Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 11 no 40
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Offtopic..
nu wot es jau par to pashu, Ora ar breec un rej kaaa dulla un metaas pa galvu pa kaklu lejaa un ... nejau ar kaajaam :D buus laikam paarlieku vitamiinus saeedushies, ka taa energjija paarpaareem :Dlilucis rakstīja:A vispār kā mēs izejam jau pa dzīvokļa durvīm laukā, tā puisis brēc kā traks, laikam nevar sagaidīt kad tiks ārā :lol:
Dream rakstīja:nu wot es jau par to pashu, Ora ar breec un rej kaaa dulla un metaas pa galvu pa kaklu lejaa un ... nejau ar kaajaam :D buus laikam paarlieku vitamiinus saeedushies, ka taa energjija paarpaareem :Dlilucis rakstīja:A vispār kā mēs izejam jau pa dzīvokļa durvīm laukā, tā puisis brēc kā traks, laikam nevar sagaidīt kad tiks ārā :lol:
Aarpraac un es domaaju, ka man vienai tikai traks suns, kaa pa durviim taa visu kaapnju telpu piebreec, kaa negudra - i kauneejos par sho netikumu , i nevienam nestaastiiju:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu wot es jau par to pashu, Ora ar breec un rej kaaa dulla un metaas pa galvu pa kaklu lejaa un ... nejau ar kaajaam :D buus laikam paarlieku vitamiinus saeedushies, ka taa energjija paarpaareem :Dlilucis rakstīja:A vispār kā mēs izejam jau pa dzīvokļa durvīm laukā, tā puisis brēc kā traks, laikam nevar sagaidīt kad tiks ārā :lol:
Aarpraac un es domaaju, ka man vienai tikai traks suns, kaa pa durviim taa visu kaapnju telpu piebreec, kaa negudra - i kauneejos par sho netikumu , i nevienam nestaastiiju:))
Nu nav labi šitā noklusēt mums tādas lietas :angle2: Bet vispār jau es rāju un cenšos iemācīt ka tā nedrīkst...mani tracina kāpņu telpā rejoši suņi...Čiepa man ar klusiņa, bet nu nešās pa trepēm lejā kā dulla...
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu wot es jau par to pashu, Ora ar breec un rej kaaa dulla un metaas pa galvu pa kaklu lejaa un ... nejau ar kaajaam :D buus laikam paarlieku vitamiinus saeedushies, ka taa energjija paarpaareem :Dlilucis rakstīja:A vispār kā mēs izejam jau pa dzīvokļa durvīm laukā, tā puisis brēc kā traks, laikam nevar sagaidīt kad tiks ārā :lol:
Nu nav labi šitā noklusēt mums tādas lietas :angle2: Bet vispār jau es rāju un cenšos iemācīt ka tā nedrīkst...mani tracina kāpņu telpā rejoši suņi...Čiepa man ar klusiņa, bet nu nešās pa trepēm lejā kā dulla...
Es jau maacu, tik shajaa jautaajumaa vinja man nipakam nepadodaas:(( :fool:
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu wot es jau par to pashu, Ora ar breec un rej kaaa dulla un metaas pa galvu pa kaklu lejaa un ... nejau ar kaajaam :D buus laikam paarlieku vitamiinus saeedushies, ka taa energjija paarpaareem :Dlilucis rakstīja:A vispār kā mēs izejam jau pa dzīvokļa durvīm laukā, tā puisis brēc kā traks, laikam nevar sagaidīt kad tiks ārā :lol:
Es jau maacu, tik shajaa jautaajumaa vinja man nipakam nepadodaas:(( :fool:
Es ar mācu, bet ūpīšjaunskungs nesaprot par ko es vienmēr neapmierināta
gigi taa nu tas ir ka nevienmeer berniem patiik maaciities ... un tad nu jaapiemeklee vislabaakaa motiveeshanas metode, lai izdotos pierunaat shos Ej, ja kaads pachuksteetu kaa buutu super ... :roll:lilucis rakstīja:Es ar mācu, bet ūpīšjaunskungs nesaprot par ko es vienmēr neapmierināta
Bet vispaar lilucis tu ir traks, shitaadaa agrumaa mosties sestdienas riitaa, kad sunjiem un sunju saimniekiem saldi jagulj veel :lol2:
Nu protams, ka es ir traks...man no rītiem miegs nenāk...vecis ar cēlās uz darbu un puspamodināja... A suņi jau nu gan guļ :lol:Dream rakstīja:gigi taa nu tas ir ka nevienmeer berniem patiik maaciities ... un tad nu jaapiemeklee vislabaakaa motiveeshanas metode, lai izdotos pierunaat shos Ej, ja kaads pachuksteetu kaa buutu super ... :roll:lilucis rakstīja:Es ar mācu, bet ūpīšjaunskungs nesaprot par ko es vienmēr neapmierināta
Bet vispaar lilucis tu ir traks, shitaadaa agrumaa mosties sestdienas riitaa, kad sunjiem un sunju saimniekiem saldi jagulj veel :lol2:
wot laimiigaa!!! A man tik guleet un guleet blakus savaam sunjaam ... nu bet vispaar jau ne velti ir teiciens kaads saimnieks taadi sunji ... vai otraadi :lol2:lilucis rakstīja:Nu protams, ka es ir traks...man no rītiem miegs nenāk...vecis ar cēlās uz darbu un puspamodināja... A suņi jau nu gan guļ :lol:
Reizēm brīvdienās man nešķiet ka esmu laimīga...visi guļ, a es kā muļķe slaistos apkārtDream rakstīja:wot laimiigaa!!! A man tik guleet un guleet blakus savaam sunjaam ... nu bet vispaar jau ne velti ir teiciens kaads saimnieks taadi sunji ... vai otraadi :lol2:lilucis rakstīja:Nu protams, ka es ir traks...man no rītiem miegs nenāk...vecis ar cēlās uz darbu un puspamodināja... A suņi jau nu gan guļ :lol:
nu jaa, tas gan :(lilucis rakstīja:Reizēm brīvdienās man nešķiet ka esmu laimīga...visi guļ, a es kā muļķe slaistos apkārt
Pat suņi, tiklīdz paēduši brokastis, bik paņemās un lien pa gultām :lol:Dream rakstīja:nu jaa, tas gan :(lilucis rakstīja:Reizēm brīvdienās man nešķiet ka esmu laimīga...visi guļ, a es kā muļķe slaistos apkārt
hehe a maneejie zveerulji brokasto tikai kad kaartiigi izguleejushies - ap 12.00 :respect:lilucis rakstīja:Pat suņi, tiklīdz paēduši brokastis, bik paņemās un lien pa gultām :lol:Dream rakstīja:nu jaa, tas gan :(lilucis rakstīja:Reizēm brīvdienās man nešķiet ka esmu laimīga...visi guļ, a es kā muļķe slaistos apkārt
Nu nezinu, ūpīts jau gan no rīta trinās, ka takš ēsti vajagot dikti dikti... :eat:Dream rakstīja:hehe a maneejie zveerulji brokasto tikai kad kaartiigi izguleejushies - ap 12.00 :respect:lilucis rakstīja:Pat suņi, tiklīdz paēduši brokastis, bik paņemās un lien pa gultām :lol:Dream rakstīja:nu jaa, tas gan :(lilucis rakstīja:Reizēm brīvdienās man nešķiet ka esmu laimīga...visi guļ, a es kā muļķe slaistos apkārt
nu bet protams ... veciitim tak jaaug, taapeec ar daudz jaaeedlilucis rakstīja:Nu nezinu, ūpīts jau gan no rīta trinās, ka takš ēsti vajagot dikti dikti... :eat:Dream rakstīja:hehe a maneejie zveerulji brokasto tikai kad kaartiigi izguleejushies - ap 12.00 :respect:lilucis rakstīja:Pat suņi, tiklīdz paēduši brokastis, bik paņemās un lien pa gultām :lol:Dream rakstīja:nu jaa, tas gan :(lilucis rakstīja:Reizēm brīvdienās man nešķiet ka esmu laimīga...visi guļ, a es kā muļķe slaistos apkārt
es nezinu veel ... viss atkariigs no taa vai dabuushu savu auto atpakalj, konfisceeja man vinju shodienlilucis rakstīja:Eu, tad mēs rīt tiekamies ja? ;)
Dream rakstīja:es nezinu veel ... viss atkariigs no taa vai dabuushu savu auto atpakalj, konfisceeja man vinju shodienlilucis rakstīja:Eu, tad mēs rīt tiekamies ja? ;)
Nu beidz, saki ka tev obligāti vajag auto, tak ar ūpīti jāsatiekās :D
aga ... kaa tad, ja jau viss buutu tik vienkaarshililucis rakstīja:Dream rakstīja:es nezinu veel ... viss atkariigs no taa vai dabuushu savu auto atpakalj, konfisceeja man vinju shodienlilucis rakstīja:Eu, tad mēs rīt tiekamies ja? ;)
Dream rakstīja:aga ... kaa tad, ja jau viss buutu tik vienkaarshililucis rakstīja:Dream rakstīja:es nezinu veel ... viss atkariigs no taa vai dabuushu savu auto atpakalj, konfisceeja man vinju shodienlilucis rakstīja:Eu, tad mēs rīt tiekamies ja? ;)
Jābūt
hehe ... cereesim ... nu it kaa jau soliijaas uz riitdienas pusdienslaiku man tos riteniishus atgirezt, bet tad jau redzeesim, kaa sanaaks ar tiem soliijumiem :lol2:lilucis rakstīja:Jābūt
Dream rakstīja:hehe ... cereesim ... nu it kaa jau soliijaas uz riitdienas pusdienslaiku man tos riteniishus atgirezt, bet tad jau redzeesim, kaa sanaaks ar tiem soliijumiem :lol2:lilucis rakstīja:Jābūt
Njā, bet tā kā mēs visas labi zinam, ka uz vīriešiem ne vienmēr var paļauties :(
eu nu beidz šitāaa pesimismā braukt ... gan jau buus labi :bball:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:hehe ... cereesim ... nu it kaa jau soliijaas uz riitdienas pusdienslaiku man tos riteniishus atgirezt, bet tad jau redzeesim, kaa sanaaks ar tiem soliijumiem :lol2:lilucis rakstīja:Jābūt
Njā, bet tā kā mēs visas labi zinam, ka uz vīriešiem ne vienmēr var paļauties :(
Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:Dream rakstīja:eu nu beidz šitāaa pesimismā braukt ... gan jau buus labi :bball:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:hehe ... cereesim ... nu it kaa jau soliijaas uz riitdienas pusdienslaiku man tos riteniishus atgirezt, bet tad jau redzeesim, kaa sanaaks ar tiem soliijumiem :lol2:lilucis rakstīja:Jābūt
khm ... nu es jau neteikshu kas soliijaas shonedeelj, nu jau var teikt pagaajusho nedeelj ciemos atbraukt pie lielaas mammaslilucis rakstīja:Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Lapa 11 no 40