Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 1 no 17
Lapa 1 no 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Mūsu mazie.
Čiu riu. :D
Tad lai nu iet. Iepazīstamies. :D
Manu suņumeiteni sauc Niki (meitene :D ) . Š.g jūlijā palika 3 gadiņi. :) Dievina izskriešanos pa mežu un svaigu gaisu.. ;)
Bez Niki mājas mums neviena cita zvēra nav.. Bija kaķis :(
Tad lai nu iet. Iepazīstamies. :D
Manu suņumeiteni sauc Niki (meitene :D ) . Š.g jūlijā palika 3 gadiņi. :) Dievina izskriešanos pa mežu un svaigu gaisu.. ;)
Bez Niki mājas mums neviena cita zvēra nav.. Bija kaķis :(
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Manu šitcu meitenīti sauc Vivjena, bet chihuahua meitenīti sauc Angelina Dzolly, Vivjenai maijā būs 4 gadiņi, Dzollijai janvārī būs 2 gadiņi.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Man ir toiterjers Česters, vecums 1gads 8 mēneši. :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Vikija:)) 1 gads un 3 meeneshi:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Avatārā ļoti skaista bildīte :) man ļoti patīk melnaa kraasa ar izteiktiem lāsumiemElīna rakstīja:Man ir toiterjers Česters, vecums 1gads 8 mēneši. :)
Pēdējo reizi labojis Dream Svētdena Novembris 02, 2008 8:42 pm; labots 1 reizi
Dream rakstīja:Avatārā ļoti skaista bildīte :) man ļoti patīk melnaa koraasa ar izteiktiem lāsumiemElīna rakstīja:Man ir toiterjers Česters, vecums 1gads 8 mēneši. :)
Paldies! Te jau visiem baigie skaistuļi! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Nu, bet protams:)
Ronija- Moderator
Manu meitenīti sauc Mona. 10. maijs.
Pēdējo reizi labojis Sanita Ceturtdiena Janvāris 15, 2009 9:46 pm; labots 1 reizi
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Toi meitene Lily, Gads un 1 mēnesis
Viņai ļoti patīk spēlēties ar citiem suņiem un viņa ir draudzīga pret visiem. :love2:
Viņai ļoti patīk spēlēties ar citiem suņiem un viņa ir draudzīga pret visiem. :love2:
Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Sheit varam iisi aprakstiit savu sunjuku, lai iepaziistinaatu ar paareejiem foruma daliibniekiem:)
Pēdējo reizi labojis Ronija Trešdiena Februāris 04, 2009 9:20 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
Bonita. ;)
Manu sunjuku sauc Bonita,winja ir kriewu toiterjers,dziiwo winja kopaa ar weel diwiem maniem friikiem-labradoru-Benno un laikas jauktenīti-Hondu,maajaas ir weel kaamis Dreds un akwaarijs ar ziwtinjaam. :) Bona ir suns ar raksturinju,winja tikai nesen ienaaca muusu maajaa-24.janwaarii,winju paardewa,jo saimniece wairs newareeja winjai weltiit pietiekoshi daudz laika,teica,ka newarot tikt galaa,tapeec paardod...dziiwojot pashlaik wiena,jaamaacaas,jaastraadaa... es jau arii neseezhu uz wietas,Bonita ir kleepja suns wistieshaakajaa noziimee,winjai nepatiik ilgi staigaat pashai-prasaas uz rokaam,mashiinaa patiik braukt-uzreiz aizmieg :lol: :lol: Winja biezhi ir liidzi pastaigaas ar lielajiem sunjiem,labi pozee fotograafijaam,kad ir gariigais :lol: A un weel mees abas miilam wienu wiirieti (manu draugu)Kad winjsh atbrauc ielec winjam kleepii un newienu nelaizh klaat iznjemot mani,kaa teikt sargaa sawu iipashumu :lol: Miiljaakais kaarums -biezpiens 8) Taada ir mana sunnite.
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Laipni luugta muusu barinjaa:)
Ronija- Moderator
Jaa jaa laipni luugta muusu "kjertajaa" :D barinjaa!!!! Nu tad jums gan liela saime - sunji,kaamis,zivtinjas!!! Malachi!!! Bonitai gan bijusi diivaina saimniece(pirmaa es domaaju) - ka tikko iegaadaatu sunjuku jau peec paaris meeneshiem paardod hmmmm - nu bet vismaz tagad esat atradushas viena otru uz muuzhiem !!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Kas ar tiem cilveekiem notiek????? Nopeerk sunjuku, paspeeleejas un tad paardod kaa nevajadziigu lietu :( Trakums......
Bet man prieks, ka veel kaads sunjuks atradis iisto saimnieci!!! :D
Bet man prieks, ka veel kaads sunjuks atradis iisto saimnieci!!! :D
Māriņa- Estimable
Vai nu kaarteejais Ziemassveetku paarsteigums - nepaardomaata daavana!!! Diemzheel peec shiem sveetkiem - patversmes uz sho laiku jau ir paarpildiitas!!! Suns taksh nav tikai uz sveetkiem :( Un naakoshais ir Valentiindiena :(
Ruby- Estimable
Nee nee prieksh taadiem izdomaatas mantinjas uz baterijaam kas rej luncina asti un met kuulenjus, kaa arii nekakaa nechuraa un nav jaaved pastaigaaties ja neveelas. Taa luuk. Taapat kaa maaminjas kas luudzas lai vinjas mazulim uz dzimshanas dienu uzdaavina kuceenu, pie kam tiirshkjirnes :D :D :D :D :D
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Nee nee prieksh taadiem izdomaatas mantinjas uz baterijaam kas rej luncina asti un met kuulenjus, kaa arii nekakaa nechuraa un nav jaaved pastaigaaties ja neveelas. Taa luuk. Taapat kaa maaminjas kas luudzas lai vinjas mazulim uz dzimshanas dienu uzdaavina kuceenu, pie kam tiirshkjirnes :D :D :D :D :D
Agraak bija taads kabataa ieliekams - Tomagochi - vai kas tamliidziigs - kuru vajadzeeja barot un likt guleet - ha - tik ja paarbaroja - tad gan bija Game Over!!! Bet nekas viss saakaas peec tam no saakuma !!!!
Ruby- Estimable
Njaa tas ar der, bet ja gribas puukainu un aptaustaamu tad miikstaas rotaljlietas :?:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Njaa tas ar der, bet ja gribas puukainu un aptaustaamu tad miikstaas rotaljlietas :?:
Jaa jaa bet vispaar trakums!!! Mees ar viiru gribam iet uz sunju patversmi pa briivdienaam pastraadaat - kaa briivpraatiigie - ar suniishiem pastaigaat! Bet es zinu ka buus smagi - tapeec laikam mazliet bremzeeju - jo nezinu vai man pietiks to nervu - un vai neatvilkshu maajaas veselu baru !!! Un es laikam piekautu kaadu ja redzeetu ka kaads atved to puukaino dveeseliiti pamest uz patversmi!!!!
Ruby- Estimable
Njaa man ar zheel to sunjuku, man meitai skolaa uz Ziemassveetkiem skoleeni vaaca bariibu, siksninjas un citas noderiigas lietas sunju patversmei. Tad nu arii es suutiiju sunjukiem sveicienus uz sveetkiem. Vinji katru gadu taa dara.
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Njaa man ar zheel to sunjuku, man meitai skolaa uz Ziemassveetkiem skoleeni vaaca bariibu, siksninjas un citas noderiigas lietas sunju patversmei. Tad nu arii es suutiiju sunjukiem sveicienus uz sveetkiem. Vinji katru gadu taa dara.
Oho tas tik apsveicami!!! Peedeejo reizi kad ieraudziiju citaa forumaa ka patversmei vajadziigas vecaas aviizes ( uz kuraam suniishiem guleet) - man vispaar viss iekshaa sabruka!!! Paartraukshu ziedot tiem aafrikaanjiem un saakshu paliidzeet shiem neaizsargaatajem kunkuliishiem :D
Ruby- Estimable
Hahaha jums vaac ziedojumus aafrikaanjiem? Njaa it kaa jau tiem valsts un daudzi paliidz bet sunjuku patversmes turas uz entuziastiem un briivpraatiigajiem :(
Māriņa- Estimable
Ai man no konta velk katru meenesi - nu jau kaadu pusgadu laikam!!! Bet kad parakstiijos uz shito - vienkaarshi zinaaju ka tikai uz noteiktu laiku un viss - peec tam paarsleegshos uz ko citu - lai visiem tiek!!! Mees gjimenee vienmeer esam nodarbojushies ar labdariibu - man taads uzskats ka dalja sapelniito liidzeklju aiziet labdariibai!!! Uz Ziemassveetkiem suutiijaam daavaninjas Latvieshu gjimeneem ar beerniem invaliidiem!!! Nu vispaar shii ir ljooooti plasha un saapiiga teema!!!
Ruby- Estimable
Sorry mees/es laikam piesaarnjojaam jauninjo sadalju!!! Ljoti atvainojos un ceru ka nenjemsiet ljaunaa :)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Sorry mees/es laikam piesaarnjojaam jauninjo sadalju!!! Ljoti atvainojos un ceru ka nenjemsiet ljaunaa :)
Aha, tuuliit dziishu juus uz Offtopiku :D
Ronija- Moderator
Lapa 1 no 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Lapa 1 no 17