Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pērk sunīti

2 posters

Go down

pērk sunīti Empty pērk sunīti

Post  Evilsimona62 Pirmdiena Marts 29, 2010 1:57 pm

He, nu ir sanācis tā, ka vairs nevaru nociesties un esmu nolēmusi iegādāties velvienu sunīti. tāka vēršos pie jums ar baigi lielo jautājumu :) man ir vēlēšanās iegādāties īsspalvaino krievu toja kucēnu (meitenīti), bet tādu ar baigi šikajiem ciltsrakstiem, tikai neesmu gatava maksāt astronomiskās summas. Riko ar man ir ar ciltsrakstiem un neteiktu ka sliktiem. tomēr neesmu informēta par to, cik tāds sunītis varētu maksāt. ceru, ka kāds no jums varētu izlīdzēt pērk sunīti 841309
Evilsimona62
Evilsimona62
Rookie
Rookie

Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

pērk sunīti Empty Re: pērk sunīti

Post  Dream Pirmdiena Marts 29, 2010 2:26 pm

Evilsimona62 rakstīja: .... bet tādu ar baigi šikajiem ciltsrakstiem, tikai neesmu gatava maksāt astronomiskās summas. Riko ar man ir ar ciltsrakstiem un neteiktu ka sliktiem. tomēr neesmu informēta par to, cik tāds sunītis varētu maksāt. ceru, ka kāds no jums varētu izlīdzēt

Sveiks Evilsimona62, interesantas tavas prasiibas pērk sunīti 68782 Ja gribeesi ljoti ljoti shikus ciltsrakstus tad maskaasi arii ljoti ljoti shiki lielu summinju .... kas rakstaas ar 4iem cipariem! Tachu jaasaak ar to kas tavupraat ir astronomiska summa ? pērk sunīti 68782 Ja Rikko ir jau ar ciltsrakstiem, tad jau tomeer kaada nojausma ir par kaadu klubu vismaz iet runa un aptuvenaam cenaam utml.
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Number of posts : 2123
Dzīvesvieta : Latvija, Jelgava

http://www.rustoy.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Evilsimona62 Pirmdiena Marts 29, 2010 2:36 pm

nu man tāda interese cik varētu izmaksāt sunīts ar LKF ciltsrakstiem. Riko tik labi nav :D nu jā četrciparu skaitlītis jau būtu pa daudz :D :D :D
Evilsimona62
Evilsimona62
Rookie
Rookie

Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Atpakaļ uz augšu