Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 19 no 40
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Offtopic..
Dream rakstīja:wot wot, jaasaak buus audzinaaties :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:khm ... nu vispaar jau jaa... shite jau buutu iistaa vieta klachoties, un nepiesaarnjot citus PA TEEMU ESOSHOS topikus :lol:lilucis rakstīja:Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
Nu jaa, tik mums kaut kaa nesanaak:D
Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Jā jā, mēs galīgi sliktas esam šajā jautājumā... Atnāks Admins un sados mums visām(trim)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:wot wot, jaasaak buus audzinaaties :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:khm ... nu vispaar jau jaa... shite jau buutu iistaa vieta klachoties, un nepiesaarnjot citus PA TEEMU ESOSHOS topikus :lol:lilucis rakstīja:Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
Nu jaa, tik mums kaut kaa nesanaak:D
Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
Tu gan šodien tāda reālistiska... :respect:Dream rakstīja:domaaju ka nesanaaks :lol2:Ronija rakstīja:Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
lilucis rakstīja:Tu gan šodien tāda reālistiska... :respect:Dream rakstīja:domaaju ka nesanaaks :lol2:Ronija rakstīja:Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
Khi khi khi:)) Gribu redzeet, kaa 4zvaigzhnju iipashnieceem sados:)) Ja nu vieniigi ar piekto zvaigzni:D
Ronija- Moderator
:lol: :lol: :lol:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tu gan šodien tāda reālistiska... :respect:Dream rakstīja:domaaju ka nesanaaks :lol2:Ronija rakstīja:Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
Khi khi khi:)) Gribu redzeet, kaa 4zvaigzhnju iipashnieceem sados:)) Ja nu vieniigi ar piekto zvaigzni:D
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tu gan šodien tāda reālistiska... :respect:Dream rakstīja:domaaju ka nesanaaks :lol2:Ronija rakstīja:Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
:respect: tam kas spēs mums sadot
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tu gan šodien tāda reālistiska... :respect:Dream rakstīja:domaaju ka nesanaaks :lol2:Ronija rakstīja:Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
Kaa ta - lielaakaas tarkshkjes nedriikst apbizhot :D
Ronija- Moderator
njaaaa ... taa kaa admins te reti pamanams, tad varam tik tarksshkjeet un tarkshkjeet ...lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tu gan šodien tāda reālistiska... :respect:Dream rakstīja:domaaju ka nesanaaks :lol2:Ronija rakstīja:Gribu redzeet, kaa mums tas sanaaks :D
bez vinja neviens cits nu noteikti mums neko nevar nodariit :lol:
Dream rakstīja:
njaaaa ... taa kaa admins te reti pamanams, tad varam tik tarksshkjeet un tarkshkjeet ...
Njaa:)) Tas gan:))
Ronija- Moderator
Hihihi mans viira kungs briinaas ko es te daros, ka esmu atradusin veel kaadu trako, nu vinjs domaa sunju veceniitesRonija rakstīja:Dream rakstīja:
njaaaa ... taa kaa admins te reti pamanams, tad varam tik tarksshkjeet un tarkshkjeet ...
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
khm ... taveejais veel briinaas :scratch: maneejais jau sen vairs nebriinaas ne par ko kaa runa par sunjiem un izstaadeem, taa jau saprot ka ar mani vairs nav ko reekjinaties un pasham ar visu jaatiek galaa :lol2:Māriņa rakstīja:Hihihi mans viira kungs briinaas ko es te daros, ka esmu atradusin veel kaadu trako, nu vinjs domaa sunju veceniitesRonija rakstīja:Dream rakstīja:
Dream rakstīja:khm ... taveejais veel briinaas :scratch: maneejais jau sen vairs nebriinaas ne par ko kaa runa par sunjiem un izstaadeem, taa jau saprot ka ar mani vairs nav ko reekjinaties un pasham ar visu jaatiek galaa :lol2:Māriņa rakstīja:Hihihi mans viira kungs briinaas ko es te daros, ka esmu atradusin veel kaadu trako, nu vinjs domaa sunju veceniitesRonija rakstīja:Dream rakstīja:
Naabadzinji, kaa vinjiem neiet:)) Nu gruuta taa dziiviite:))
Ronija- Moderator
hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:khm ... taveejais veel briinaas :scratch: maneejais jau sen vairs nebriinaas ne par ko kaa runa par sunjiem un izstaadeem, taa jau saprot ka ar mani vairs nav ko reekjinaties un pasham ar visu jaatiek galaa :lol2:Māriņa rakstīja:Hihihi mans viira kungs briinaas ko es te daros, ka esmu atradusin veel kaadu trako, nu vinjs domaa sunju veceniitesRonija rakstīja:Dream rakstīja:
Dream rakstīja:
hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)
Nu kaa ta savaadaak:)) Citaadi i buut nevar:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)
Nu kaa ta savaadaak:)) Citaadi i buut nevar:)
Njaa mans saakumaa negribeeja suni, peec tam jau neko vairs neteica kad nopirku otru :D , tagad saka ka Viviite ir vinja meiteniite Nja un saak jau pamazaam izgliitoties arii sunju aksesuaaros un citaas lietaas, kaa arii ved pastaigaas. Te ciemaa muusu jau visi vinju uzreiz paziist peec sunjukiem, jovinjs ir ljoti liels augumaa un pastaigaajas ar tik maziem sunjukiem:)))) hehehe Uz izstaadeem gan veel liidzi nebrauc, laikam veel nav laiks.....Dream rakstīja:hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:khm ... taveejais veel briinaas :scratch: maneejais jau sen vairs nebriinaas ne par ko kaa runa par sunjiem un izstaadeem, taa jau saprot ka ar mani vairs nav ko reekjinaties un pasham ar visu jaatiek galaa :lol2:Māriņa rakstīja:Hihihi mans viira kungs briinaas ko es te daros, ka esmu atradusin veel kaadu trako, nu vinjs domaa sunju veceniitesRonija rakstīja:Dream rakstīja:
Māriņa- Estimable
Njaa mans saakumaa negribeeja suni, peec tam jau neko vairs neteica kad nopirku otru :D , tagad saka ka Viviite ir vinja meiteniite Nja un saak jau pamazaam izgliitoties arii sunju aksesuaaros un citaas lietaas, kaa arii ved pastaigaas. Te ciemaa muusu jau visi vinju uzreiz paziist peec sunjukiem, jovinjs ir ljoti liels augumaa un pastaigaajas ar tik maziem sunjukiem:)))) hehehe Uz izstaadeem gan veel liidzi nebrauc, laikam veel nav laiks.....[/quote]Māriņa rakstīja:hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)
hihi jautri, wot tas jau tas pats labaakais ka saakumaa ir neee, tu ko, dulla vai ... suni maajaas, dziivoklii, nepakam ... a pec tam
mums arii uzradaas viens, tad otrs ... tresho vinsjh pats atveda, brauca pakalj, miiljoja chubinaaja un veda regulaari riitos vakaros laukaa utt... nu vispaar jau jautri ar tiem viirieshiem :lol: piedzima ceturtais, mans veciitis cauraam diennaktiim vareeja seedeet mazajai klaat, ka tik kaut kas nenotiek, un taa taalaak :D njaaa... nu liidz izstadeem man ir sanaacis aizvilkt, bet ringaa neparko veel
hihi jautri, wot tas jau tas pats labaakais ka saakumaa ir neee, tu ko, dulla vai ... suni maajaas, dziivoklii, nepakam ... a pec tamDream rakstīja:Njaa mans saakumaa negribeeja suni, peec tam jau neko vairs neteica kad nopirku otru :D , tagad saka ka Viviite ir vinja meiteniite Nja un saak jau pamazaam izgliitoties arii sunju aksesuaaros un citaas lietaas, kaa arii ved pastaigaas. Te ciemaa muusu jau visi vinju uzreiz paziist peec sunjukiem, jovinjs ir ljoti liels augumaa un pastaigaajas ar tik maziem sunjukiem:)))) hehehe Uz izstaadeem gan veel liidzi nebrauc, laikam veel nav laiks.....Māriņa rakstīja:hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)
mums arii uzradaas viens, tad otrs ... tresho vinsjh pats atveda, brauca pakalj, miiljoja chubinaaja un veda regulaari riitos vakaros laukaa utt... nu vispaar jau jautri ar tiem viirieshiem :lol: piedzima ceturtais, mans veciitis cauraam diennaktiim vareeja seedeet mazajai klaat, ka tik kaut kas nenotiek, un taa taalaak :D njaaa... nu liidz izstadeem man ir sanaacis aizvilkt, bet ringaa neparko veel [/quote]
Wouuuu, tad jums maajaas tagad jau 4 miiljulji???? :party: Super!!!! tad taviem sunjukiem jau bija mazulji?Cik veci ir avi sunjuki? Visi vienas sugas?
Māriņa- Estimable
Wouuuu, tad jums maajaas tagad jau 4 miiljulji???? :party: Super!!!! tad taviem sunjukiem jau bija mazulji?Cik veci ir avi sunjuki? Visi vienas sugas?[/quote]Māriņa rakstīja:hihi jautri, wot tas jau tas pats labaakais ka saakumaa ir neee, tu ko, dulla vai ... suni maajaas, dziivoklii, nepakam ... a pec tamDream rakstīja:Njaa mans saakumaa negribeeja suni, peec tam jau neko vairs neteica kad nopirku otru :D , tagad saka ka Viviite ir vinja meiteniite Nja un saak jau pamazaam izgliitoties arii sunju aksesuaaros un citaas lietaas, kaa arii ved pastaigaas. Te ciemaa muusu jau visi vinju uzreiz paziist peec sunjukiem, jovinjs ir ljoti liels augumaa un pastaigaajas ar tik maziem sunjukiem:)))) hehehe Uz izstaadeem gan veel liidzi nebrauc, laikam veel nav laiks.....Māriņa rakstīja:hihi gruuti ir liidz briidim kameer jaasamierinaas :lol: peec tam jau lielai daljai arii iepatiikas tie mazie zveerulji :)
mums arii uzradaas viens, tad otrs ... tresho vinsjh pats atveda, brauca pakalj, miiljoja chubinaaja un veda regulaari riitos vakaros laukaa utt... nu vispaar jau jautri ar tiem viirieshiem :lol: piedzima ceturtais, mans veciitis cauraam diennaktiim vareeja seedeet mazajai klaat, ka tik kaut kas nenotiek, un taa taalaak :D njaaa... nu liidz izstadeem man ir sanaacis aizvilkt, bet ringaa neparko veel
Ujjjjj, es iedomaajos, kaa tavs veciitis seedeeja ar mazo kripatinju Orinju:))
Ronija- Moderator
taa gan man jau ir 4i miilulji, bet noteikti zinu ka ar to jau tas viss nebeigsies :oops:Māriņa rakstīja:Wouuuu, tad jums maajaas tagad jau 4 miiljulji???? :party: Super!!!! tad taviem sunjukiem jau bija mazulji?Cik veci ir avi sunjuki? Visi vienas sugas?
un visi vinji ir krievu garspalvainie toji dazhaados vecumos - vecaakajai ir 3 gadinji, jaunaakajai - 7 menesiishi / parakstaa var redzeet /;)
aga seedeeja arii, kad mazaas mammai bij slikti un mazais bij iipashi japieskata... un kad man peec 2 neguleetaam diennaktiim vairs nebija speeka un es uz kaadu stundinju iemigu vinjsh tak palika dezhuureet un aukleeja mazo un pieninju taisiija un kaa ap savu beernu rosiijaas :DRonija rakstīja:Ujjjjj, es iedomaajos, kaa tavs veciitis seedeeja ar mazo kripatinju Orinju:))
Dream rakstīja:taa gan man jau ir 4i miilulji, bet noteikti zinu ka ar to jau tas viss nebeigsies :oops:Māriņa rakstīja:Wouuuu, tad jums maajaas tagad jau 4 miiljulji???? :party: Super!!!! tad taviem sunjukiem jau bija mazulji?Cik veci ir avi sunjuki? Visi vienas sugas?
un visi vinji ir krievu garspalvainie toji dazhaados vecumos - vecaakajai ir 3 gadinji, jaunaakajai - 7 menesiishi / parakstaa var redzeet /;)
Un visi 4 smuki kaa bildes:))
Ronija- Moderator
Tavai meiteniitei bija tikai viens kucēns? Mani krustmeitai arii ir garspalvaina toja meiteniite :DDream rakstīja:paldies :oops:Ronija rakstīja:Un visi 4 smuki kaa bildes:))
Māriņa- Estimable
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Lapa 19 no 40