pasuutiiju somu no ebay
2 posters
Lapa 1 no 1
pasuutiiju somu no ebay
mana shodienas saape :D pasuutiju Tiffai somu no ebay..gaidiju 3 nedeeljas un atnaaca neiistaa kraasaa un es nebiju padomaajusi par izmeeru :D soma daaudz pa lielu vinjai :( vsp ir tik mazinjas somas kaa mums vajag? :D
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Re: pasuutiiju somu no ebay
Ir ir pavisam maziņas, es nopirku Juicy Couture un ta ir maza, pat varētu būt mazliet lielāka. Parasti kad staigājam pa veikaliem viņa tajā sēž un galva ārā, visu taču jāredz :D Pilnīgi parasti neielien, un ja ielien, tad vietas viņai ir tik tikko. Un soma izskatas ne kā suņu soma, bet ka parasta sieviešu soma, ko man tieši gribējas, jo mums viņa vajadzīga priekš staigāšanas pa veikaliem un priekš braukšanas ar mašīnu, ja braucam tik divatā.tiffany* rakstīja:mana shodienas saape :D pasuutiju Tiffai somu no ebay..gaidiju 3 nedeeljas un atnaaca neiistaa kraasaa un es nebiju padomaajusi par izmeeru :D soma daaudz pa lielu vinjai :( vsp ir tik mazinjas somas kaa mums vajag? :D
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Re: pasuutiiju somu no ebay
refinnej rakstīja:Ir ir pavisam maziņas, es nopirku Juicy Couture un ta ir maza, pat varētu būt mazliet lielāka. Parasti kad staigājam pa veikaliem viņa tajā sēž un galva ārā, visu taču jāredz :D Pilnīgi parasti neielien, un ja ielien, tad vietas viņai ir tik tikko. Un soma izskatas ne kā suņu soma, bet ka parasta sieviešu soma, ko man tieši gribējas, jo mums viņa vajadzīga priekš staigāšanas pa veikaliem un priekš braukšanas ar mašīnu, ja braucam tik divatā.tiffany* rakstīja:mana shodienas saape :D pasuutiju Tiffai somu no ebay..gaidiju 3 nedeeljas un atnaaca neiistaa kraasaa un es nebiju padomaajusi par izmeeru :D soma daaudz pa lielu vinjai :( vsp ir tik mazinjas somas kaa mums vajag? :D
buus jaasuuta atpakalj un jaameklee pa jaunam :(
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Lapa 1 no 1