Ikgada naudiņa par sunīti!
+6
Elīna
Māriņa
Ronija
Ruby
Eliina
kristucis1
10 posters
Lapa 1 no 1
Ikgada naudiņa par sunīti!
Lūdzu palīdziet! :)
Man suņuki ir pirmo reizi mūžā un es nekad vēl nav nācies maksāt par suņa uzturēsanu. Vai kāds varētu man lūdzu apskaidrot, kur jāiet samaksāt tā naudiņa un kādiem dokumentiem jābūt līdzi? :)
Man suņuki ir pirmo reizi mūžā un es nekad vēl nav nācies maksāt par suņa uzturēsanu. Vai kāds varētu man lūdzu apskaidrot, kur jāiet samaksāt tā naudiņa un kādiem dokumentiem jābūt līdzi? :)
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Ikgada naudiņa par sunīti!
kristucis1 rakstīja:Lūdzu palīdziet! :)
mees nemaksajam
Pēdējo reizi labojis Eliina Ceturtdiena Februāris 12, 2009 3:27 pm; labots 1 reizi
Es ir shausmiigi godiigs cilveeks(citreiz pat paaraak :( ) nomaksaaju laikus kas vajadziigs - nu tikai citaa valstii!!! Man bija jaamaksaa pilseetas domee !!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Es arii liidz 1. martam nomaksaaju tos 3 Ls:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Es ar Salaspils domee katru gadu samaksaaju par katru sunjuku 3 latus un tad man izdod taadus zhetoninjus, ka nonaksaata sunju tureeshanas nodeva. :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Vai bankā to izdarīt nevar? kādus dokumentus arī prasa?
kristucis1- Profesional
Māriņa rakstīja:Es ar Salaspils domee katru gadu samaksaaju par katru sunjuku 3 latus un tad man izdod taadus zhetoninjus, ka nonaksaata sunju tureeshanas nodeva. :D
ooo es neko tadu nezinaju :oops: un pat iedod zetoninu hmmm.. a kas ir tiem kas nemaksa? kapec ir jamaksa? kads zin kur var Riga nomaksat?
Nu, tiem kas nemaksā var uzlikt sodu! Jāmaksā ir bankā, vismaz Teikas klīnikā derēja izprintēts maksājums no ibankas.
Saņēmējs: RD Vides departaments
Reģ. Nr: LV90000042910
Banka: SEB Unibanka
Konta Nr: LV91UNLA0081600019013
Maksājuma mērķis: Suņu turēšanas nodeva + adrese, kura suns registrets. Tbs ta, kas raxtita sunja pase
iekopēju no dogs.lv
Maksājuma mērķis: Suņu turēšanas nodeva + adrese, kura suns registrets. Tbs ta, kas raxtita sunja pase
iekopēju no dogs.lv
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Elīna rakstīja:Nu, tiem kas nemaksā var uzlikt sodu! Jāmaksā ir bankā, vismaz Teikas klīnikā derēja izprintēts maksājums no ibankas.
iekopēju no dogs.lv
Es nomaksāju i-bankā, paņēmu apstiprinātu kvīti bankā, ar to aizgāju uz Vet klīniku un dabūju savus žetonus.
Es ar pagāšgad godīga, nomaksāju tos 3ls...nabagāka jau ar to nekļūšu...un tā kā dzivoju centrā un pa ceļam ik pa laikam kāds policaitis gadās, tad var tak paprasīt jebkurā laikā... Es arī pārskaitīju caur internetbanku uzreiz izprintēju darījumu un gāju uz klīniku("Terions") pēc žetoniņa...
A vaitad nebija tā ka par to uzturēšanu jāmaksā ja tev ir 3 un vairāk mājdzivnieku? :D :)
Lily rakstīja:A vaitad nebija tā ka par to uzturēšanu jāmaksā ja tev ir 3 un vairāk mājdzivnieku? :D :)
Nju mums Salaspilī par sunjiem ir 6 lati, bet par mazajiem dekoratiivajiem 3 lati.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lily rakstīja:A vaitad nebija tā ka par to uzturēšanu jāmaksā ja tev ir 3 un vairāk mājdzivnieku? :D :)
Nee, jāmaksā arī tad, ja ir tikai viens suns...
Un tad tas zhetoninsh ir jaakarina pie siksninjas??? Vai jaaneesaa liidz kad iet ar sunici pastaigaa???
Mums dod licenzi- vienkaarshu lapinju izsniedz!!! Maajaas meetaajaas - bet es zinu 100% ka puse nemaksaa - jo nekur nekaada info nav - pasham jaarokaas - ne pie veta tas rakstiits(pat vetam prasiiju- raustiija plecus),ne pie apdroshinaashanas - taa kaa neviens arii nezin - esi vai neesi samaksaajis!?!?!Un tik pat labi var pateikt - ka neko taadu nezini - jo info tad nav!!!Mums ir simboliski 12,70 eiro par gadu!!!
Mums dod licenzi- vienkaarshu lapinju izsniedz!!! Maajaas meetaajaas - bet es zinu 100% ka puse nemaksaa - jo nekur nekaada info nav - pasham jaarokaas - ne pie veta tas rakstiits(pat vetam prasiiju- raustiija plecus),ne pie apdroshinaashanas - taa kaa neviens arii nezin - esi vai neesi samaksaajis!?!?!Un tik pat labi var pateikt - ka neko taadu nezini - jo info tad nav!!!Mums ir simboliski 12,70 eiro par gadu!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Un tad tas zhetoninsh ir jaakarina pie siksninjas??? Vai jaaneesaa liidz kad iet ar sunici pastaigaa???
Nu mums bija jaasamaksaa, kad taisiijaam 1. trakumseergas poti tur pat kliinikaa. Arii uzreiz zhetoninju iedeva:)
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Un tad tas zhetoninsh ir jaakarina pie siksninjas??? Vai jaaneesaa liidz kad iet ar sunici pastaigaa???
jā, vispār tam žetonam ir jābūt piekarinātam pie siksniņas!! Bet man neliekas tas diez ko ērti, jo žetons ir tāds paliels :D VASiņiem izskatās normāli, bet čivaviņām un mazajiem terjerīšiem... nu nez. Neesmu arī nevienam no šiem sunīšiem redzējusi to apaļo štruntu pieāķētu :D Un, ja sunītim ir smalka ķēdīte... :cyclops:
Es nēsāšu līdzi somā vai kabatā! Kad vajadzēs izvilkšu un parādīšu. Es tā pat rīkojos arī ar pošu pasīti- nēsāju viņu līdzi, ja nu veikalā sadomā uzprasīt!
kristucis1- Profesional
Man zhetoninjsh ir pie fleksha piekarinaats:) Pie rokturiisha konkreeti:)
Ronija- Moderator
Man pie atslēgām, jo tās tāpat vienmēr ir līdz! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
kristucis1 rakstīja:
.......Es tā pat rīkojos arī ar pošu pasīti- nēsāju viņu līdzi, ja nu veikalā sadomā uzprasīt!
kapeec poshu pase jaaraada veikalaa???
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
.......Es tā pat rīkojos arī ar pošu pasīti- nēsāju viņu līdzi, ja nu veikalā sadomā uzprasīt!
Vispaar jau peec LR likumdoshanas poshu pasei ir jaabuut liidz, lai vajadziibas gadiijumaa var uzraadiit Municipaalajai policijai.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Vispaar jau peec LR likumdoshanas poshu pasei ir jaabuut liidz, lai vajadziibas gadiijumaa var uzraadiit Municipaalajai policijai.
oho kas par likumiem :D
Ruby- Estimable
jēj... šodien samaksāju par abiem maniem sunčiem 6 Ls (3par vienu un 3 par otru)! Aizgāju arī pēc žetoniņa- šogad tas ir lillā krāsā!
kristucis1- Profesional
Naudiņa jāiemaksā līdz 1. martam? un kas pēc tam? vairs nevar
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Sabinella rakstīja:Naudiņa jāiemaksā līdz 1. martam? un kas pēc tam? vairs nevar
Tavaa gadiijumaa - maksaasi, kad poteesi pret trakumseergu, tad arii dabuusi zhetoninju turpat kliinikaa.
Ronija- Moderator
skaidrs ;)Ronija rakstīja:Sabinella rakstīja:Naudiņa jāiemaksā līdz 1. martam? un kas pēc tam? vairs nevar
Tavaa gadiijumaa - maksaasi, kad poteesi pret trakumseergu, tad arii dabuusi zhetoninju turpat kliinikaa.
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Lapa 1 no 1