīza ir mana mazā gludspalvainā toiterjera madāma. pašlaik suņa dēļ esmu tādā kā eiforijā, tāpēc nolēmu piereģistrēties. :D
maza atkāpe. mans iepriekšējais suns bija liels un īsspalvains, skrējējs. a man mājiņa maza, meitenei bija pieci soļi līdz vienam pagalma galam. bija grūti, tāpēc nācās pie paziņām uz laukiem atdot, šie vēljoprojām nesaprot, kur tas suņa knifs, nu kā var tik jauku suni tā vienkārši - atdot.
gāja laiciņš. suni gribēju ļoti, bet pārējo ģimenes locekļu attieksme, izņemot manu brāli, bija strikts nē. iemesls - atceries, kā ar iepriekšējo bija? es skatījos sludinājumus, dažkārt aizrakstīju kādam, painteresējos. lēni virzīju sarunas, pagāja vēl kādi 2 gadi. bijām tikuši skaidrībā par šķirnēm - mans slepenais sapnis bija čivava, bet, nē, čihi ir tādi un šitādi. nonācām pie 2 - ķīnas cekulainā - spalvainā, - vai arī krievu toja. dabūju kontaktus, ķīniešu kucītes vairs palikušas nebija, no tiem audzētājiem, kuriem gribējām, tojs bija. bija nedēļa laika, lai izlemtu, jo saimniece pārvācās, un mazulei bija jau saimnieki - kandidāti. apjausma, ka man būs suns, bija tad, kad dienu iepriekš iegāju zooveikalā un varēju teikt tos burvju vārdiņus - man lūdzu visu, kas vajadzīgs kucēnam. :D
tā Rīza ienāca mūsu mājā. maza, bezbailīga un mīļa, ar savām raibajām ķepiņām - Rīzai papīru nav. māte gan ir dižena, bet tētis, dēļ balta pleķīša uz ķermeņa, papīrus nedabūja, toties, es droši zinu, ka mazs.
nu jā. tā ir Rīza.
Rīza ir mana mazā gludspalvainā toiterjera madāma. pašlaik suņa dēļ esmu tādā kā eiforijā, tāpēc nolēmu piereģistrēties. :D
maza atkāpe. mans iepriekšējais suns bija liels un īsspalvains, skrējējs. a man mājiņa maza, meitenei bija pieci soļi līdz vienam pagalma galam. bija grūti, tāpēc nācās pie paziņām uz laukiem atdot, šie vēljoprojām nesaprot, kur tas suņa knifs, nu kā var tik jauku suni tā vienkārši - atdot.
gāja laiciņš. suni gribēju ļoti, bet pārējo ģimenes locekļu attieksme, izņemot manu brāli, bija strikts nē. iemesls - atceries, kā ar iepriekšējo bija? es skatījos sludinājumus, dažkārt aizrakstīju kādam, painteresējos. lēni virzīju sarunas, pagāja vēl kādi 2 gadi. bijām tikuši skaidrībā par šķirnēm - mans slepenais sapnis bija čivava, bet, nē, čihi ir tādi un šitādi. nonācām pie 2 - ķīnas cekulainā - spalvainā, - vai arī krievu toja. dabūju kontaktus, ķīniešu kucītes vairs palikušas nebija, no tiem audzētājiem, kuriem gribējām, tojs bija. bija nedēļa laika, lai izlemtu, jo saimniece pārvācās, un mazulei bija jau saimnieki - kandidāti. apjausma, ka man būs suns, bija tad, kad dienu iepriekš iegāju zooveikalā un varēju teikt tos burvju vārdiņus - man lūdzu visu, kas vajadzīgs kucēnam. :D
tā Rīza ienāca mūsu mājā. maza, bezbailīga un mīļa, ar savām raibajām ķepiņām - Rīzai papīru nav. māte gan ir dižena, bet tētis, dēļ balta pleķīša uz ķermeņa, papīrus nedabūja, toties, es droši zinu, ka mazs.
nu jā. tā ir Rīza.
Rīza- Newbie
- Number of posts : 13
he heyyy! Prieks par jauniem forumiešiem! ieliec kādu Rīzas bildiiti :)
un tagad, - bildes. :)
p.s. pārlasīju savu iepazīšanos, izklausās jau laikam uz tādas melanholiskas nots :D bet patiesībā abas ar Rīzu esam dzīvespriecīgas un mazliet trakas. :D
p.s. pārlasīju savu iepazīšanos, izklausās jau laikam uz tādas melanholiskas nots :D bet patiesībā abas ar Rīzu esam dzīvespriecīgas un mazliet trakas. :D
Pēdējo reizi labojis Rīza Svētdena Decembris 06, 2009 7:22 pm; labots 2 reizes
Rīza- Newbie
Dikti jauka mazuliite
ja jau sez svaros,cik tad maza tagad sver?
ja jau sez svaros,cik tad maza tagad sver?
nu, tie svari arī tādi ļoooooti maziņi. :D
tajā dienā kad paņēmām vēl pat kg nesvēra. ja godīgi, neatceros. :D
atklāti, mani jau īpaši tās svēršanas tik svarīgas nav. kad mazo atveda, man bija šoks - kur tik maziņa! :D humora pēc ieliku svaros un i tur nenosēdēja ilgāk par 10 sek. :D
tajā dienā kad paņēmām vēl pat kg nesvēra. ja godīgi, neatceros. :D
atklāti, mani jau īpaši tās svēršanas tik svarīgas nav. kad mazo atveda, man bija šoks - kur tik maziņa! :D humora pēc ieliku svaros un i tur nenosēdēja ilgāk par 10 sek. :D
Rīza- Newbie
Sveiciens mazajai Rīzai un viņas saimniecei:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Esiet sveicinàti
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Sveiki Rīza un Rīzas saimniece :)
Dikti jaukas bildiites, un shitik pacietiigi seezh savrinjos
Dikti jaukas bildiites, un shitik pacietiigi seezh savrinjos
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
paldies, paldies, par tik jauku uzņemšanu. :)
Rīza- Newbie
Gribu iepazīstināt jūs visus ar savu toja meiču. Meiteni sauc Reičela, jeb ciltsrakstos Reichella Rich. Mani sauc Agnese. Reičela ir dzimusi 19.01.2007. Viņas mammu sauc Amanta, bet tēti Darling Timo Pir. Reičela 5 gados pasaulē ir laidusi 3 metienus ar 9 kucēniem. Reičelas meita ir šeit forumā saukta par Žozefīnu.
pukinjsh- Newbie
- Number of posts : 12
Lapa 17 no 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Lapa 17 no 17