Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 1 no 40
Lapa 1 no 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Offtopic..
Spriežam vissu ,kas uz sirds.. Tenkas, jaunumi, slavenības, mūzika utt... :D
P.S kā helovīnus nosvinējāt?
P.S kā helovīnus nosvinējāt?
Pēdējo reizi labojis Admin Svētdena Novembris 02, 2008 10:37 pm; labots 1 reizi
Re: Offtopic..
Nu , bet ne velti mees censhamies atspeerushaas:D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
:D :D :DRonija rakstīja:Nu , bet ne velti mees censhamies atspeerushaas:D
jā gan ... līdz vēlai naktij
Buus, un ne viens vien:))
Klau, muusu miiljo admin:) Gribeeju jautaat, vai ir iespeejams arii nonjemt aizliegumu jaunulju dzimshanas gadu ielikt, kaa es lieku, kuraa gadaa dzimis, man izmet, ka nedriikst taa, pieljauju, tas taadeelj, ka neesam sasniegushas taa saucamo pilngadiibu :D Un forums gadu veciem beerniem neljauj shajaa smilshkastee speeleeties:D
Klau, muusu miiljo admin:) Gribeeju jautaat, vai ir iespeejams arii nonjemt aizliegumu jaunulju dzimshanas gadu ielikt, kaa es lieku, kuraa gadaa dzimis, man izmet, ka nedriikst taa, pieljauju, tas taadeelj, ka neesam sasniegushas taa saucamo pilngadiibu :D Un forums gadu veciem beerniem neljauj shajaa smilshkastee speeleeties:D
Ronija- Moderator
wot tā, tevi grib izslēgt no smilškastes :D tā nedrīkst :DRonija rakstīja:Buus, un ne viens vien:))
:D ha:)) Nu ne gluzhi izsleegt, bet neljauj arii lepoties ar nu jau sasniegto vecumu/jaunumu/svaigumu :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Buus, un ne viens vien:))
Es nezinu vai ir iepējams ,bet mēģināšu ko darīt.. ;)
Ronija
Klau es blonda, :oops: nu nekādi nevaru saprast kur tu to jaunuļu dzimšanas gadu gribi iestutēt :scratch:
Klau es blonda, :oops: nu nekādi nevaru saprast kur tu to jaunuļu dzimšanas gadu gribi iestutēt :scratch:
Nu pie profila info, kur gender un dzimshanas daatums:D
Pēdējo reizi labojis Ronija Svētdena Novembris 02, 2008 3:06 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
hmmm, bet tas takshu ir tavs (mans) dzimšanas vecums ... vai atkal nesapratu :DRonija rakstīja:Nu oie profila info, kur gender un dzimshanas daatums:D
Es lieku sunja:D
Ronija- Moderator
nu a priekš suņa var pielikt apakš teksta (kā parakstu laikam) to gadu lineālīti vai kā viņu tur sauca, kas skaita suņa gadus, mēnešus, dienas :)Admin rakstīja:Tur jau itkā domāts savs.. :D
Ā nu to turpat var uztaisīt un jānokopē tas kods.. Laikam viņš pats automātiski skaita tās dienas.
Jā ir jānokopē šis links, kas parādās lodziņā zem teksta "BBCode для вашей линейки (для форума): " un jāiekopē pie profila lodziņā kur paraksts :)Admin rakstīja:Ā nu to turpat var uztaisīt un jānokopē tas kods.. Laikam viņš pats automātiski skaita tās dienas.
un šeit dienas, gadi tiek skaitīti automātiski :)
Nu mees ar uztaisiijaam:D Tikai neraadaas:(((
Pēdējo reizi labojis Ronija Svētdena Novembris 02, 2008 4:03 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
Iekopēji pareizi? Piespiedi "apstiprināt"? :D
P.S kas no vecajiem gabaliem- https://www.youtube.com/watch?v=pb_w4VsSyaQ :cyclops:
P.S kas no vecajiem gabaliem- https://www.youtube.com/watch?v=pb_w4VsSyaQ :cyclops:
Lapa 1 no 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Lapa 1 no 40