pērk sunīti
2 posters
Lapa 1 no 1
pērk sunīti
He, nu ir sanācis tā, ka vairs nevaru nociesties un esmu nolēmusi iegādāties velvienu sunīti. tāka vēršos pie jums ar baigi lielo jautājumu :) man ir vēlēšanās iegādāties īsspalvaino krievu toja kucēnu (meitenīti), bet tādu ar baigi šikajiem ciltsrakstiem, tikai neesmu gatava maksāt astronomiskās summas. Riko ar man ir ar ciltsrakstiem un neteiktu ka sliktiem. tomēr neesmu informēta par to, cik tāds sunītis varētu maksāt. ceru, ka kāds no jums varētu izlīdzēt
Evilsimona62- Rookie
- Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija
Re: pērk sunīti
Evilsimona62 rakstīja: .... bet tādu ar baigi šikajiem ciltsrakstiem, tikai neesmu gatava maksāt astronomiskās summas. Riko ar man ir ar ciltsrakstiem un neteiktu ka sliktiem. tomēr neesmu informēta par to, cik tāds sunītis varētu maksāt. ceru, ka kāds no jums varētu izlīdzēt
Sveiks Evilsimona62, interesantas tavas prasiibas Ja gribeesi ljoti ljoti shikus ciltsrakstus tad maskaasi arii ljoti ljoti shiki lielu summinju .... kas rakstaas ar 4iem cipariem! Tachu jaasaak ar to kas tavupraat ir astronomiska summa ? Ja Rikko ir jau ar ciltsrakstiem, tad jau tomeer kaada nojausma ir par kaadu klubu vismaz iet runa un aptuvenaam cenaam utml.
Re: pērk sunīti
nu man tāda interese cik varētu izmaksāt sunīts ar LKF ciltsrakstiem. Riko tik labi nav :D nu jā četrciparu skaitlītis jau būtu pa daudz :D :D :D
Evilsimona62- Rookie
- Number of posts : 32
Dzīvesvieta : Latvija
Lapa 1 no 1