Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 20 no 40
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Offtopic..
aha, manai vecaakajai miilulei bija viens kuceens ;)Māriņa rakstīja:Tavai meiteniitei bija tikai viens kucēns? Mani krustmeitai arii ir garspalvaina toja meiteniite :DDream rakstīja:paldies :oops:Ronija rakstīja:Un visi 4 smuki kaa bildes:))
kaa sauc tavas krustmeitas tojinju? no kura kluba vinja ir?
Man te datoraa nav saglabaatas vinjas bildiites, bet draugos ir galerijaa mana Dzollija ar Betiņu, kad Betiņa dziivoja pie mums kameer maasa ar gjimeni bija celjojumaa. Ha tad man bija 3 sunjuki. :D Vinju sauc laikam pareizi Betija Mazasis Elfas, vinja ir vesta no Lietuvas paaroshanai, bet audzeetaaja paardeva vinju 1,5 gadus vecu, jo nederot vinjai, esot par mazu lai paarotu. :( :( Bet tā mana krustmeita tika pie suņuka smuka un Betiņa ieguva maajas kur vinju miilee un lutina.Dream rakstīja:aha, manai vecaakajai miilulei bija viens kuceens ;)Māriņa rakstīja:Tavai meiteniitei bija tikai viens kucēns? Mani krustmeitai arii ir garspalvaina toja meiteniite :DDream rakstīja:paldies :oops:Ronija rakstīja:Un visi 4 smuki kaa bildes:))
kaa sauc tavas krustmeitas tojinju? no kura kluba vinja ir?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Man te datoraa nav saglabaatas vinjas bildiites, bet draugos ir galerijaa mana Dzollija ar Betiņu, kad Betiņa dziivoja pie mums kameer maasa ar gjimeni bija celjojumaa. Ha tad man bija 3 sunjuki. :D Vinju sauc laikam pareizi Betija Mazasis Elfas, vinja ir vesta no Lietuvas paaroshanai, bet audzeetaaja paardeva vinju 1,5 gadus vecu, jo nederot vinjai, esot par mazu lai paarotu. :( :( Bet tā mana krustmeita tika pie suņuka smuka un Betiņa ieguva maajas kur vinju miilee un lutina.
ko??? Kuraa gadaa vinja ir dzimusi??? kad ir dzimshanas datumi ... luudzu luudzu pasaki!!!! kaadaa kraasaa? manai Businkai mazasis elfas ir veel 2as maasas bez vinjas, kaa saciija audzeetaaja - visas 3 atceljoja uz LV. vienu atradaam, bet - par tresho taa arii ne man ne otrai meitenei nav nekas zinaams, bet ljoti ljoti gribaas tomeer uzzinaat!
Betijai dzimšanas diena ir 25.janvaarii ja nemaldos, un buus 3 gadinji. Vinja ir ruusgani bruuna.Dream rakstīja:Māriņa rakstīja:Man te datoraa nav saglabaatas vinjas bildiites, bet draugos ir galerijaa mana Dzollija ar Betiņu, kad Betiņa dziivoja pie mums kameer maasa ar gjimeni bija celjojumaa. Ha tad man bija 3 sunjuki. :D Vinju sauc laikam pareizi Betija Mazasis Elfas, vinja ir vesta no Lietuvas paaroshanai, bet audzeetaaja paardeva vinju 1,5 gadus vecu, jo nederot vinjai, esot par mazu lai paarotu. :( :( Bet tā mana krustmeita tika pie suņuka smuka un Betiņa ieguva maajas kur vinju miilee un lutina.
ko??? Kuraa gadaa vinja ir dzimusi??? kad ir dzimshanas datumi ... luudzu luudzu pasaki!!!! kaadaa kraasaa? manai Businkai mazasis elfas ir veel 2as maasas bez vinjas, kaa saciija audzeetaaja - visas 3 atceljoja uz LV. vienu atradaam, bet - par tresho taa arii ne man ne otrai meitenei nav nekas zinaams, bet ljoti ljoti gribaas tomeer uzzinaat!
Māriņa- Estimable
aaaaaaaaaa ak diesss, kaada sagadiishanaas, un necereeta laime :large: manai meitenei ir dzimshanas diena 25.01.2006. - mazaa Betija tak ir muusu Businkas maasinja, apskatiju bildiites un vinja tieshaam ir skaistule izaugusi kaa nospriedaam kad veel ciemojaamies pie kuceeniem LT :love2: tikai pats diivainaakais tagad ir tas, ka tad kad bijaam LT audzeetaaja saciija ka visi kuceeni ir jau ar pirceejiem un vinji visi celjo uz Latviju! diivaini, atceros veel kad vedu savu mazuliiti maajaas audzeetaaja saciija ka riit jau arii shii meitene dodas uz savaam jaunajaam maajaam ...Māriņa rakstīja:Betijai dzimšanas diena ir 25.janvaarii ja nemaldos, un buus 3 gadinji. Vinja ir ruusgani bruuna.
taatad, super notikums, paldies, ka beidzot atradaaties ljoti gribu redzeet mazo meiteni dziivee!!! vai svetdien nevar sarunaat savu krustmeitu un vinju panjemt liidz :D
Dream rakstīja:aaaaaaaaaa ak diesss, kaada sagadiishanaas, un necereeta laime :large: manai meitenei ir dzimshanas diena 25.01.2006. - mazaa Betija tak ir muusu Businkas maasinja, apskatiju bildiites un vinja tieshaam ir skaistule izaugusi kaa nospriedaam kad veel ciemojaamies pie kuceeniem LT :love2: tikai pats diivainaakais tagad ir tas, ka tad kad bijaam LT audzeetaaja saciija ka visi kuceeni ir jau ar pirceejiem un vinji visi celjo uz Latviju! diivaini, atceros veel kad vedu savu mazuliiti maajaas audzeetaaja saciija ka riit jau arii shii meitene dodas uz savaam jaunajaam maajaam ...Māriņa rakstīja:Betijai dzimšanas diena ir 25.janvaarii ja nemaldos, un buus 3 gadinji. Vinja ir ruusgani bruuna.
taatad, super notikums, paldies, ka beidzot atradaaties ljoti gribu redzeet mazo meiteni dziivee!!! vai svetdien nevar sarunaat savu krustmeitu un vinju panjemt liidz :D
Nja, un sakiet veel, ka pasaule nav maza :D Tiiri vai skaudiiba paarnjem:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
hihi vareetu teikt Latvija ir liela, bet pasaule tieshaam ir maza :lol:Ronija rakstīja:Nja, un sakiet veel, ka pasaule nav maza :D Tiiri vai skaudiiba paarnjem:)
Dream rakstīja:hihi vareetu teikt Latvija ir liela, bet pasaule tieshaam ir maza :lol:Ronija rakstīja:Nja, un sakiet veel, ka pasaule nav maza :D Tiiri vai skaudiiba paarnjem:)
Nja, kas to buutu domaajis:)
Ronija- Moderator
jaa gan, es vismazaak jau domaaju... jo lai cik tas beedigi, domaajaam ka noticis kas slikts ar maasinju ...Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hihi vareetu teikt Latvija ir liela, bet pasaule tieshaam ir maza :lol:Ronija rakstīja:Nja, un sakiet veel, ka pasaule nav maza :D Tiiri vai skaudiiba paarnjem:)
Dream rakstīja:jaa gan, es vismazaak jau domaaju... jo lai cik tas beedigi, domaajaam ka noticis kas slikts ar maasinju ...Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hihi vareetu teikt Latvija ir liela, bet pasaule tieshaam ir maza :lol:Ronija rakstīja:Nja, un sakiet veel, ka pasaule nav maza :D Tiiri vai skaudiiba paarnjem:)
Taa gan nevajadzeeja domaat:(
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:tagad jau ir viss ok ;)Ronija rakstīja:Taa gan nevajadzeeja domaat:(
:)
Ronija- Moderator
Nezinu vai Laurinja brauks uz izstaadi.... :(Dream rakstīja:aaaaaaaaaa ak diesss, kaada sagadiishanaas, un necereeta laime :large: manai meitenei ir dzimshanas diena 25.01.2006. - mazaa Betija tak ir muusu Businkas maasinja, apskatiju bildiites un vinja tieshaam ir skaistule izaugusi kaa nospriedaam kad veel ciemojaamies pie kuceeniem LT :love2: tikai pats diivainaakais tagad ir tas, ka tad kad bijaam LT audzeetaaja saciija ka visi kuceeni ir jau ar pirceejiem un vinji visi celjo uz Latviju! diivaini, atceros veel kad vedu savu mazuliiti maajaas audzeetaaja saciija ka riit jau arii shii meitene dodas uz savaam jaunajaam maajaam ...Māriņa rakstīja:Betijai dzimšanas diena ir 25.janvaarii ja nemaldos, un buus 3 gadinji. Vinja ir ruusgani bruuna.
Vispaar taa audzeetaaja ari bija no Latvijas, kas vinju pirka Lietuvaa. Pirka peljnjai. Nu sapratu es , ka njeema lielaako kuceenu no metiena, bet sanaaca beigaas mazinja. Laurinja vinju pirka te Latvijaa, taa kaa tai sievietei Betinja nebija iipashi vajadziiga, bija ielaisti zobinji divaas rindaas un jau saakushibojaaties, vedaam pie zobaarsta. Saakumaa bija ljoti bailiiga un nedrosha, tagad taada kapriiza dama izlutinaata :fairy:
Māriņa- Estimable
nu ja nevarat atnaakt svetdien, tad tas jau nekas, gan jau kaut kad :) vispaar skumji ka taa... brrrrrr jacer ka tam cilveecinjam ar galvu viss kaartibaa ka shitaa speeja mazo nolaist :( jaa gan, mazaa bija vislielaakaa un smukaakaa un ashaakaa meitene ... mana Businka - vismazaakaa un melnaakaa :D bet vismaz prieks ka labaas rokaas mazaa tagad tikusi ;)Māriņa rakstīja:Nezinu vai Laurinja brauks uz izstaadi.... :(
Vispaar taa audzeetaaja ari bija no Latvijas, kas vinju pirka Lietuvaa. Pirka peljnjai. Nu sapratu es , ka njeema lielaako kuceenu no metiena, bet sanaaca beigaas mazinja. Laurinja vinju pirka te Latvijaa, taa kaa tai sievietei Betinja nebija iipashi vajadziiga, bija ielaisti zobinji divaas rindaas un jau saakushibojaaties, vedaam pie zobaarsta. Saakumaa bija ljoti bailiiga un nedrosha, tagad taada kapriiza dama izlutinaata :fairy:
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:aaaaaaaaaa ak diesss, kaada sagadiishanaas, un necereeta laime :large: manai meitenei ir dzimshanas diena 25.01.2006. - mazaa Betija tak ir muusu Businkas maasinja, apskatiju bildiites un vinja tieshaam ir skaistule izaugusi kaa nospriedaam kad veel ciemojaamies pie kuceeniem LT :love2: tikai pats diivainaakais tagad ir tas, ka tad kad bijaam LT audzeetaaja saciija ka visi kuceeni ir jau ar pirceejiem un vinji visi celjo uz Latviju! diivaini, atceros veel kad vedu savu mazuliiti maajaas audzeetaaja saciija ka riit jau arii shii meitene dodas uz savaam jaunajaam maajaam ...Māriņa rakstīja:Betijai dzimšanas diena ir 25.janvaarii ja nemaldos, un buus 3 gadinji. Vinja ir ruusgani bruuna.
Nja, un sakiet veel, ka pasaule nav maza :D Tiiri vai skaudiiba paarnjem:)
Eu nu super, te tik radiņi sarodās un sarodās arvien vairāk :jump2: :jump2: :jump2: Dream, prieks par tavu laimi, ka atradi savas mīlules māsiņu :party:
Dream rakstīja:nu ja nevarat atnaakt svetdien, tad tas jau nekas, gan jau kaut kad :) vispaar skumji ka taa... brrrrrr jacer ka tam cilveecinjam ar galvu viss kaartibaa ka shitaa speeja mazo nolaist :( jaa gan, mazaa bija vislielaakaa un smukaakaa un ashaakaa meitene ... mana Businka - vismazaakaa un melnaakaa :D bet vismaz prieks ka labaas rokaas mazaa tagad tikusi ;)Māriņa rakstīja:Nezinu vai Laurinja brauks uz izstaadi.... :(
Nu ja, ja nevar svētdien, tad kad tusiņu rīkosim, tad gan jāņem līdzi ;)
Nu prieks ka mazajai meitenei ar saimnieci paveiciesMāriņa rakstīja:
Njā tagad par savu iisteno saimnieku vinj uzskata Laurinjas teeti, jo vinjs tak braucarmashiinu :D Un kad vinjs ir maajaas tadvinju vien vaktee....lilucis rakstīja:Nu prieks ka mazajai meitenei ar saimnieci paveiciesMāriņa rakstīja:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Njā tagad par savu iisteno saimnieku vinj uzskata Laurinjas teeti, jo vinjs tak braucarmashiinu :D Un kad vinjs ir maajaas tadvinju vien vaktee....lilucis rakstīja:Nu prieks ka mazajai meitenei ar saimnieci paveiciesMāriņa rakstīja:
Izskataas, ka vienai leedijai patiik ar mashiinu visinaaties:))
Ronija- Moderator
Hahaha izskataas ka riit kaads satiks Betiņu:))))))) :;p:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Njā tagad par savu iisteno saimnieku vinj uzskata Laurinjas teeti, jo vinjs tak braucarmashiinu :D Un kad vinjs ir maajaas tadvinju vien vaktee....lilucis rakstīja:Nu prieks ka mazajai meitenei ar saimnieci paveiciesMāriņa rakstīja:
Izskataas, ka vienai leedijai patiik ar mashiinu visinaaties:))
Māriņa- Estimable
nu vispaar shiis mazaas leedijas shkjiet ka vienmeer augstak veertee viirieshu kaartas paarstaavjus ... es saveejai arii esmu tikai otraa vietaa peec sava veciisha :lol:Māriņa rakstīja:Njā tagad par savu iisteno saimnieku vinj uzskata Laurinjas teeti, jo vinjs tak braucarmashiinu :D Un kad vinjs ir maajaas tadvinju vien vaktee....
satiks satiks :) mees ljoti gaidiisim, bet skumji ka Betinjas maasinja nebuus man liidzi :(Māriņa rakstīja:Hahaha izskataas ka riit kaads satiks Betiņu:))))))) :;p:
Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Viss kaartiibaa:)) Ka tik izlasiit un ierakstiit var:))
Ronija- Moderator
kas notika, kaadeelj taadas izmainjas?Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Lapa 20 no 40