Mana sunenite :(
+8
Ruby
sirsninja
Eliina
Silkite
zverjok
Māriņa
Mazais
Pukjiitis
12 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Mana sunenite :(
Man uzdavinaja toju, un visi vinu izbrake...saka ka nav tirskirnes, ka "pagrabu" suns, utt. Bet es paskatos uz citiem tojiem, un manejais ir uz mata tads pats kaa citiem.Manejam ir menesitis un 2nedelas. Manas sunenes vecakiem ir dokumenti un mamma ar teevu nu ceeli, celie.Bet manai sunenei nav dokumentu. Varbut izbrake ka dokumentu nav? Bet suns man mazins, staav austinjas, bet ir divas kepinas prieksejas ar baltumiem, kaa ari pakakliite. Un ir bezastite tapat kaa mamma un parejie, lai gan citiem saimniekiem ari ir bez astitem. :( Vnk mani baigi tas skumdina ka taa.Jo suni man davinaja viirs lai majas butu miilulis nevis pavairosanai...
Pukjiitis- Newbie
- Number of posts : 9
Re: Mana sunenite :(
Pukjiitis rakstīja:Man uzdavinaja toju, un visi vinu izbrake...saka ka nav tirskirnes, ka "pagrabu" suns, utt. Bet es paskatos uz citiem tojiem, un manejais ir uz mata tads pats kaa citiem.Manejam ir menesitis un 2nedelas. Manas sunenes vecakiem ir dokumenti un mamma ar teevu nu ceeli, celie.Bet manai sunenei nav dokumentu. Varbut izbrake ka dokumentu nav? Bet suns man mazins, staav austinjas, bet ir divas kepinas prieksejas ar baltumiem, kaa ari pakakliite. Un ir bezastite tapat kaa mamma un parejie, lai gan citiem saimniekiem ari ir bez astitem. :( Vnk mani baigi tas skumdina ka taa.Jo suni man davinaja viirs lai majas butu miilulis nevis pavairosanai...
Patiešām īsta smukulīte!
Kada starpiiba, ko saka un domaa citi? :roll: Galvenais lai tev pashai tavs sunjuks buutu smukaakais miljaakais un jaukaakais suniits :lol:
Nu bildee smuks miiljs kuceens......iists jaukums
Nu bildee smuks miiljs kuceens......iists jaukums
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Labdien.
Suns ka suns. Pēc vienas bildes grūti spriest, bēc pēc toja izskatās
Bet izlasot Jūsu stāstu rodas jautājumi:
1. Ja mammai un tēvam ir doķi, kapēc suņukam nav? Vismaz Kucēna pasei vajadzēja būt.
2. Ja ir baltumi, tad, protams, izstādes atkrīt, bet ja tie baltumi nav tik lieli, tad var meģināt, tikai jāatrisina jautājums nr. 1
3. Ja Jums to uzdavināja - tad noteikti kaut kur nopirka. Ja nopirka, tad kucēja audzētāja neievero likumdošnu un pardod kucēnu, kurš nesasniedza vismaz 8 nedēļu vecumu. Tas ir mīnuss audzētājai.
4. Ja priekš Jums tas ir mājas milulis - tad Jums vajadzētu uz visiem nospļauties un rūpēties pat to maziņo, jo tadā vecumā tiem ir vajadzīga īpaša uzmanība.
5. Nedomāju, ka Jūsu mīlestībai pret kucēnu ir jābūt atkarīgai no citu cilvēku viedokļa.
P.S> Vismaz suņukam pirma pote ir uztaisīta?
Suns ka suns. Pēc vienas bildes grūti spriest, bēc pēc toja izskatās
Bet izlasot Jūsu stāstu rodas jautājumi:
1. Ja mammai un tēvam ir doķi, kapēc suņukam nav? Vismaz Kucēna pasei vajadzēja būt.
2. Ja ir baltumi, tad, protams, izstādes atkrīt, bet ja tie baltumi nav tik lieli, tad var meģināt, tikai jāatrisina jautājums nr. 1
3. Ja Jums to uzdavināja - tad noteikti kaut kur nopirka. Ja nopirka, tad kucēja audzētāja neievero likumdošnu un pardod kucēnu, kurš nesasniedza vismaz 8 nedēļu vecumu. Tas ir mīnuss audzētājai.
4. Ja priekš Jums tas ir mājas milulis - tad Jums vajadzētu uz visiem nospļauties un rūpēties pat to maziņo, jo tadā vecumā tiem ir vajadzīga īpaša uzmanība.
5. Nedomāju, ka Jūsu mīlestībai pret kucēnu ir jābūt atkarīgai no citu cilvēku viedokļa.
P.S> Vismaz suņukam pirma pote ir uztaisīta?
zverjok- Rookie
- Number of posts : 41
Njaa...paldiesins jums par uzmundrinajumu, vismaz kkaa nomierinajat :) Poti driz brauksim taisit, tagad vakteju stingri visus un visu lai nav nekaadu kontaktu ar citiem dzivniekiem.
Katra zinja mans merkis soreiz nebus noteikti izstades un tml.pasakumi.
Vnk taa skumji sametaas, varbut visu saasinati uztveru sodien, jo sodien uzzinaju par choma vakardienas naavi... :sad:
Vnk taa skumji sametaas, varbut visu saasinati uztveru sodien, jo sodien uzzinaju par choma vakardienas naavi... :sad:
Pukjiitis- Newbie
Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Māriņa- Estimable
Pukjiitis rakstīja:Njaa...paldiesins jums par uzmundrinajumu, vismaz kkaa nomierinajat :) Poti driz brauksim taisit, tagad vakteju stingri visus un visu lai nav nekaadu kontaktu ar citiem dzivniekiem.
Es gan dievinu trīskrāsainos zvērus.
Mana un mammas kaķenes arī ir trīskrāsainās. Tās krāsas ir tik kontrastējošas un tai pašā laikā harmoniskas, bet košas un skaists. Priecājies, ka Tev gadījies TIK SKAISTS eksemplārs. Ja man būtu piedāvāts divkrāsains vai trīskrāsains kā Tavējais, es ne mirkli nedomātu par kaut kādām izstādēm vai brāķiem. Tik skaistu kucēnu es noteikti paņemtu neminstinoties. Ļoti skaists krāsu salikums - ne par daudz, ne par maz. :love2:
Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Man draugs nomira. Skumji ap sirdi.Bet jus nevarat pat iedomaties, cik loti man palika viegli, kad maneja sunenite pie manis atnaca un es vinu vareju samilot... Vina pie manis ir tikai kops otrdienas, bet man ir tik forsa sajuta...
Vinja pirma mani majas vienmer sagaida, pec tam atnak mans viirs un briivaa laikaa es veel aizbraucu pie saveja lielaa 600kg dzivniecinja, kuru es ari miiljoju :)
Pukjiitis- Newbie
Pukjiitis rakstīja:Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Man draugs nomira. Skumji ap sirdi.Bet jus nevarat pat iedomaties, cik loti man palika viegli, kad maneja sunenite pie manis atnaca un es vinu vareju samilot... Vina pie manis ir tikai kops otrdienas, bet man ir tik forsa sajuta...
Vinja pirma mani majas vienmer sagaida, pec tam atnak mans viirs un briivaa laikaa es veel aizbraucu pie saveja lielaa 600kg dzivniecinja, kuru es ari miiljoju :)
Jaa ljoti skumji. :( Turies......sunjuks tev tieshaam jauks un neklausies ko citi saka un domaa. Iipashi tie kam pashiem nav sunjuka meedz izteikt dzeeliigas pieziimes :?:
Māriņa- Estimable
Pukjiitis rakstīja:Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Kas tas Tev par "mazo" mājlopiņu, kas sver tikai 600 kg?
Mazais rakstīja:Pukjiitis rakstīja:Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
ja nemaldos,tad laikam tas ir zirgs :roll:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Mazais rakstīja:Pukjiitis rakstīja:Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Jā!!!!
Pukjiitis- Newbie
Pukjiitis rakstīja:Silkite rakstīja:Mazais rakstīja:Pukjiitis rakstīja:Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Jā!!!!
Es gan domāju, ka ir kāda saistība ar Zoodārzu un kaut ko līdzīgu mazam Begemotiņam. :oops:
skummji gan, bet turiess ;)
tev loti jauks suniitis un tiesham neklausies ko citi saka, kad augs lielaks tad jau redzesi kas sanaks, bet tu vinu tik un ta milesi :D tads kads buus!
tev loti jauks suniitis un tiesham neklausies ko citi saka, kad augs lielaks tad jau redzesi kas sanaks, bet tu vinu tik un ta milesi :D tads kads buus!
Mazais rakstīja:Pukjiitis rakstīja:Silkite rakstīja:Mazais rakstīja:Pukjiitis rakstīja:Māriņa rakstīja:Kas veel par naavi :( :shock: ???????????????
Jā!!!!
Es gan domāju, ka ir kāda saistība ar Zoodārzu un kaut ko līdzīgu mazam Begemotiņam. :oops:
https://2img.net/r/ihimizer/img144/541/dsc1373eq4.jpg
tur redzams mans mazais miiljais briinuminsh2
Pukjiitis- Newbie
Skaists rikshotàjs
Silkite- Estimable
Mana sauliite arii ir triiskraasaina un izstaades mums arii atkriit,bet naw jau pasaules gals
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Pastaastiet man luudzu nezinaataajam - kas vainas triis kraasaam un baltaam kjepaam??? Nav ne mazaakaas nojausmas!!!
Tojiem baltie plekji skaitaas skjirnes braakjis.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
;)*
NEBĒDĀJIES.!
Tavs sunītis ir tiešām smuks
Un es zinu, ka nēsmu vienīgā kas tā domā :large:
Īsts bumbulītis
Naw svarīgi ko domā citi :)
Galvanais, ka tew ir tāds maziņš mīļumiņš kuru mīlēt un kurš mīl tevi
Citi var to teikt arī aiz skaudības tā kā nebēdājies ;)
Tavs sunītis ir tiešām smuks
Un es zinu, ka nēsmu vienīgā kas tā domā :large:
Īsts bumbulītis
Naw svarīgi ko domā citi :)
Galvanais, ka tew ir tāds maziņš mīļumiņš kuru mīlēt un kurš mīl tevi
Citi var to teikt arī aiz skaudības tā kā nebēdājies ;)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Ruby rakstīja:Pastaastiet man luudzu nezinaataajam - kas vainas triis kraasaam un baltaam kjepaam??? Nav ne mazaakaas nojausmas!!!
Tojiem kādreiz nedrīkstēja būt vispār neviens balts pleķītis bet tagad nesen pieņēma ka drīkst būt uz pirkstiem (bet ne visa ķepa) un uz krūtīm kautkāds mazs plankumiņš. Bet tomēr balti plankumi nav labi ;)
Piemeeram kad mana sunene bija veel mazinsh kuceens - vinjai uz mugurinjas(tur kur saakaas kaklinsh) bija mazs balts plekjiitis (3mm) - mees veel nopriecaajaamies - buus firmas ziime :D BET vinjai augot tas pilniigi un galiigi izgaisa!!!! Labi, man ir Chihuahua - kuriem ir atljautas visas kraasas un plekji (iznjemot merle)- bet taa taksh var gadiities arii tojiem - kad izaug - tad pazuud,ne???
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Piemeeram kad mana sunene bija veel mazinsh kuceens - vinjai uz mugurinjas(tur kur saakaas kaklinsh) bija mazs balts plekjiitis (3mm) - mees veel nopriecaajaamies - buus firmas ziime :D BET vinjai augot tas pilniigi un galiigi izgaisa!!!! Labi, man ir Chihuahua - kuriem ir atljautas visas kraasas un plekji (iznjemot merle)- bet taa taksh var gadiities arii tojiem - kad izaug - tad pazuud,ne???
merle ir tadi ka melni pleki?
Eliina rakstīja:
peleeki ar melniem plekjiem!!! Citreiz viss suns ir taads - citreiz ir pa gabalinjam!!! Meegjinaashu atrast mazu foto!!!
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:Piemeeram kad mana sunene bija veel mazinsh kuceens - vinjai uz mugurinjas(tur kur saakaas kaklinsh) bija mazs balts plekjiitis (3mm) - mees veel nopriecaajaamies - buus firmas ziime :D BET vinjai augot tas pilniigi un galiigi izgaisa!!!! Labi, man ir Chihuahua - kuriem ir atljautas visas kraasas un plekji (iznjemot merle)- bet taa taksh var gadiities arii tojiem - kad izaug - tad pazuud,ne???
Eliina- ieliku bildi lai tev rodas priekshstats ;)
Silkite- Estimable
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Mana Lora.
» Mana Mollija:)
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mana miilule viengadniece :)
» Mana mazā Mela :)
» Mana Mollija:)
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes