Graužamie
+10
Sabinella
Ronija
Elīna
Ruby
Māriņa
acz
lilucis
Silkite
Eliina
Lindita
14 posters
Lapa 2 no 3
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Graužamie
Cik bieži tu dod?Elīna rakstīja:Es savam ar dodu kaltētas zarnas, aknas, "Gotiņu", barības daudzumu nesamazinu. Nu, bišku pa ziemu ir "nobarojies", bet tas dēļ mazākas fiziskās slodzes, nāks pavasaris nodzenāšu! :D Katrs jau ir savādāks un jāskatās, kā kuru tas iespaido! :)
barojoshi vinji ir gan,tàdélj dodu mazu gabalinju katru dienu :D par izciliem nopelniem jeb tà pat pa skaistàm aciim
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lindita rakstīja:Cik bieži tu dod?Elīna rakstīja:Es savam ar dodu kaltētas zarnas, aknas, "Gotiņu", barības daudzumu nesamazinu. Nu, bišku pa ziemu ir "nobarojies", bet tas dēļ mazākas fiziskās slodzes, nāks pavasaris nodzenāšu! :D Katrs jau ir savādāks un jāskatās, kā kuru tas iespaido! :)
Kā kuru reizi citreiz sanāk katru dienu, citreiz 3 dienas neko nedabū! Nu, baigi lielos gabalus nedodu, nu piemēram no tās "Gotiņas" kādu pusīti! dažreiz sanāk, ka iedodu 2x dienā.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:Lindita rakstīja:Cik bieži tu dod?Elīna rakstīja:Es savam ar dodu kaltētas zarnas, aknas, "Gotiņu", barības daudzumu nesamazinu. Nu, bišku pa ziemu ir "nobarojies", bet tas dēļ mazākas fiziskās slodzes, nāks pavasaris nodzenāšu! :D Katrs jau ir savādāks un jāskatās, kā kuru tas iespaido! :)
Kā kuru reizi citreiz sanāk katru dienu, citreiz 3 dienas neko nedabū! Nu, baigi lielos gabalus nedodu, nu piemēram no tās "Gotiņas" kādu pusīti! dažreiz sanāk, ka iedodu 2x dienā.
Es arī tā devu pirmīt, bet man pajautāja, kā Snifs vēl neesot kā tenisa bumbiņa :x
Tag es dodu vienreiz nedēļā :doggy:
Lindita rakstīja:Es arī tā devu pirmīt, bet man pajautāja, kā Snifs vēl neesot kā tenisa bumbiņa :x
Nu, Česteru redzēji, nav tenisa bumbiņa!!!!! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Elīna rakstīja:Lindita rakstīja:Es arī tā devu pirmīt, bet man pajautāja, kā Snifs vēl neesot kā tenisa bumbiņa :x
Nu, Česteru redzēji, nav tenisa bumbiņa!!!!! :D
Česters nemaz nebija tenisa bumbiņa!
hmmmmm iisti laikam nesaprotu par kuriem kaarumiem iet runa!!!
Mees lietojam Vitakraft salami desinju (max 1 reiz dienaa,un citreiz gadaas izlaist) - tas man buutu vieniigais kaarums kas Pepijai tieshaam garsho. Ir meegjinaati citi ar - bet neatdziist citus!!! Tagad atradaam nesen arii Vitakraft mini sunju ciisinjus bundzinjaa - tie arii garsho - bet nu ar max 1 pa dienu!!! Vai tie ar buutu barojoshi??? Nee nu mums jau liekais svars laikam nedraud,driizaak jau pazeminaats :(
No kalteejumiem atdziistam tik kalteetaas kurpiites - bet vairaak gan nepeerku - jo kaa jau agraak apspriedaamies - izrauj tik shnjores un vairs nevajag!!! Tagad iegaadaajos arii Vitacraft saviitos kalteetos mini stabinjus - nu man par paarsteigumu - nograuzh vienu pa visu dienu - to galu tad es atnjemu lai neaizrijaas.
Ko juus sakaat par Vitacraft produkciju - vai kaads ir meegjinaajis???
Mees lietojam Vitakraft salami desinju (max 1 reiz dienaa,un citreiz gadaas izlaist) - tas man buutu vieniigais kaarums kas Pepijai tieshaam garsho. Ir meegjinaati citi ar - bet neatdziist citus!!! Tagad atradaam nesen arii Vitakraft mini sunju ciisinjus bundzinjaa - tie arii garsho - bet nu ar max 1 pa dienu!!! Vai tie ar buutu barojoshi??? Nee nu mums jau liekais svars laikam nedraud,driizaak jau pazeminaats :(
No kalteejumiem atdziistam tik kalteetaas kurpiites - bet vairaak gan nepeerku - jo kaa jau agraak apspriedaamies - izrauj tik shnjores un vairs nevajag!!! Tagad iegaadaajos arii Vitacraft saviitos kalteetos mini stabinjus - nu man par paarsteigumu - nograuzh vienu pa visu dienu - to galu tad es atnjemu lai neaizrijaas.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Hmmmm, es LV taadu neesmu maniijusi, bet es jau daudz ko nepamanu, kaa esmu pamaniijusi :DD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Hmmmm, es LV taadu neesmu maniijusi, bet es jau daudz ko nepamanu, kaa esmu pamaniijusi :DD
Vispaar taa ir vaacu produkcijaa - taapeec domaaju ka Latvijaa stabili vajadzeetu buut!!! Un zinu ka man bija kanaarijputninji tad vinjiem arii bariiba bija no Vitakkraft. Vinji jau razho krietnu laicinju - visaadiem dziivniecinjiem.
Ruby- Estimable
http://www.majasmilulis.lv/lv/katalogs/get/shopcat/607/Ruby rakstīja:hmmmmm iisti laikam nesaprotu par kuriem kaarumiem iet runa!!!
Šitie kārumi: zarniņas, vistu kakliņi un mādziņas
Lindita rakstīja:
http://www.majasmilulis.lv/lv/katalogs/get/shopcat/607/
aha skaidrs!!! nee taadus nemaz neesmu redzeejusi!!! un taa ir ta "gotinja" kaa juus te rakstat???
Ruby- Estimable
Nu gotiņa ir cits kaut kas, bet ļoti līdzīgs - tesmenītis graužams :)Ruby rakstīja:Lindita rakstīja:
http://www.majasmilulis.lv/lv/katalogs/get/shopcat/607/
aha skaidrs!!! nee taadus nemaz neesmu redzeejusi!!! un taa ir ta "gotinja" kaa juus te rakstat???
Mēs arī ēdam Vitakraft desiņas, sagriežu plānās šķēlītēs un izmantojam kārumiem par labiem darbiem un izstādēs...tāpat grauzt gan nedodu :) Un kad vēl bija trusis, viņa vēders arī vienīgo atzina Vitakraft firmas barību, laikam jau laba :)
lilucis rakstīja:Mēs arī ēdam Vitakraft desiņas, sagriežu plānās šķēlītēs un izmantojam kārumiem par labiem darbiem un izstādēs...tāpat grauzt gan nedodu :) Un kad vēl bija trusis, viņa vēders arī vienīgo atzina Vitakraft firmas barību, laikam jau laba :)
jaaaa mees jau ar griezham gabalinjos par labu uzvediibu - tas tieshaam ir ljooooti iedarbiigs nashkjis :D
Dodu veselu kad jaapaliek vienai pashai maajaas -un tad jau vaktee ka es tur chabinos gar to pacinju un skrien uz savu gultinju un jau gaida laiziidamaas :D
Es jau domaaju ka Latvijaa ar jaabuut!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:lilucis rakstīja:Mēs arī ēdam Vitakraft desiņas, sagriežu plānās šķēlītēs un izmantojam kārumiem par labiem darbiem un izstādēs...tāpat grauzt gan nedodu :) Un kad vēl bija trusis, viņa vēders arī vienīgo atzina Vitakraft firmas barību, laikam jau laba :)
jaaaa mees jau ar griezham gabalinjos par labu uzvediibu - tas tieshaam ir ljooooti iedarbiigs nashkjis :D
Dodu veselu kad jaapaliek vienai pashai maajaas -un tad jau vaktee ka es tur chabinos gar to pacinju un skrien uz savu gultinju un jau gaida laiziidamaas :D
Es jau domaaju ka Latvijaa ar jaabuut!!!
Pa kuru Desu te tagad iet runa???!! nu labi,es vitakraft desinju dodu tikai reizi 2 mén par ljoti labu uzvediibu vai ka tàls brauciens ar mashiinu .Shodien veikalà redzéju shokolàdi-ja nemaldos no tàs pashas firmas.kàda ir mégjinàjusi????? :scratch:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
Pa kuru Desu te tagad iet runa???!! nu labi,es vitakraft desinju dodu tikai reizi 2 mén par ljoti labu uzvediibu vai ka tàls brauciens ar mashiinu .Shodien veikalà redzéju shokolàdi-ja nemaldos no tàs pashas firmas.kàda ir mégjinàjusi????? :scratch:
ha "desinja"
Uz paagaajushajiem ziemassveetkiem(2007) mums kaut kas uzdaavinaaja taas sunju shokolaades - nu bet no muusu atsauksmeem jau taapat nav jeegas - jo pepija visu izbraakjee :( ( bet nebija gan vitakraft , bet citas)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:
ha "desinja"
Uz paagaajushajiem ziemassveetkiem(2007) mums kaut kas uzdaavinaaja taas sunju shokolaades - nu bet no muusu atsauksmeem jau taapat nav jeegas - jo pepija visu izbraakjee :( ( bet nebija gan vitakraft , bet citas)
buus kàdu dienu janopérk un jaizmégjina :D starp citu es atradu sunju kàrumu kondiktoriju pariizes centrà,buus kàdu dienu jaiet izluukos(apskatii kuucinjas,cepumus utt.) :suspect:
Silkite- Estimable
Mums vakar tika labuminji no Latvijas - tesmeniishi, austinjas un "iisais" penis
Vakar katrai tika par tesmeniitim - nu vinsh kaadi 2cm garsh - mazinsh.
Shodien kjeeraamies klaat tam "iisajam" penim - bet izskataas ka iipashi neinteresee :( nu max 10 min pagrauza un viss tagad meetaajaas - nesiishu pa nakti laukaa - jo shausmiigi smird
Riitaa meegjinaasim austinjas!!!
Latvijaa vismaz taas austinjas sameeriigaa lielumaa - lieliski der mazajiem , mums te laikam goliaati nobaroti - sunenes taadu ausi ieraugot driizaak nobiisies nekaa aplaiziisies
Shodien kjeeraamies klaat tam "iisajam" penim - bet izskataas ka iipashi neinteresee :( nu max 10 min pagrauza un viss tagad meetaajaas - nesiishu pa nakti laukaa - jo shausmiigi smird
Latvijaa vismaz taas austinjas sameeriigaa lielumaa - lieliski der mazajiem , mums te laikam goliaati nobaroti - sunenes taadu ausi ieraugot driizaak nobiisies nekaa aplaiziisies
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Mums vakar tika labuminji no Latvijas - tesmeniishi, austinjas un "iisais" penis
manejai garso ausis,bet tos penus neesmu vel meginajusi
gribēju uzparsīt, vai tos kārumus var dot arī pavisam maziem suņiem piem 3 mēn, jo Titbit daudzi kārumiņi ir sākot no 6 mēn.. :roll:
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Es devu aatraak kaarumus, lai gan visiem bija virsuu rakstiits, ka no 4-6 meeneshiem, kaa nu uz kura. Bet kaa ta lai es maacu savu mazo no pirmaas dienas, ja neko nedriikst:)) Taa, ka pa maziitinjiem gabalinjiem devu:)
Ronija- Moderator
es ar domāju ka skāde nekāda nav.. nu nez.. cerams nekas slikts nebūs
Sabinella- Profesional
Vikijai nebija:)) Vienkaarshi nevajag baigi daudz dot, tieshaam pa drupachinjai:)
Ronija- Moderator
viņiem ir dažādiem vecumiem piemēroti kārumi!Sabinella rakstīja:es ar domāju ka skāde nekāda nav.. nu nez.. cerams nekas slikts nebūs
Piemērm kakliņi ir no 2 mēnešu vecuma!
es jau visus gluži nezinu, tik tos, ko man izstādē iedeva, kad mantiņas pirku nu un tie tad arī bij visi sākot no 6 mēnLindita rakstīja:viņiem ir dažādiem vecumiem piemēroti kārumi!Sabinella rakstīja:es ar domāju ka skāde nekāda nav.. nu nez.. cerams nekas slikts nebūs
Piemērm kakliņi ir no 2 mēnešu vecuma!
Sabinella- Profesional
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3