Apģērbu un aksesuāru pasūtīšana no Ebay.com
4 posters
Lapa 1 no 1
Apģērbu un aksesuāru pasūtīšana no Ebay.com
Varbūt kāds var padalītes pieredzē pērkot savam sunjam kautko no Ebay? :)
Es jau sen skatos un gribu kautko pasūtīt bet kautkā neuzticos tur tam visam.. :(
Es jau sen skatos un gribu kautko pasūtīt bet kautkā neuzticos tur tam visam.. :(
Re: Apģērbu un aksesuāru pasūtīšana no Ebay.com
Lily rakstīja:Varbūt kāds var padalītes pieredzē pērkot savam sunjam kautko no Ebay? :)
Man paarsvaraa viss ir no e-bay - somas,dreebes,aksesuaari u.t.t Vieniigais jaaskataas vai tev derees mani iecieniitie paardeveeji - jo uz LV suutiishana citaadaaka!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:Varbūt kāds var padalītes pieredzē pērkot savam sunjam kautko no Ebay? :)
Man paarsvaraa viss ir no e-bay - somas,dreebes,aksesuaari u.t.t Vieniigais jaaskataas vai tev derees mani iecieniitie paardeveeji - jo uz LV suutiishana citaadaaka!!!
Kuri ir tie pārdevēji? Tur jau uz LV sūtīšana baigi dārga :(
topdogcollection
barknbite_th
global_pet_supllies
pawthings
petz-and-paws
posh-pets56
smileism
5thavenuepets
Shie ir manis paarbaudiiti paardeveeji!!! Jaaskataas katrs individuaali - nezinu kaa ir ar suutiishanu uz LV . Ja nav lapaa piemineets - var suutiit privaatu veestuli un uzjautaat kaa ir ar pasta pakalpojumiem uz LV.
P.S Dazhus laikam gan skaarusi kriize jo pagaidaam vinju lapaas nekaa praatiiga nav!!
barknbite_th
global_pet_supllies
pawthings
petz-and-paws
posh-pets56
smileism
5thavenuepets
Shie ir manis paarbaudiiti paardeveeji!!! Jaaskataas katrs individuaali - nezinu kaa ir ar suutiishanu uz LV . Ja nav lapaa piemineets - var suutiit privaatu veestuli un uzjautaat kaa ir ar pasta pakalpojumiem uz LV.
P.S Dazhus laikam gan skaarusi kriize jo pagaidaam vinju lapaas nekaa praatiiga nav!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:topdogcollection
barknbite_th
global_pet_supllies
pawthings
petz-and-paws
posh-pets56
smileism
5thavenuepets
Es tajā ebayjā kko nesaportu. :oops: Kā var atrast tos pārdevējus? Kur jāmeklē? :D :lol:
Lily rakstīja:Ruby rakstīja:topdogcollection
barknbite_th
global_pet_supllies
pawthings
petz-and-paws
posh-pets56
smileism
5thavenuepets
Es tajā ebayjā kko nesaportu. :oops: Kā var atrast tos pārdevējus? Kur jāmeklē? :D :lol:
tu neesi vieniga es tur pilnigi neko nesaprotu
Tos paardeveejus jaameklee caur advanced search un tad member search citreiz ir taa pinjkeriigaak - bet ja galiigi nesanaak tad meklee manu profilu aiga.v un tad ataisiet manu feedback un tad var redzeet no kuriem esmu ko pirkusi - uzspied uz paardeveeja un aiziet!!!
Pēdējo reizi labojis Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 9:53 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Es arī tikai no Latvijas esu pasūtījusi. Un arī tikai pa telefonu.
Tikai vienu reizi no Latvijas internetveikala. :roll:
Mazais rakstīja:Es arī tikai no Latvijas esu pasūtījusi. Un arī tikai pa telefonu.
e-bay man patiik un ir veel dazhi internetveikali kuros peerku lietas sunjukam! Pusotra gada laikaa pilniigi nekas slikts nav noticis -esmu suutiijusi no UK,ASV,Hong Kong,Taizemes u.c viss patiik un laikus atnaak!!! Vieniigais uz ko tagad uzkjeeros ir pashu iiru internetveikals - atsuutiija meenesha laikaa(kaut gan to vareetu izdariit naakoshajaa dienaa) izmeeri stipri par mazu - ne taadi kaa tabulaa noraadiiti - nu dabuju suutiit atpakalj - tagad atkal gaidu - nu bet vismaz mums par to kjezu tika maisinsh ar daavaninjaam!!!
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 1